2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızmıyorum ama sanki biraz ön yargılı düşünmüşsünüz gibi benim için. Doğumdan önceden bu yana nerdeyse günlük takip ediyorum forumu. Aktif olarak yazmadığım için bu konuları takip etmediğimi düşündünüz sanırım. Ayrıca Bu yazdıklarınızın hepsini okudum. Doğum yaptığım gece bebeğim kuvöze alındı, on gün yoğun bakımda kaldı, akabinde çıkıp eve geldik ve ilk bebeğim olmasına rağmen yanlızım annemler gelemiyo ben gidemedim, doğumdan sonraki 17.günde kontrole gittiğimde doktor kilo alımına normal dedi, ondan bi on gün sonra ki aşı için sağlık ocağındaki ölçümlerde kilo alımı normal dedi, ağlarken video çektim doktora gönderdim çok ağlıyo her durumda ne yapabilirim dedim doktor kolik dedi sabır dedi geçer dedi, yüzünde kızarıklıklar oldu yine resmini çektim gönderdim egzama değil geçer dedi, forumda paylaştım sağolsun burdaki arkadaşlarda kendi deneyimleriyle yorum yaptılar ama hep isilik, öpmeden dolayı olabilir sıcaktan olabilir denildi kakasında mukus yok kan yok çünkü, şimdi doktor böyle derken ebe böyle derken ben sadece forumda okuduklarımdan dolayı ne yapabilirdim ki içimdeki ses onlar herşey normal desede ben normal olmadığını düşünmeme rağmen. Benimde ilk bebeğim tecrübeyle öğreniyorum bende. Kendi kendime sütteki laktozu parçalayan ilacı mı kullanaym, yada doktor zaten işimi mi öğretiyorsunuz deyip kızıyo zaten bu ilacı yazın mı diyeyim, yada kendi kafamdan kiloya göre hesap yapıp mama mı vereyim, yoksa gaz yapıyo diye ön sütü mü vermeyeyim. Ben sütümün yetmediğini düşünmeye başlamıştım son zamanlarda herşey normal dedikleri için, ve sütümü artırmaya çalışıyordum, yüzündekilere egzana değil dedikleri ve diğer belirtileri yaşamadığımız için alerji yapacak şeyleri yememeye başladım. Kızmadım ama üzüldüm bakış açınıza.. Bende ilk defa tecrübe ediyorum bitün bu yaşadıklarımı ve yanında yardımcı yakını olanlara göre bir lohusa olarak iyi idare ettiğimi düşünüyorum.. Nolur kusura bakmayın.

Özür dilerim evet biraz önyargılı yaklaştım
Elbette kimse bilemez ne yaşadığınızı
Elinden geldiğince burada herkes yardımcı olmaya çalışıyor çok zor bebek bakmak hepimiz sıkıntılarnyaşadık
Zaten pişman oldum neden böyle yazdım diye
Hakkını helal et
Bir anneyi üzmeyi hiç istemem benim kızım da alerjik hiçbir şey yiyemiyoruz herkes gibi
Şu süreçte ilk iş bebeğin kilo alımını artırmak sağlık ocağına sık sık götürmek istemezsen internetten 2. El bebek tartısı alabilirsin,
Bir de başka bir doktor bulsan varsa eğer

Bak kendi kullandığım destek ürünlerini atıyorum
günlük 5 litre de su içiyorum

Eklentiler

• 263785BB-4C34-4EB5-9B94-B6E279540C40.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
  • B77FF98C-75E5-46FD-AB65-1F0335ED6985.webp
    48 KB · Görüntüleme: 32
  • C88038E1-D9A6-490B-BF49-71BD1D4BF7C2.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 39
  • 779430D5-FB21-4225-8170-0C91793EDD7F.webp
    23 KB · Görüntüleme: 42
Haklisin canim ev en guvenilir yer su an icin. Biliyorum sabirli oluyorum ama bazen de boyle hissediyorum iste. Ozellikle de hava guzel olunca. Esimle de 2 cift laf edemiyoruz. Neredeyse 1 aydir cocuklar ve ev konulari haricinde sohbet edemiyoruz. Cunku o hala ailesinin etkisinde ve ben de duzeltmek icin cabalamiyorum. Canim neden tuylerin icin epilasyon makinesi kullanmiyorsun? Tertemiz oluyor. Bebegi gece uykusuna yatirdiktan sonra yarim saatte halledersin. Biyiklarini da kendin iple alabilirsin. Bu bakim isini eski zamanlardaki gibi dusuncez artik. ☺

Canim ben de gecen gun bi eczaneye gideyim hava almis olurum dedim. Gidene kadar bi cesaretimi toplayamadim. Gitsemmi gitmesemmi diye 40 kez dusundum.. Eczane de evimize 2 adim mesafe sen dusun artik Allah aklimizi korusun.

Allah akıl fikir versin, normalde ilk sene bir daha çocuk mu assssla demen lazım
Tabı ya Versin bıde kız bebek versin I LOVE YOU BAAAAYBİİ Ay neler dıyorum ben hayırlısı caneeem yınede
Şaka Bı yana eşim bide kız ıstyor ama yok yanı ben daha doguramam vucut beden akıl beyın pert oldu ıkı sıpam yeter banaaa anaları yisin totolarını

Canim ben de gecen gun bi eczaneye gideyim hava almis olurum dedim. Gidene kadar bi cesaretimi toplayamadim. Gitsemmi gitmesemmi diye 40 kez dusundum.. Eczane de evimize 2 adim mesafe sen dusun artik Allah aklimizi korusun.
Bende oyle dısarı cıkınca sankı bısey olcak gıbı bır hıs var en yakın yer markete bıle cıkamıyorum.cesaret edip cıkayım dıyorum eşim yok dıyor

Eger tazikli yaparsa mukis olmasi normal cnm

Arka tarafi kisa birakiyorsan kaka tasmasi yapiyor olabilir bende sleepy kullaniyorum su ana kadar kaka tasmasi yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…