Üzülme korkma canım bir de konuçcak kimsem yok demişsin biz varız yaO yuzden kafana takma. Her ne kadar takma desemde takarsin. Ama oturup aglamak yerine sütü nasil zenginleştirebilirsin onu düşün. Bende de suan 3 ay siniri var. Yusra emmeyi 3 aylikktan sonra birakmisti. İcimde korku var engel olamiyorum
Sağarken gördü.Ben sagmiyorum ihtiyqc duyarsam ancak oyle ama deneyesim geldi valla. Aslan sutu ana sutu olu yakalandinmi nasil anladi
Yaa kiyamamSağarken gördü.
Anlamaz dedim ama sorunca yalan söyleyemedim
Kuzum başlangıç kilon çok düşükmüş sen ona göre hesapla bence 3500 doğup şuanda 5500 olan 2 aylık bebekle senin 4800 olman aynı bana göre3060 doğdu 2840 a kadar düştü sonra almaya başladı
Ne uzunu allah razı olsunCnm uzme kndini sen uzulursen sutunde azalir ,biz bebeklerimizikilo alsin diye emzirmiyormuzki senin sicakligin, kokun,kalp atisin hepsi onun icin cok ama cok kiymetli her bebek ayni kiloyu alamaz ayni olcude buyuyemez ilk 3ayda dogumkilosunu 2ye katlamışsa hicbir sorun yoktur ..
Yeterki hasta olmasinlar benim ilk oglum sadece ilk 2ay iyi kilo aldi 3.ay gastro gecirdi 4.aydada dis çıkarınca hep zayif kaldi ona ragmen doktoru yinede ekgida icin bile 6.ayi bekletti herzaman ben az almis dedikce hayır kilosu gayet iyi obez mi olsun dedi simdide kilolu degil ama alistik artik surekli boyuna aliyor..senin bebeginde belki oyle olur uzun yazdim biraz cunku ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum hergoren kilosunu sordukca icim acirdi
Doğru söylüyosun işte biraz taktım bi de kuzumu görsen teyzesi ballı lokma şeker gibiKuzum başlangıç kilon çok düşükmüş sen ona göre hesapla bence 3500 doğup şuanda 5500 olan 2 aylık bebekle senin 4800 olman aynı bana göre
Canım dediğin şey simit tadında olurCanim pogaca istiyor suyla ve sodayla yapicam ins guzel olurhamur yihurmaua cesarerim yok oglusum kiprasiyo yalnizim evde
Dışını pekmezli suya batır sonra susama batır içine kaşar koy simit poğaça olsun daha lezzetti olur bir de buzluğa da yakışır
Benimde az işte bebek cok çeker dıolar inşallah bebegim 200cc cekiodur ne diim tesellim o@m b r 180 ml hay maşallah arkadaşım inan çok şanslısın. Benim sağıp gördüğüm en fazla miktar 25 ml
Bebeğim doyuyor kilo alımı iyi sayılır ama sağınca çıkmıyor. Yani ben kaç ml süt ürettiğimi bilmiyorum. Sizleri duyunca bazen sütüm çok mu az diyorum ama az olsa kilo almaz diyorum. Medela hastane tipi makine bile aldım ama değişmedi
Ben senin ballı lokma şekerini yerimmm yerNe uzunu allah razı olsun
Ama bu şekilde 4 aylıkken anca ikiye katlar doğum kilosunu
Bir de aşı oldu masum masum duruyo ağır geldi yavrumaben de kendimi alıştırsam iyi olacak
Benim eşim 20 yaşına kadar dal gibiymiş sonrasında üni de poğça simit pizza derken şimdi duba gibi zayıflamaya çalışıyor kızım aynı babası her gören tıpkı baba diyor kan grubh bile aynı çoktı şaka gibi
Sağlıklı olsun da napıyım allah hepinizden razı olsun sen de üzülme anne olunca insan her şeyden kendini sorumlu tutup suçluyor
Gece bende oyle yapiyorum hafif kipirdanmaya baslayinca emzirip hizlica altini degistiriyorum uykusu dagilmadan yatirinca yatiyor ama uukusu dagildimi 1 saate anca daliyorAcıkınca kıpırdanıp duruyor alıyorum emziriyorum o zaman uyanmadan yatırıyorum.Bence uyandırma hareketlendiğinde al eline emzir benimkine ben alıştırdım.Bazen uyanıyor ama dalıyor bir süre sonra memede uyuyor benimki hep.
Sizin yine iyi benimki saat 6 da kalkiyor :)Bnm kızda 8 8.30da
Gece uykusundan daha çok seviyorum sabah uykusunzı
Zayif veya kilolu olmasi onemli degilki cnm onemli olan saglikli olmalariAma neden almıyorlar kilo hala 5 kilo olamadı
Ben üzüldüm biliyorum allah başka dert hastalık vermesin bugün aşılarını oldu masum masum duruyo
Çok ağlayasım var
İyiki memlekettendeğilim kimse görmüyor yoksa zayıf derdi herkes moralim bozulurdu
Ben o kadar güçlü değilim malesef
Kiz ben koltuk bile kaldiriyorum :)Normal dogum yaptim ben. Sezeryanlilar nezaman basliyorki spora??yani bu tarz hareketlere??
Ben rota da yaptırdımBen senin ballı lokma şekerini yerimmm yer❤ Benimki de aşı oldu teyzesi şuanda omzumda evi turluyoruz çeneyi de dayadı omzuma yere bırakınca dudaklar büzülüüüüppp üüüüü demeye başlıyor, 3 aşı dile kolay ağır geliyor yavrucaklara
Ama emince kaç dakika lık lık ses duyuyosun mesela ben 10 dk sonra bikaç emmede bir yutkunma duyuyorum acaba kaç cc içmiş kestiremıoki insan poff memelere sayaç takalımBenim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.
Sağol canım ne bileyim evdeki tartıda 4900 falan geliyordu ben de seviniyordum 1 kg almış diyeZayif veya kilolu olmasi onemli degilki cnm onemli olan saglikli olmalari
Bende yemekle ugrasirim ama az cesit olur.corba ana yemek yanina pilav veya makarna o kadar tatli ayda 1 veya 2 yaparim.ramazan olmayinca corbada yapmamBen yemek konusu değil de evin toplu ve temiz olması herşeyin yerli yerinde olmasına takığım ayy onu da sonra yerine koyarıö diyemiyorum herşeyin yeri düzeni olmalı anca onu 4 4lük yaparım ama yemekmiş masa düzeniymiş yemek tatlı çeşitleriymiş yok bende,
Doğum kilosunu ikiye 3-5. aylarda katlaması bekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.Cnm uzme kndini sen uzulursen sutunde azalir ,biz bebeklerimizikilo alsin diye emzirmiyormuzki senin sicakligin, kokun,kalp atisin hepsi onun icin cok ama cok kiymetli her bebek ayni kiloyu alamaz ayni olcude buyuyemez ilk 3ayda dogumkilosunu 2ye katlamışsa hicbir sorun yoktur ..
Yeterki hasta olmasinlar benim ilk oglum sadece ilk 2ay iyi kilo aldi 3.ay gastro gecirdi 4.aydada dis çıkarınca hep zayif kaldi ona ragmen doktoru yinede ekgida icin bile 6.ayi bekletti herzaman ben az almis dedikce hayır kilosu gayet iyi obez mi olsun dedi simdide kilolu degil ama alistik artik surekli boyuna aliyor..senin bebeginde belki oyle olur uzun yazdim biraz cunku ne kadar uzuldugunu anlayabiliyorum hergoren kilosunu sordukca icim acirdi
Canim sut urunleri diyetindeyim zaten oyuzden sutsuz yapiyorum. Hamiru yofurdumda hic tadi tuzu yok vallaNe uzunu allah razı olsun
Ama bu şekilde 4 aylıkken anca ikiye katlar doğum kilosunu
Bir de aşı oldu masum masum duruyo ağır geldi yavrumaben de kendimi alıştırsam iyi olacak
Benim eşim 20 yaşına kadar dal gibiymiş sonrasında üni de poğça simit pizza derken şimdi duba gibi zayıflamaya çalışıyor kızım aynı babası her gören tıpkı baba diyor kan grubh bile aynı çoktı şaka gibi
Sağlıklı olsun da napıyım allah hepinizden razı olsun sen de üzülme anne olunca insan her şeyden kendini sorumlu tutup suçluyor
Pinkpinkblue 1917pinkterest
Biz alerjiden şüphelendiğimiz için daha rota yaptırmadık canım yarın alerji doktoruna soracağım bakalım ne diyecek, biz de kalça usg gittiğimiz gün gözü de muayeneye gitmiştik, 6.ayda gelin demişti bize deBen rota da yaptırdım
Ankarada rota çok oluyor
3 aylık olunca da göz muayenesi yapılsın dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?