2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
2 ay asimizla birlikte rotaviruste yaptırdık.
Yaptiracak olanlarda yaptirsin 2. Ay asilariyla.
Cunku ebemiz dedi ki 2 asi arasi 4 hafta olması gerekir. Eger 4 hafta sonra yaparsak suresi gecer. Bende yusra da yaptiramamistim suresi geçirdiği icin hemen yaptırdık bugün.
Asm doktoru ve ebemiz goz temasi olmadigi icin goz doktoruna gidin dediler. Hatta ebemiz sasirdi geldi baktı. Yüzü degisti baya birde kabiz olduğunu soylemistim. Ben dedim ki kardesimde otizm var. O da benimde aklıma geldi otizmle kabızlık arasinda da bağlanti var ama sen sakin kotuyu cagirma olumlu dusun dedi. Önce goz muayenesi yaptir. 1 ay daha bekleyelim eger yine olmazsa cocuk psikiyatri gidersiniz dedi.

Ordan çıkıp hemen goz doktoruna gittik. Herşeyi sordu erken dogum ne zaman oldu, sorun neydi, kac kg dogdu. Sizde premature sorunu yok dedi. Detayli anlatti gozun ön kismina baktik sorun yok dedi. Ama eger 1 hazirana kadar goz temasi gulme baslamazsa tekrar detaylı göz muayenesi yapilcak sinirlere bakilcak. Eger onda da sorun cikmazsa beyindeki gorme mekanizmasina bakilmasi gerekir dedi. Yani beklemeye devam edicez...

Kötü düşğnm
Cunku ebemiz dedi ki 2 asi arasi 4 hafta olması gerekir. Eger 4 hafta sonra yaparsak suresi gecer. Bende yusra da yaptiramamistim suresi geçirdiği icin hemen yaptırdık bugün.
Asm doktoru ve ebemiz goz temasi olmadigi icin goz doktoruna gidin dediler. Hatta ebemiz sasirdi geldi baktı. Yüzü degisti baya birde kabiz olduğunu soylemistim. Ben dedim ki kardesimde otizm var. O da benimde aklıma geldi otizmle kabızlık arasinda da bağlanti var ama sen sakin kotuyu cagirma olumlu dusun dedi. Önce goz muayenesi yaptir. 1 ay daha bekleyelim eger yine olmazsa cocuk psikiyatri gidersiniz dedi.

Ordan çıkıp hemen goz doktoruna gittik. Herşeyi sordu erken dogum ne zaman oldu, sorun neydi, kac kg dogdu. Sizde premature sorunu yok dedi. Detayli anlatti gozun ön kismina baktik sorun yok dedi. Ama eger 1 hazirana kadar goz temasi gulme baslamazsa tekrar detaylı göz muayenesi yapilcak sinirlere bakilcak. Eger onda da sorun cikmazsa beyindeki gorme mekanizmasina bakilmasi gerekir dedi. Yani beklemeye devam edicez...
Kötü düşünme canım benim kurar inşallah, her çocuğun kendine özü takvimi gelişimi vardır inşallah hiç bir sorun çıkmayacak

Kızlar e bebek de internetten girince çark çıkıyor çevirince indirim kuponu geliyir ıslak mendil vs indirimde .
Uygulamadan gelmiyor genelde çark

Çok teşekkür ederim. bende omega kullanıyorum galactago damla kullanıyorum birde kalsiyum tablet kullanıyorum. Bol su içiyorum. İnşallah faydası olur.
Ben de bestlak ve galactago dönüşümlü kullanıyorum. Bitmek üzere ama almadım. Icerigindeki bir şeye alerjisi vardır belki. Hâlâ bir şeyler rahatsız ediyor. Yüzü çok kötü durumda.

Kizlar bizim kulucka donemi yeni basliyor sanirim . Dun kaka sayisi artti kusma artti hafif atesi var. Yeni yeni cikiyor ortaya 😣
[/QUOTE

Ilaci yokmus canim .asiri sivi kaubinda serum tedavisi sadece.bebek emiyorsa sik sik amme sutu. Probiyotik damla alcaz bugun destek olarak. Suda veriyorum artik
Pink naptınız bebiş nasıl sen nasılsın neyse en azından önceden farkettin alerji diye gitmesen belki farkedilmeyecekti hakkınızda hayırlısı olsun canım

Canım kötü düşünme höz doktoru sadece ışıkla mı baktı?
Geçmiş olsun
Bol bol konuşuyor musun eslemle? Emziği bırak bi süre yoğun ilgilen bence göz teması kurar yakın zamanda sürekli değişik sesler falan çıkartıp ilgisini çekmeye çalış canım

Masallah bizde olduk asilari 5700 olmusuz bizde
Masallah canim ☺ Bizim kiloya bakmiyolar ya tedbir amacli tartiya koymuyolar bebekleri. Sizin nasil olctuler? Evde tarti var ama bi bebisle bi de tek tartilsam dogru sonuc elde eder miyim ki acaba.. Kiyafetler de var

Bebeği emzik emen anneler sizlere bir sorum var ;
Emziği ayda bir değiştirin diyorlar siz değiştirdiniz mi?
Büyük kızımda bir buçuk ayda bir falan degistirdim. Bir yaşından sonra sürekli emzik kaybediyordu. Birkaç emzik birden kullanıyorduk. Hangisini ne zaman açtım, ne kadar kullandı takibi zor oluyordu. Aventte Çok emilenin ucu biraz değişiyor. Hafif değişiklik gördüğümde atıyordum.

Masallah canim ☺ Bizim kiloya bakmiyolar ya tedbir amacli tartiya koymuyolar bebekleri. Sizin nasil olctuler? Evde tarti var ama bi bebisle bi de tek tartilsam dogru sonuc elde eder miyim ki acaba.. Kiyafetler de var
Bizim tartti asm de. Boyuna basinada baktı 3 ay kontrolu icin 18 mayista cagirdi. Evde ben dogru sonuc almaya basladim. Dun 5.800 gelmisti bugun 5740 geldi

C caysever goz doktoru ışıkla bakti defalarca bakti. Son duvardaki goz ciziminj gosterip nerelere baktigini anlatti. Simdi on kısma baktim. Eger bir ay sonra hala goz teması olmazsa goz arkasindaki sinirlere bakicaz. Onda da birşey cikmazda beyinde gorme mekanizmasina bakcaz dedi

cnm bize de derste hem saglik meslek lisesinde hem yuksek okulda sirke ve kolonya,alkol ateş düşürmez kesinlikle yapmayın yapan varsa da söyleyin demişlerdi yapmasınlar diye
Bizim de doktor söylemişti hep öyle düşürdük biz de işe yarayınca söyleyim dedim

Bizim aynı çıktı doktordaki tartıyla, tartımız da dandik.
200 gr falan oynuyor bazen gün içinde, ama çoğunlukla ne çıkıyorsa doktorda o çıktı.
Karantina günleri, sıkıntıdan aile boyu 500 kez falan tartılıyoruz da 😂

Bizim aynı çıktı doktordaki tartıyla, tartımız da dandik.
200 gr falan oynuyor bazen gün içinde, ama çoğunlukla ne çıkıyorsa doktorda o çıktı.
Karantina günleri, sıkıntıdan aile boyu 500 kez falan tartılıyoruz da 😂
Ayni biz :D ama her hafta çarşamba kg degisyo nasil oluyosa :(

Canım benim bebeğimin yüzüde böyle kızarık ve sert nedenmiş acaba geçmiş mesajları okuyamadim
Bnmki de öyleydi kimi doktor egzama dedi kimisi annenin hamilelik hormonları bebeğe geçiyor falan dedi ama geçiyor Yani merak etmeyin .bnm oğlumun yüzü bedeni kolları ensesi hatta kafasında bile vardı simdi çok şükür geçti ver bu süreçte bol bol nemlendir oraları .ben hala daha Bebek yagıyla sabah akşam nemlendiriyorum

Back
X