2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa ne 8 ne 9 u benim 15 kılo vermem lazım offf
Bi yerden başlamak lazım canım. Ben kahvaltıda sadece bir dilim ekmek yedim kahvaltıdan bir saat sonra leslie yaptım 20 dk her gün böyle yapsak gider herhalde biseyler öğlen yemek yemıyorum bir tane muz yiyorum sadece akşam da ekmek yemezsem okur bu iş inşallah

Kızlar valla basladım diyete an Be an yayın yapıyorum 2 adet elma yı dogradım yiyoooom ogle öğünüm pasta niyetine sız Yoğurtta koyun Cok guzel olur hatta tarcın tilili

Biz dr dan geldik kalca ult birsey cikmadi cok sukur 2 ay 7 gunluguz 6.390 kilo dil bagi varmis.emmede su an problem olmadigi icin acelesi yok dedi sunnet yaparken dil baginida hafiften kesiceklermis sunnetide agustos gibi kismetse yapturicaz.
Yaaa gecmis olsun canim. Eslem de emerken cuk cuk ses cikariyor. Bide memeyi hâla tam kavrayamiyo gibi geliyo bana. Sizde belirti varmiydi? Kgsuna da masallah bizi gecmissiniz coktan

Ben ogle yemegi de yiyorum yaa Cunku hem sutum azaliyor yemezsem hem de asiri acikiyorum :/ Bir de bugun 20 dk kadar yuruyus yaptim markete gittimm. Cok iyi geldi sanki ☺

Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Canim alerji durumunu ben bilmiyorum ama annelik sadece beslemek degil ki.. Evet anne sutu cok cok onemli. Ama sen herseyi yiyemedikten sonra, keyifsiz mutsuz olduktan sonra meme emse ne olucak.. Senin gerginligin ona da yansir. Evet seni burda hepimiz anliyoruz. Hangisinin suan daha dogru olduguna doktorun ve sen karar verebilirsiniz. Duygusal bakmamaya calis canim. Senin mutlulugun besleme seklinden daha muhim ❤

Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Gecen gun bi yazi okudum cok begendim: 'Cocuk mukkemel anne istemez, mutlu anne ister '. Az once yazarken aklima gelmedi, tekrar yazdim ☺

Yusrayi 3 ay emzirdim. Burda hep soyledim, icimdeki en buyuk yara, uzuntuden gül hastaligi gecirdim. Onu hep koynumda uyuttum. Uyurken kulagimi tutardi yaklasik 2 yasina kadar tuttu. Bazen kulagim acirdi tutma derdim sonra uzulurdum kendim tuttururdum. Simdiki evime tasinirken esya toplamak icin sabah esimle evden ciktim aksam esimle döndüm. Yusrayi anneme biraktim, ilk kez o zaman o kadar ayrı kaldik. 8 aylikti, ben gelince o kadar sevindi o anı unutamiyorum ilk defa yuzume dokunup zipladi sarildi resmen bana..

Canım bunla geçmiş olsun ya çok şükür birşeyi yokmuş

Esler zaten hep kostek olma derdinde simdi ramazandayiz oruclu ama ben nezamn diyet yapicak olsam istahi acilir ,onunla yemem icinisrar eder gorunurde rahatsizlik veren bi halim yok rahatsiz oluyorum evlenmeden once 47 kilo olunca simdi bakinca cok tuaf geliyorum gozume .. kilo verebilir miyim bilmiyorum abur cuburu kesicem bende

Güzel gibi maşallah bende süt artırıcı ne olur diye gide eğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…