- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kendini bosa yipratip uzulmene baya katkisi oldu bu doktorunun. Neyse vardir bi hayir diycem. Sen yeni doktor bulll en iyisi. Umarim bi daha bkle kotu bi sey yasamazsin.Bebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Cok sevindm bu geecekten cok oluyor tek doktora guvenmemek gerektigini bi kere daha gordukBos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Allah razı olsun canım insAllahAllah en kisa zamanda saglikli bir bebek nasin etsin canim cok uzuldum
Bu kürtaj yapan doktor iyi bebegi o gördü bayramdan sonra kontrol var o tedavı uygulayackKendini bosa yipratip uzulmene baya katkisi oldu bu doktorunun. Neyse vardir bi hayir diycem. Sen yeni doktor bulll en iyisi. Umarim bi daha bkle kotu bi sey yasamazsin.
Bebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Saol canım Allah razı olsun
ayy 5 haftalık kalmış deyince gitti sandım ben de hep aynı yerde bakılmadı mı kalp atışı gördünüz mü geç döllenme de değilse bu ne..: (Allah razı olsun insAllah canım
Allah razı olsun insAllah canımgeçmiş olsun tez zamanda sağlıklısından nasip etsin Rabbim..
Saol canım Rabbım kmseye yasatmasnÇok geçmiş olsun canım, allahım tez zamanda kucağını doldursun
İnsAllah canım Allah razı olsunALLAH yardimcin olsun ins enkisa surede rabbim nasipeder ins
İnsallah canımAllah sabir versin canim uzulme insallah tekrar nasip eder rabbim tez vakitte
ohhh çok şükür canım seninleymiş miniğin:)Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Yani kürtaj olmadınız doğru mu anladım. Eğer öyleyse çok çok sevindim sizin adınızaBebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
Kürtaj oldum ama ölmüs cnküohhh çok şükür canım seninleymiş miniğin:)
Oldum canım bebek ölmüs cnküYani kürtaj olmadınız doğru mu anladım. Eğer öyleyse çok çok sevindim sizin adınıza
Canım ben anlamadım şimdi niye kürtaj yapıldı bebek varsa.Allahım yarabbim ya ben bu doktorlara akıl sır erdiremedim bana da önce boş sanırım dediler sonra kendi doktoruma randevu günümde gittim bebeği gördü.sadece 6+5 olması gerekirken 1 hafta geriden geldiği için henüz kalp atışı yok çok küçük dedi hatta seninki gibi 0.23cm çıktı.Bayramdan sonraya bir daha randevu verdi.inşallah canlanırda kalbini duyarımBos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlara
Sağlık ocağında benimde bakılması mecbur devlete gittimBen sadece asmde kan baktirdim tam kan tahlili ve vitaminlerime hormonlara bakildi doktor bunlar yeterli simdlik dedi :/ idrar toxoplazma falan bakilmadi
Ayni yer deildi kese göründü 6 haftalıkkn bebek ve kalp atımı yok dediler ama bebek varms nasıl göremediler bugun 2 ayrı doktora gittm ikisi de yok dedi en son baskasına gittm gördü ama ölmüs dediayy 5 haftalık kalmış deyince gitti sandım ben de hep aynı yerde bakılmadı mı kalp atışı gördünüz mü geç döllenme de değilse bu ne..: (
Benimki 300lerde cok garip0,31 çıkmış benim iki hafta önceki tahlilde
tühh baya üzdü seni.. inşallah kısa zamanda sağlıklı bebiş gelsin..Ayni yer deildi kese göründü 6 haftalıkkn bebek ve kalp atımı yok dediler ama bebek varms nasıl göremediler bugun 2 ayrı doktora gittm ikisi de yok dedi en son baskasına gittm gördü ama ölmüs dedi
Gelişimini durmus yaniAyni yer deildi kese göründü 6 haftalıkkn bebek ve kalp atımı yok dediler ama bebek varms nasıl göremediler bugun 2 ayrı doktora gittm ikisi de yok dedi en son baskasına gittm gördü ama ölmüs dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?