2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Kendini bosa yipratip uzulmene baya katkisi oldu bu doktorunun. Neyse vardir bi hayir diycem. Sen yeni doktor bulll en iyisi. Umarim bi daha bkle kotu bi sey yasamazsin.

Bebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Saol canım Allah razı olsun
Allah razı olsun insAllah canım
ayy 5 haftalık kalmış deyince gitti sandım ben de hep aynı yerde bakılmadı mı kalp atışı gördünüz mü geç döllenme de değilse bu ne..: (

Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Canım ben anlamadım şimdi niye kürtaj yapıldı bebek varsa.Allahım yarabbim ya ben bu doktorlara akıl sır erdiremedim bana da önce boş sanırım dediler sonra kendi doktoruma randevu günümde gittim bebeği gördü.sadece 6+5 olması gerekirken 1 hafta geriden geldiği için henüz kalp atışı yok çok küçük dedi hatta seninki gibi 0.23cm çıktı.Bayramdan sonraya bir daha randevu verdi.inşallah canlanırda kalbini duyarım

ayy 5 haftalık kalmış deyince gitti sandım ben de hep aynı yerde bakılmadı mı kalp atışı gördünüz mü geç döllenme de değilse bu ne..: (
Ayni yer deildi kese göründü 6 haftalıkkn bebek ve kalp atımı yok dediler ama bebek varms nasıl göremediler bugun 2 ayrı doktora gittm ikisi de yok dedi en son baskasına gittm gördü ama ölmüs dedi

Ayni yer deildi kese göründü 6 haftalıkkn bebek ve kalp atımı yok dediler ama bebek varms nasıl göremediler bugun 2 ayrı doktora gittm ikisi de yok dedi en son baskasına gittm gördü ama ölmüs dedi
tühh baya üzdü seni.. inşallah kısa zamanda sağlıklı bebiş gelsin..

Gelişimini durmus yani yolk kesesi varsa genelde bebek oluşuyor. Ya Dr anlamadı ya cihazı çok kötüydü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…