2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Üzülme korkma canım bir de konuçcak kimsem yok demişsin biz varız ya

Yemek konusulmus kizlar sunu yazayim bende. Baktim varsa canim isterse tatliya varana kadar yaparim ama canim istemezsenkeyfim gelmezse ac kalmayiz tabi ama kendimide zorlamam .bazende kahvalti turu yeriz esim hatta oyle daha cok seviyor . Nie 1 cesit niye kahvalti demez sagolsun. Hatta yemekle ugrasma menemen yiyelim der . Ve buzlukta her zaman icin acil durum yemeklik birseylerim oluyo. Kiymayi alinca direk kofre yapip oyle ariyorum buzluga . Pogaca borek kek hep vardir buzlukta. Suan sutnurinlerindiyetinde oldugum icin hic tatli yapmiyorum esim a101den aliyo seninn canin cekmesim die yap demedim askim diyo bide utanmaz arlanmaz

Canim pogaca istiyor suyla ve sodayla yapicam ins guzel olur hamur yihurmaua cesarerim yok oglusum kiprasiyo yalnizim evde

Ne uzunu allah razı olsun
Ama bu şekilde 4 aylıkken anca ikiye katlar doğum kilosunu
Bir de aşı oldu masum masum duruyo ağır geldi yavruma ben de kendimi alıştırsam iyi olacak
Benim eşim 20 yaşına kadar dal gibiymiş sonrasında üni de poğça simit pizza derken şimdi duba gibi zayıflamaya çalışıyor kızım aynı babası her gören tıpkı baba diyor kan grubh bile aynı çoktı şaka gibi
Sağlıklı olsun da napıyım allah hepinizden razı olsun sen de üzülme anne olunca insan her şeyden kendini sorumlu tutup suçluyor
Pinkpinkblue 1917pinkterest

Benimde az işte bebek cok çeker dıolar inşallah bebegim 200cc cekiodur ne diim tesellim o

Ben senin ballı lokma şekerini yerimmm yer Benimki de aşı oldu teyzesi şuanda omzumda evi turluyoruz çeneyi de dayadı omzuma yere bırakınca dudaklar büzülüüüüppp üüüüü demeye başlıyor, 3 aşı dile kolay ağır geliyor yavrucaklara

Gece bende oyle yapiyorum hafif kipirdanmaya baslayinca emzirip hizlica altini degistiriyorum uykusu dagilmadan yatirinca yatiyor ama uukusu dagildimi 1 saate anca daliyor

Zayif veya kilolu olmasi onemli degilki cnm onemli olan saglikli olmalari

Ben rota da yaptırdım
Ankarada rota çok oluyor
3 aylık olunca da göz muayenesi yapılsın dedi dr

Benim de aynı sağınca çıkmıyor hastane tipi makine kiraladım en fazla 60 nadiren o da.Ama emince geliyor lık lık sesi geliyor ve dolu da göğüslerim.Ben anlamadım bu işten.
Ama emince kaç dakika lık lık ses duyuyosun mesela ben 10 dk sonra bikaç emmede bir yutkunma duyuyorum acaba kaç cc içmiş kestiremıoki insan poff memelere sayaç takalım

Zayif veya kilolu olmasi onemli degilki cnm onemli olan saglikli olmalari
Sağol canım ne bileyim evdeki tartıda 4900 falan geliyordu ben de seviniyordum 1 kg almış diye
Öyle olmayınca sanırım bir hayal kırıklığı oldu

Bende yemekle ugrasirim ama az cesit olur.corba ana yemek yanina pilav veya makarna o kadar tatli ayda 1 veya 2 yaparim.ramazan olmayinca corbada yapmam

Doğum kilosunu ikiye 3-5. aylarda katlaması bekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
5 aylıkken de katlasa normal.
C caysever Çok sıkıntı yapmışsın kendine, gerçekten iyi kilo alımı.
Bebeleri minik doğurduk napalım, hop bir anda yüksek kiloları göremeyeceğiz.

Geçen gün oğlumun(büyük) kilo alımına baktım, ilk 2 ay güzelmiş, sonra birden yavaşlamış.
Yılda 1-2 kez doktora götürüyorum kısa kaldı bu çocuk diye, tek bir takviye vermeden geri gönderiyor doktor.
Evet ortalamaya göre zayıf ve kısa ama sağlıklı Allah'a şükür.
Bu minik bebe abisinden de az kilo alıyor şu an, ileriye doğru daha az olacak demek ki diyorum, doktor kontrolünü aksatmayacağım o kadar, gerekli yönlendirmeyi yapar.
Kilo biraz bizim abartmamız, kilolu olsa ne olacak ki?
Besleniyor mu besleniyor, üzme kendini.

Canim sut urunleri diyetindeyim zaten oyuzden sutsuz yapiyorum. Hamiru yofurdumda hic tadi tuzu yok valla

Ben rota da yaptırdım
Ankarada rota çok oluyor
3 aylık olunca da göz muayenesi yapılsın dedi dr
Biz alerjiden şüphelendiğimiz için daha rota yaptırmadık canım yarın alerji doktoruna soracağım bakalım ne diyecek, biz de kalça usg gittiğimiz gün gözü de muayeneye gitmiştik, 6.ayda gelin demişti bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…