2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bugün çok az sütüm var. Bebeğim ağladı artık memede süt kalmadı. Daha önce sağdıklarımdan vericem şimdi. Sanırım daha iyi beslenmeliyim artık ne zamandır baya boşlamıştım. Öğlenleri falan birşey yemiyorum. :KK43: Ben emdikçe gelir sanıyordum ama az yiyince gelmiyormuş süt.
Ögün atlamamay calis. Arada ceviz, badem,hurma atistir.zaman yoksa, en hizlisindan yulaf ezmeli yogurt ye. Meyvelerle süsle

Eki Görüntüle 2629531 ya yakamı ya sütyenimi tutup uyuyor bu bebik yaa 😍 kucağımdan bırakasım gelmiyor kıyamıyorum 🤤
Kurban olurummmm 😍😍😍 sıkı tut pasami annesi ❤ benimki de ole tuttu mu beni icim eriyo resmen.
Bi de bugun, anneeeem diyorum, beni dinleyip guluyo, agular fln. Agladim mutluluktan resmen 😍😍

Bugun oglusumun elini durumuma koydum, teyzeler siz de gorun istedim 😍

Eklentiler

• 20200503_093555.webp
    20200503_093555.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 67
merhabalar 20 haftalık gebeyım ıkı hogsumde alt ıc yanlar yogun bu sekıl delık delık oldu bı fıkrı olan yasayan yada yasamıs olan varmı pandemı nedeniyle hastaneye gıdemıyorum korkuyorum cevap verırsenız sevınırım

Eklentiler

• IMG_20200503_175948.webp
    IMG_20200503_175948.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar oğlum kucağımdayken kakasını yaparsa üstü başı hep batıyor ya sizede oluyor mu? Zıbın çitilemekten daral geldi. Kakasını yapıcağını anladığım zaman hemen yatırıyorum artık.
Birde uni baby deterjanı kullanıyordum ben öncesinde leke çıkarıcı ile temizliyordum kaka olan yerleri yinede leke kalabiliyordu. Baby&me nin bitkisel toz deterjanını aldım çıkmayan lekeleri bile çıkarmış baya hoşuma gitti.
Bende onu kullanıyorum canım 40 derecede yıkıyorum genelde . Ama yine de kaka lekelerini be önlükleri beyaz sabunla çitiliyorum öncesinde

merhabalar 20 haftalık gebeyım ıkı hogsumde alt ıc yanlar yogun bu sekıl delık delık oldu bı fıkrı olan yasayan yada yasamıs olan varmı pandemı nedeniyle hastaneye gıdemıyorum korkuyorum cevap verırsenız sevınırım
Göğüslerim büyüyor ve gözenekler açılıyordur korkulacak birşey yok parmak kalınlığında çatlayanlar vardı aramızda .

Kızlar merhaba:) uzun zamandır yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Regl oldunuz mu merak ettim ben hala olmadım bir de 58 kg da takılı kaldım gitmiyor 8kg fazlam var:( kilo vermek için bir şeyler yapıyor musunuz? Nasıl gidecek bu kilolar

Kızlar 2.ay aşısı verem aşısımı? Ateş oluyor degılmı o aşıda
Bu ay 3 aşı vurulduk 2 gün oldu şükür Ateşimiz olmadı, bu arada kalça ultrasyon için bu ay sonmuş kızlar haberiniz olsun 3 aya kadar vakti varmış çektirmeye ler çektirsin salı günü randevumuz var hastanede inş çektircez bizde

Camsirlari ben direk toplarken dürüyorum. Ütülencekleride ayiriyorum.
Banyoda küvetimizin icine oglumun küvetini koyuyorum, suyuda hic kovalara doldurmuyorum. Musluktan ayarliyorum, bol suyla yikamis oluyorum. Kovalari doldur küvetteki suyu bosalt eziyet.
Evin ici cokmi soguk,isitici kullaniyorsun? Ben banyo sonrasi giydirdikten sonra battaniyeyle kundak yapiyorum
değil ama onlar hassaslar oda 23 falan oluyor ama bebegin banyo yaparken oda ısısının 26 falan olması gerek kizim giyinirken üşüyorum diyor o yuzden isitiyorum mecbur

Dun camlari sildim yemek yaptim. Bugun yemek var temizlik yapcam toz alcam. Yarin eslemi yikicam yemek yapcam.bu aksamda camasir yıkarım. Utu var biraz o da sali gunune sarkar. Yusranin yazliklar ayiklancak kisliklat kalkacak.mutfak dolabı buzdolabı silincek :D
Ayy inan bitmiyor is . bende buzdolabiyla mutfak dolap iclerini bitirdim .camalari detayli silmem lazim konsolun icini filan temizledim. Ama vrya iki cocukla bi buzdolabini silmek 4 saatimi aldi .okadar zorlaniyorum ki artik ayakalarimin alti agkryor hergece . su oronadan dolayi ablada gelemiyor butun is bana kaldi icimde durmuyor cok zor oluyor valla.

Pinkpinkblue Pinkpinkblue salı hastaneye gidince sami ulusta covid hastaları yatıyor mu sorar mısın?
Bir arkadaşım hastaneye gitmek işin polisi arayınca şehir hast getirmeyin sami ulusa götürün demişlerde ondan soruyorum

m b r m b r canim sen tencere seti sormustun ya. Aklimda kalmis. Az once cok hos bi set gordum seninle paylasmak istedim. Fikir olsun.
Screenshot_2020-05-03-23-02-15-1-1.png

Kızlar merhaba:) uzun zamandır yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Regl oldunuz mu merak ettim ben hala olmadım bir de 58 kg da takılı kaldım gitmiyor 8kg fazlam var:KK43: kilo vermek için bir şeyler yapıyor musunuz? Nasıl gidecek bu kilolar
Ben yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.

Dun camlari sildim yemek yaptim. Bugun yemek var temizlik yapcam toz alcam. Yarin eslemi yikicam yemek yapcam.bu aksamda camasir yıkarım. Utu var biraz o da sali gunune sarkar. Yusranin yazliklar ayiklancak kisliklat kalkacak.mutfak dolabı buzdolabı silincek :KK70:
Ayy masallah kiz sana. Inan ben de gun icinde hep kosturma halindeyim ama temizlige sira gelmiyor bi turlu. Zamanla bi duzen olusturucam insallah ☺

Ben yarin diyete basliyorum. Istersen sende basla, birbirimize destek oluruz. Daha kolay zayiflariz.
Canim ben de 67 ile hamile kalmistim. 10 kilo alarak 77 ile doguma gittim. Su anda 68 kiloyum. Hedefim 63. (Yapabilsem 60 ta fena olmaz 😂). Yarin ben de baslamak istiyorum insallah. Birlikte bence de birbirimizi motive ederiz gibi geliyor.

Back
X