2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
18 kiloda benim vermem gerekiyor. Bir yerden baslamak gerekiyor. Ayda 4 kilo versek. 4-5 ay sonra kavusucaz istedigimiz kiloya. Ertele ertele nereye kadar ama dimi??
Aslında bakılınca henuz erken daha yeni dogum yaptık bebisler acısından da ne olursa olsun dıyet yapmamalı dikkatlide olsak ama ıste gel gorkı yapmak ıstyoruz 1 yıldır ye ye ye bizde mahvolduk. Neyse yınede diyorumkı dikkatle yaparsak bebislerimiz etkilenmez

Az yagli yapmak daha iyi bence.
Ama ıste oyle bısey ki bakliyata bir damla bile yag koysan kılo aldırıyor. Mesela uzmanlar dıyorkı makarnayı haşlanmış ıstedigib kadar ye ama yag koyarsan azıcıkta olsa bu fena kılo aldırıyorm us makarna ile birleşince. Ya Cok abartmıcaz yınede yag koycaz yoksa sut etkilenir felan odum kopuyo kahrolurum valla bebısım beslenemezse bin pısman Allah korusun

Soyleyim ya Allah biliyor kuldan mi saklicam. Suan 109 civariyim. 112 dogum yaptım. Covit olmadan 103e düşmüştüm. Sonra sut kacmasin aman azalmasin derken boyle oldu
Gel gel hadi sylıyım Allahın bıldıgını kuldan mı saklıyım
Şimdi şöyleen son aşı ıcın gıttıgımde yani bir 10 gun once felan 83 idim.. Doğumdan birkaçgun sonra 92 idim Cok gitmedi yani dogumda

Icine kimyonu basip yiyorum :)

Hic kafaya takma canim yeterki saglik olsin gider

Benimki de durmaya başlamıştı yine

Rengi sarı yeşil karışık ama. İnternette yeşil kaka fazla beslendiğini gösterir diyodu.
Bende üşütmüştür diye gördüm
Hiç durmuyo hiç bugün yine hiç uyumadı 5er dakka anca

Oyun halısı için daha erken değil mi
Çok pahalı bişey değil ya denemekte fayda var

Aynen üzülmeyin sakın ınstagramda Ali Fuat serper var var o diyor ki beslenme ile çok alakası yok öyle olsa Afrika da ki anneler ne yapsın dedi

Benimkide hiç durmuyor hep ağlıyor hep Kucakta kollarım koptu. Ablamı çağırdım yardıma. Eşim de evde. 3 kişi ancak bakabiliyoruz vallahi benim bebeye
Ya uyucak ya emecek yada kucakta gezcek başka türlüsü yok pusette de durmuyor bizimkisi. Benimde kv altta iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…