2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum sağlıklı gelişsin de sonra kızlarımız manken gibi olsun diye diyet yaptırırız bak seninki kaç kilo doğdu?

Yarim saat kendine ayir. 15 dkda dus keyfi de. Etti 45dk. Ev isini 1 saat beklet. Fit anne olursak bebegimiz icin daha faydali olacaktir.
Cok haklisin canim valla motive oldum seninle cok cok sagol ❤ Dedigin gibi yapacagim insallah. Bunun icin gece vaktini uygun buluyorum kendime gore. Cunku benim bir de minnos yaramaz bi kizim var. 1 haftadir tuvalet ogreniyoruz. Dakika basi tuvalet bekcisiyim Cocuklar uyuyunca insallah uykumdan feragat edicem biraz ve kendime vakit ayiricam.

Başkalarının lafını önemseme kim ne derse desin boşver üzülme sağlıklı ya ona şükür.
Hem kız dediğin çıtı pıtı olur

Of yine cok haklisin valla Sanki yapinca tesekkur mu ediyolar. Tam tersi her seyi tam tamina yapmak gorev haline geliyor. Birini eksik yapinca suclu oluyorsun. Ben de renkli gibiyim bu konuda. Kendimi paralarim dort dortluk olsun diye. Annem de hep senin dediklerini der bana

hayırlısı olsun cnm azcık ucundan artık:)

Benim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.
cnm 10 dk bi benim sütüm geliyor sağma makinesi ile iki kere akis olunca bırakıyorum 20 dk sağıyorum genelde 120 ml cikiyor cnm , gece emmedigi icin az emdiği icin emfazla cikiyor

Severek evlenmedinizmi? Seven insan kıyamaz yaa.
Bide nasıl yapıyorsunuz ya ben bırak yemeği hiç bişey yapamıyorum ben mi beceriksizim

En güzeli. Ne güzel fikir büyüğe de vermek benim aklıma gelmezdi valla
veriyorum cnm valla cok içti bu zamana kadar ilk yaglıyken bardakla içiyordu simdi sekeri azalmış ve yoğunluğu az olunca bardakla içemiyor cocopopsla artik :) valla virüs cikti hem korusun diye hem zayıf diye verdim :) her gun olmasa da veriyorum

Ben yemek konusu değil de evin toplu ve temiz olması herşeyin yerli yerinde olmasına takığım ayy onu da sonra yerine koyarıö diyemiyorum herşeyin yeri düzeni olmalı anca onu 4 4lük yaparım ama yemekmiş masa düzeniymiş yemek tatlı çeşitleriymiş yok bende,

Uyurken kolları sürekli uyandırıyor kendini kundaklasam sevmiyor açmaya çalışırken yüzünü kapatıyor ne yapsam bilemedim

Ohh yarasın kuzucuklara

Biz de olduk bugün aşılarımızı
Hadi buda tamamdır dedin yani maşallah hadi gecmıs olsun ozaman
Bende sızın gibiyim sabah kalkar kahvaltı yapmazsa kahve kapıdan cıkana kadar beklerim uyumam hatta camdan el sallarım bıdegocunmuyorum. Ama suna kesinlikle katılıyorum Cok fazla sey yaptigin zaman aradakı fedakarlıklar da gorev gıbi olmaya baslıyor..

O yuzden kafana takma. Her ne kadar takma desemde takarsin. Ama oturup aglamak yerine sütü nasil zenginleştirebilirsin onu düşün. Bende de suan 3 ay siniri var. Yusra emmeyi 3 aylikktan sonra birakmisti. İcimde korku var engel olamiyorum

Kuzum sağlıklı gelişsin de sonra kızlarımız manken gibi olsun diye diyet yaptırırız bak seninki kaç kilo doğdu?
Yusra resmen diyet besleniyor. Pogaca hamur isi borek falan asla yemez. Evde tatli yapıyorum turlu cesit onları bile yemez. Sadece paketli gida cikolata kek vs yeterki hazir olsun onu yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…