2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Suan aynıyız ama ben evlenincede kilo almıstım bekarkenkş kiloma dönmek istiyorum o da 64 falan 20 kiloooo gidermi acaba

En önemlisi sütün azalmamasi zaten.

Bugün hiç huzur vermedi kızım kucagımda uyuyor bırakınca ağlıuor uyusa da 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sürekli meme emiyor göğüs uclarım acıyor artık offff daraldım yeminle

Hic kafaya takma canim yeterki saglik olsin gider
Tililili tabi ya gitmese ilk Dogumda gitmezdi tilili ki ne tilili
Suan aynıyız ama ben evlenincede kilo almıstım bekarkenkş kiloma dönmek istiyorum o da 64 falan 20 kiloooo gidermi acaba
Ya aslında 20 kilo bende tam olurum ama benim herıf Cok zayıf sevmiyor balık et olcak oda işte 70 en fazla

Ben de sürekli sussun diye meme veriyorum. Memede sürekli uyuyor memeden ayrılınca açıyor gözünü. Memede dinleniyorum artık. Yemek bile yapamıyorum vallahi
Kız ne yemeği biz beraber yiyoruz zaten bütün işler duruyor. Emziği tam tutamıyor ya emmek istiyor ama

Son düzenleme:
Bugün hiç huzur vermedi kızım kucagımda uyuyor bırakınca ağlıuor uyusa da 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor sürekli meme emiyor göğüs uclarım acıyor artık offff daraldım yeminle
3 4 gündür aynı durumdayım hiç göz baş açtırmıyor kısır döngü içindeyiz emzir uyut bırak uyanır alt değiştir emzir uyut bırak gene uyanır bütün günüm gecem böyle. Bi dün rezene vermiştim 60 cc bütün gün sarhoş gibiydi bıraktığım yerde uyudu

Valla atak takvimine bakıyorum bu hafta atak haftasıymıs 1 gun kalmıs yazıyor insallh dogrudur zira yangın var diyip evden kaçacagım

Kızlaaaaaar diyette ki kızlaaaar analar emzirenleeer mart analarııı bi kase sehrıye corbası ıctim aksama ekmeksiz.. Bu saatten sonrada bir ogun meyva bugunu gabbattacaz inşallah normal zamanda bu saatten sonra meyve olmazdı ama cık omazzz bebek emiyo tilili

Kızlar benjm bebe hıc derin uyumuyor uykusunda bile mırıldanyor mızmızlanıyor Cok kısa surede uyanıyor. Atak haftasi sanırım bu haftada bunlar olurmus anam şimdiki bebeler ne şanslı yaaa bizim zamanımızda atak neyim mi vardı bacılar vardıda haberi olana aşkola teknolojisizlikten dayagı yiyen coktur totoya valla

Hele gardaaaş accık bizede gonder ondan

60 cc rezene mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…