2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Cnm uzme kndini sen uzulursen sutunde azalir ,biz bebeklerimizikilo alsin diye emzirmiyormuzki senin sicakligin, kokun,kalp atisin hepsi onun icin cok ama cok kiymetli her bebek ayni kiloyu alamaz ayni olcude buyuyemez ilk 3ayda dogumkilosunu 2ye katlamışsa hicbir sorun yoktur ..
Yeterki hasta olmasinlar benim ilk oglum sadece ilk 2ay iyi kilo aldi 3.ay gastro gecirdi 4.aydada dis çıkarınca hep zayif kaldi ona ragmen doktoru yinede ekgida icin bile 6.ayi bekletti herzaman ben az almis dedikce hayır kilosu gayet iyi obez mi olsun dedi simdide kilolu degil ama alistik artik surekli boyuna aliyor..senin bebeginde belki oyle olur uzun yazdim biraz cunku ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum hergoren kilosunu sordukca icim acirdi

Leslieyi arada büyük oglumla yapiyordum. Bir kac dakika sonra sıkıliyor tabi. Oldugum yerde yürümek yerine evin icinde yakalamaca oynuyoruz bazen. Sonra o oyuna geri dönüyor ben sporuma :)

Sagol canim insallah

Fazla rahatliya alistirmamak lazim. Bazen esim öylece kalkar masadan birsey kaldirmadan. Ki masa ve lavabo arasi 5 adìmdir. Masada hersey dururken bende bazen ohh bak masa kendiliginden ne güzel toplaniyor diyorum. Kendiliginden yapmayinca, bu tabagi al. Sunu getir bunu yap. Yoksa olmuyor

Bende ilk cocuktayken her yer pür pak temiz olsun diye ugrasirdim. Her gece oyuncak toplardim. Simdi onlari bile ellemiyorum. Odanin her yerinde oyuncak. Toplamamla dagitmasi bir oluyor. Virüs nedeniyle gelen gidende yok. Saldim yakasina. Gün icerisinde bir iki kere hepsini bir yere topluyorum o kadar.

Kizlar ben rota asisini yaptirmicam . Zaten gecirdigi icin tekrar gecirebilirmis. Allah baska dert vermesinn sukurler olsun hafif atlatiyor ama hala tam gecmedi. Kakada kan olmasa kafama takmicam ama her kakayi fenerle kulak pamuguyla inceliyorum noktasal kanlar var sebebi rotada olabilirmis alerjide. Ak mi karami gorecegiz...

Severek evlenmedinizmi? Seven insan kıyamaz yaa.
Bide nasıl yapıyorsunuz ya ben bırak yemeği hiç bişey yapamıyorum ben mi beceriksizim
Deme bunu deme.
Bebekten bebeğe o kadar fark var ki.
Oğlumda kafayı yiyordum insanlar neler yapıyor, ben çorba bile karıştıramıyorum diye.
Çocuk huysuz ama ben de beceriksizim herhalde derdim.
Kızımda anladım sorun kesinlikle bende değilmiş

Ben yapamam sanirim. Yani kalbim, dusuncrm musaade etmez.

Severek evlenmedinizmi? Seven insan kıyamaz yaa.
Bide nasıl yapıyorsunuz ya ben bırak yemeği hiç bişey yapamıyorum ben mi beceriksizim
Severek hatta annesi beni almaya geldiklerinde agladi. Kendisi de dedi, senin gibi ailesi olan bi aileden, bi kiz almak brni mutluluktan aglatti dedi.
Allah seni bbenim icin yaratmis vs vs iste klasik erkek demek
Ama gelinen nokta bu iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…