No ana kucağı no hamak. Tek isteği kucak kucak kucakİyi geceler kızlar ana kucağı kullanan varmı kolaylık mı?
Sizce ana kucağı mı beşik mi?
Ben de sürekli sussun diye meme veriyorum. Memede sürekli uyuyor memeden ayrılınca açıyor gözünü. Memede dinleniyorum artık. Yemek bile yapamıyorum vallahiYa uyucak ya emecek yada kucakta gezcek başka türlüsü yok pusette de durmuyor bizimkisi. Benimde kv altta iyi oluyor
Galiba cnm zaten onumuz yaz bisey olmazHalısı ince ama bütün markaların öyle sanırım biz sevdik kaliteli ☺
Suan aynıyız ama ben evlenincede kilo almıstım bekarkenkş kiloma dönmek istiyorum o da 64 falan 20 kilooooGel gel hadi sylıyım Allahın bıldıgını kuldan mı saklıyım
Şimdi şöyleen son aşı ıcın gıttıgımde yani bir 10 gun once felan 83 idim.. Doğumdan birkaçgun sonra 92 idim Cok gitmedi yani dogumda
En önemlisi sütün azalmamasi zaten.Ama ıste oyle bısey ki bakliyata bir damla bile yag koysan kılo aldırıyor. Mesela uzmanlar dıyorkı makarnayı haşlanmış ıstedigib kadar ye ama yag koyarsan azıcıkta olsa bu fena kılo aldırıyorm us makarna ile birleşince. Ya Cok abartmıcaz yınede yag koycaz yoksa sut etkilenir felan odum kopuyo kahrolurum valla bebısım beslenemezse bin pısman Allah korusun
Öyle tabi yazık onlar aç bi aç insanlarAynen üzülmeyin sakın ınstagramda Ali Fuat serper var var o diyor ki beslenme ile çok alakası yok öyle olsa Afrika da ki anneler ne yapsın dedi
Tililili tabi ya gitmese ilk Dogumda gitmezdi tilili ki ne tililiHic kafaya takma canim yeterki saglik olsin gider
Ya aslında 20 kilo bende tam olurum ama benim herıf Cok zayıf sevmiyor balık et olcak oda işte 70 en fazlaSuan aynıyız ama ben evlenincede kilo almıstım bekarkenkş kiloma dönmek istiyorum o da 64 falan 20 kiloooogidermi acaba
Kız ne yemeği biz beraber yiyoruz zaten bütün işler duruyor. Emziği tam tutamıyor ya emmek istiyor amaBen de sürekli sussun diye meme veriyorum. Memede sürekli uyuyor memeden ayrılınca açıyor gözünü. Memede dinleniyorum artık. Yemek bile yapamıyorum vallahi
Güya ana kucağı ama gerçeğe benzer miNo ana kucağı no hamak. Tek isteği kucak kucak kucak
3 4 gündür aynı durumdayım hiç göz baş açtırmıyor kısır döngü içindeyiz emzir uyut bırak uyanır alt değiştir emzir uyut bırak gene uyanır bütün günüm gecem böyle. Bi dün rezene vermiştim 60 cc bütün gün sarhoş gibiydi bıraktığım yerde uyuduBugün hiç huzur vermedi kızım kucagımda uyuyor bırakınca ağlıuor uyusa da 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sürekli meme emiyor göğüs uclarım acıyor artık offff daraldım yeminle
Iyi canim. demin kardesimi dusurdugum icin tekrar ozurdilerim dedi .uzuluyorum haline
Valla atak takvimine bakıyorum bu hafta atak haftasıymıs 1 gun kalmıs yazıyor insallh dogrudur zira yangın var diyip evden kaçacagım3 4 gündür aynı durumdayım hiç göz baş açtırmıyor kısır döngü içindeyiz emzir uyut bırak uyanır alt değiştir emzir uyut bırak gene uyanır bütün günüm gecem böyle. Bi dün rezene vermiştim 60 cc bütün gün sarhoş gibiydi bıraktığım yerde uyudu
yavrum insan onlara da kıyamıyor kiIyi canim. demin kardesimi dusurdugum icin tekrar ozurdilerim dedi .uzuluyorum haline
Hele gardaaaş accık bizede gonder ondan3 4 gündür aynı durumdayım hiç göz baş açtırmıyor kısır döngü içindeyiz emzir uyut bırak uyanır alt değiştir emzir uyut bırak gene uyanır bütün günüm gecem böyle. Bi dün rezene vermiştim 60 cc bütün gün sarhoş gibiydi bıraktığım yerde uyudu
Aynem canim yaa vallayavrum insan onlara da kıyamıyor ki
60 cc rezene mi3 4 gündür aynı durumdayım hiç göz baş açtırmıyor kısır döngü içindeyiz emzir uyut bırak uyanır alt değiştir emzir uyut bırak gene uyanır bütün günüm gecem böyle. Bi dün rezene vermiştim 60 cc bütün gün sarhoş gibiydi bıraktığım yerde uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?