2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne güzel sütüm vardı. Emzirecektim. Niye şimdi mama vermek zorunda kalacağım diye içim içimi yiyor. Bir de memeye çok düştü son zamanlarda. O emerken ben sessiz sessiz ağlıyorum aklıma geldikçe
Doktorunuz mu mamayı önerdi? Ben henüz doktora götürmedim, kendim diyet uyguluyorum. Mama konusunda kararsizim. Büyüğüne 5 buçuk aylıkken başladım, tadına 9 aylıkken anca alıştı.

Ayyy nasil cani acimistir kim bilit bizimkide daha ilk asilari olmadi ilkinde daha bi hassas oluyorlar sanki insallah cabuk atlatir ilk gününü
Aynen oyle iste kuzum sen ne yaparsan yap almiycaksa almıyor tamamen bunye meselesi bunlari anlamak icin cok erken tabiki ek gidasi ilerki aylardaki.durumu hersey etkiler sen kendini hic uzme bol bol kucakla kizini

Çok sağol canım biraz daha iyiyim bi yerden sonra gerekirse takviye mama da veririz şimdiden dua etmeye başladım inşallah ek gıdaya geçince çok iştahlı olsun diye
Sizin kaçıncı aydan sonra kilo alımı azalmaya başladı?

Kucağımdan indirmiyorumki doktor gazı ve kusması için hep kucakla diyor ben daha da kucaklıcam artık

Doktorunuz mu mamayı önerdi? Ben henüz doktora götürmedim, kendim diyet uyguluyorum. Mama konusunda kararsizim. Büyüğüne 5 buçuk aylıkken başladım, tadına 9 aylıkken anca alıştı.
Doktorumuz mamayı sütümde azalma olursa diye elimde bulunması için verdi. Şimdi başlamayacağız... Ama muhtemelen azalacak sütüm ve ihtiyaç duyacağız. Çok üzülüyorum

Ama emince kaç dakika lık lık ses duyuyosun mesela ben 10 dk sonra bikaç emmede bir yutkunma duyuyorum acaba kaç cc içmiş kestiremıoki insan poff memelere sayaç takalım
Benim de aynı sonra uyuyor yerine koyunca uyanıyor sonra yine öyle öyle üç saat uğraştığımı biliyorum

Kimyon da ekle muhakkak. Asil kimyonda is
Papatyayi normalde icerdim ben, cok guzel sakinlesitirip dinginlestirio bence.
Ekliyim o zaman tane kimyonum yok çekilmişle olur mu ki? Valla bana anason iyi geliyordu ama kızımda pek işe yaramadı.

Gaz sncısı çok var bağırsakları gurul gurul ses çıkarıyor dmla pek işe yaramadı gibi akşamları çok ağlıyorkolik başlangıcı da olabilir yandık....
Yaa. Kıyamam ona. Erkek bebeklerde daha öok oluuormuş sanırım. Kolik tüm bebekler yaşıyor ama şiddeti süresi farklı oluyomuş. Benim kızda da var.. İyi yaklaşmak lazım bacım o zaman bebekte kolay atlatıyor. İnşallah kısa sürer çok çekmez minnoşlar

Severek evlenmedinizmi? Seven insan kıyamaz yaa.
Bide nasıl yapıyorsunuz ya ben bırak yemeği hiç bişey yapamıyorum ben mi beceriksizim
Yalnız değilsin bende 2 haftadır bir kere yemek yapabildim. Uyudugunda bisiler yapayım diyorum 20 dk uyuyo bişi yapamıyorum. Kendim kahbaltıyı zor yiyorum valla. Artık umursamıyorum.

Oğlum ilk 2 ay çok güzel kilo almıştı, 3. ay 600-700 civarı almış.
Sütüm de vardı yani.
Kızım ilk ay 1 kilo aldı veya biraz daha fazla, 2. ayın içindeyiz şimdi.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der hesabı olmasın da hep zayıf bebek severim derdim
Ama kısa demezdim, kısa olmayaydı iyiydi
Pek takmadım yani bu durumu.
Ek gıdada da önemli olan sağlıklı beslensinler.
İştah da kilo da çok bireysel, hiçbir çocuğu başkasıyla kıyaslamayalım.

Yalnız değilsin bende 2 haftadır bir kere yemek yapabildim. Uyudugunda bisiler yapayım diyorum 20 dk uyuyo bişi yapamıyorum. Kendim kahbaltıyı zor yiyorum valla. Artık umursamıyorum.
Ben uyurken basindayim ya. Kusuyo ya, gene kusar fln die. Ya da bi gozum hep bebekte oluo, ve sese duyarli cok hemn uyanio. Uyanikken, ana kucagina koyuyorum yanimda, oyuncaklarina bakinio sesleniyorum arada. Ben o sirada yemeklerle ugrasiyorum. Supurge esnasinda da, hangi odayi supurceksem, o da gelio. merakli merakli beni izlio zaten

Canım neden o kadar yoruyorsun ki kendini. Ben sahura birşey hazırlayamıyorum valla kendisi hazırlıyor genelde ya da kalan yemeklerden yiyor. Zaten o saatte oğkum gaz sancısı tutuyor ben onla uğraşmaktan eşimle ilgilenemiyorum eskiden olsa kendimi zorlardım hem bebek hem sahur vsde bende insanım sonucunda zaten sürekli uyanıyorum gece hiç uyuyamıyoum gündüzee aynı şekilde. Birazda onlar birşeyler yapsın herşeyi bizden beklemesinler.

O zaman evdeki tartiyla tartma cnm bosver
Tartmıcam canım çişli bezlere bakacam artık isterse çok az alsın önür ay takviye ederim ama bu şekilde tartmam artık
Goze bn bugun gotutdum cnm
Nasıl bir mıayene canım?
Kesinlikle kıyaslamamam lazım yoksa o dönmüş bu emeklemiş şu 10 kilo olmuş ben kafayı yerim o yüzden kendime sürekli öğütlüyorum kimsenin çocuğuyla kıyaslama diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…