2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ögün atlamamay calis. Arada ceviz, badem,hurma atistir.zaman yoksa, en hizlisindan yulaf ezmeli yogurt ye. Meyvelerle süsle

Eki Görüntüle 2629531 ya yakamı ya sütyenimi tutup uyuyor bu bebik yaa kucağımdan bırakasım gelmiyor kıyamıyorum
Kurban olurummmm sıkı tut pasami annesi ❤ benimki de ole tuttu mu beni icim eriyo resmen.
Bi de bugun, anneeeem diyorum, beni dinleyip guluyo, agular fln. Agladim mutluluktan resmen

merhabalar 20 haftalık gebeyım ıkı hogsumde alt ıc yanlar yogun bu sekıl delık delık oldu bı fıkrı olan yasayan yada yasamıs olan varmı pandemı nedeniyle hastaneye gıdemıyorum korkuyorum cevap verırsenız sevınırım

Eklentiler

• IMG_20200503_175948.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
Bende onu kullanıyorum canım 40 derecede yıkıyorum genelde . Ama yine de kaka lekelerini be önlükleri beyaz sabunla çitiliyorum öncesinde

Göğüslerim büyüyor ve gözenekler açılıyordur korkulacak birşey yok parmak kalınlığında çatlayanlar vardı aramızda .

Kızlar merhaba:) uzun zamandır yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Regl oldunuz mu merak ettim ben hala olmadım bir de 58 kg da takılı kaldım gitmiyor 8kg fazlam var kilo vermek için bir şeyler yapıyor musunuz? Nasıl gidecek bu kilolar

Kızlar 2.ay aşısı verem aşısımı? Ateş oluyor degılmı o aşıda
Bu ay 3 aşı vurulduk 2 gün oldu şükür Ateşimiz olmadı, bu arada kalça ultrasyon için bu ay sonmuş kızlar haberiniz olsun 3 aya kadar vakti varmış çektirmeye ler çektirsin salı günü randevumuz var hastanede inş çektircez bizde

değil ama onlar hassaslar oda 23 falan oluyor ama bebegin banyo yaparken oda ısısının 26 falan olması gerek kizim giyinirken üşüyorum diyor o yuzden isitiyorum mecbur

Ayy inan bitmiyor is . bende buzdolabiyla mutfak dolap iclerini bitirdim .camalari detayli silmem lazim konsolun icini filan temizledim. Ama vrya iki cocukla bi buzdolabini silmek 4 saatimi aldi .okadar zorlaniyorum ki artik ayakalarimin alti agkryor hergece . su oronadan dolayi ablada gelemiyor butun is bana kaldi icimde durmuyor cok zor oluyor valla.

Pinkpinkblue salı hastaneye gidince sami ulusta covid hastaları yatıyor mu sorar mısın?
Bir arkadaşım hastaneye gitmek işin polisi arayınca şehir hast getirmeyin sami ulusa götürün demişlerde ondan soruyorum

m b r canim sen tencere seti sormustun ya. Aklimda kalmis. Az once cok hos bi set gordum seninle paylasmak istedim. Fikir olsun.

Ben yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.

Ayy masallah kiz sana. Inan ben de gun icinde hep kosturma halindeyim ama temizlige sira gelmiyor bi turlu. Zamanla bi duzen olusturucam insallah ☺

Ben yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.
Canim ben de 67 ile hamile kalmistim. 10 kilo alarak 77 ile doguma gittim. Su anda 68 kiloyum. Hedefim 63. (Yapabilsem 60 ta fena olmaz ). Yarin ben de baslamak istiyorum insallah. Birlikte bence de birbirimizi motive ederiz gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…