- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayyy amann iyice korunun vallaKız pink stres yapma geçti bitti . Biz niye adet olmuyoruz da sen oluyorsun arkadaşım işkilleniyorum ikinci olacak diye
AynenZayifken daha hareketliydim, birsey yapmaya üsenmezdim ama bu halimle kalkipta su icmeyi bile üseniyorum bazen. Zayifken daha enerjikim.
Bizimkide bundann mavisiPek sevdi bizim cadı oyun halısınışaşkın şaşkın sesleri dinledi oyuncaklara baktı bi yarım saat oyalandı ☺ Banyo için aldım üstünden . Bugün pek kusması yok çok şükür
Kac kilosunda
Eslemde sevdi masallah 10 15 dk duruyoPek sevdi bizim cadı oyun halısınışaşkın şaşkın sesleri dinledi oyuncaklara baktı bi yarım saat oyalandı Banyo için aldım üstünden . Bugün pek kusması yok çok şükür
Aslında bakılınca henuz erken daha yeni dogum yaptık bebisler acısından da ne olursa olsun dıyet yapmamalı dikkatlide olsak ama ıste gel gorkı yapmak ıstyoruz 1 yıldır ye ye ye bizde mahvolduk. Neyse yınede diyorumkı dikkatle yaparsak bebislerimiz etkilenmez18 kiloda benim vermem gerekiyor. Bir yerden baslamak gerekiyor. Ayda 4 kilo versek. 4-5 ay sonra kavusucaz istedigimiz kiloya. Ertele ertele nereye kadar ama dimi??
Sus kız karıstırma TilililiKac kilosunda
Ama ıste oyle bısey ki bakliyata bir damla bile yag koysan kılo aldırıyor. Mesela uzmanlar dıyorkı makarnayı haşlanmış ıstedigib kadar ye ama yag koyarsan azıcıkta olsa bu fena kılo aldırıyorm us makarna ile birleşince. Ya Cok abartmıcaz yınede yag koycaz yoksa sut etkilenir felan odum kopuyo kahrolurum valla bebısım beslenemezse bin pısman Allah korusunAz yagli yapmak daha iyi bence.
Kac kilosunda
Soyleyim ya Allah biliyor kuldan mi saklicam. Suan 109 civariyim. 112 dogum yaptım. Covit olmadan 103e düşmüştüm. Sonra sut kacmasin aman azalmasin derken boyle oldu
Gel gel hadi sylıyım Allahın bıldıgını kuldan mı saklıyımKac kilosunda
Icine kimyonu basip yiyorum :)Kızlar bişi sorcam. Bakliyat yiyor musunuz gaz yapar diye ben yemiyorum bu seferde yapacak yemek bulamıyorum. Yiyorsanız da nasıl tercih ediyorsunuz. Malum ramazan eşim oruç tutuyor. Ona ayrı bana ayrı pişirecek vaktim olmuyo o da sever bakliyatıgaz yapmıyacak şekilde yaparım en azından
Hic kafaya takma canim yeterki saglik olsin giderGel gel hadi sylıyım Allahın bıldıgını kuldan mı saklıyım
Şimdi şöyleen son aşı ıcın gıttıgımde yani bir 10 gun once felan 83 idim.. Doğumdan birkaçgun sonra 92 idim Cok gitmedi yani dogumda
Bende üşütmüştür diye gördümBenimki de durmaya başlamıştı yine
Rengi sarı yeşil karışık ama. İnternette yeşil kaka fazla beslendiğini gösterir diyodu.
Bizimle de paylaşır mısını söyşedikleriniBende onumuzdeki ay diyetisyen destegiyle baslicam. Birkac gundur kendim deniyorum ama yok olmuyor... İnsulin direnci var bende bide
Oyun halısı için daha erken değil miBeto anakucağı seven de var bir dakika durmayanda yani risk işi ben de oyalayamiyorum artık oyun halısı sipariş ettiö seninki daha küçük bilemedim
Canım üzülme ne yapıcan çok zor iki çocuklar iftar bulaşık bir de bunları düşünüyorsun kadın olmak anne olmak dünyanın en zor işiymiş
Bebeği sakinleştirmeden memeyi ağzına vermeye çalıştıkca daha çok zıtlaşır önce sakinleştir
Sessiz loş bir ortamda başını okşayarak emzir
O zaman mayışarak emer
Halısı ince ama bütün markaların öyle sanırım biz sevdik kaliteliBizimkide bundann mavisidaha gekmedi merakla bekliyorum .kalitelimi canim
Aynen üzülmeyin sakın ınstagramda Ali Fuat serper var var o diyor ki beslenme ile çok alakası yok öyle olsa Afrika da ki anneler ne yapsın dediCanım bak yapma böyle, inanır mısın ben alerjiyi duyduğumda güç aldım senden, yaparım dedim dediklerine uymaya çalıştım senin de fikirlerin benim için çok önemliydi hala da öyle. Ama sütünğn gideceğini ne olur düşünme bol bol su içeriz biz de onlr annelerinin kokusundan bile beslenir belki bir bakacağız 15 gün sonra yeniden diyet açacağız ve bazı şeylere tepki bile vermeyecekler☺Olumlu düşünelim olur mu? Hem bak seninki emiyor, benimki meme reddi yüzünden nerdeyse takla attırıyor bana emzirirken ama Rabbim rızkını veriyor, bol bol emzirir akıllarını karıştırırız biz de memelerin, habire salgılarlar sütleri
Benimkide hiç durmuyor hep ağlıyorBende üşütmüştür diye gördüm
Hiç durmuyo hiç bugün yine hiç uyumadı 5er dakka anca
Ya uyucak ya emecek yada kucakta gezcek başka türlüsü yok pusette de durmuyor bizimkisi. Benimde kv altta iyi oluyorBenimkide hiç durmuyor hep ağlıyorhep Kucakta kollarım koptu. Ablamı çağırdım yardıma. Eşim de evde. 3 kişi ancak bakabiliyoruz vallahi benim bebeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?