2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazen benimde toplayamadığım oluyor işte o zaman sinirlerim bozuluyor

Bayram sonrası iş başlıyor benim. Normalde 2 ay daha ücretsiz izin kullanıcaktım ama çok bunaldım çalışmak istiyorum. Patronum evden çalışabilirsin o 2 ayı anlaşırız falan demişti bende evden çalışcam heralde hem bebeğimle olmuş olurum. Annem gelir işleri yapar bebekle ilgilenir bende çalışırım. 6 aylık olhncada işe başlarım. Bebekle ilgilenmek çok güzel ama ben alışkın değilim hergün evde olmaya hele bu corona beni mahfetti psikolojim bozuldu evde ev işi yapmaktan.
Başka işe başlıycak olan var mı?

İyi o zaman içimi rahatlattın

bugun evi süpür sil ,pilavı,yemekti,tatlısıydı,sut geldi kaynat yogurt yap, ramazan olunca,oglani da yikadim ben ve kizim yikancaz iftardan sonra sofra toplanacak gözümde büyüyor yoruldum resmen yaaa

İnşallah canım

İlk uc ay değil ilk 6 ayda dogum kgsunu 2 ye katlamasi lazim :)

Yalnız değilsin bende 2 haftadır bir kere yemek yapabildim. Uyudugunda bisiler yapayım diyorum 20 dk uyuyo bişi yapamıyorum. Kendim kahbaltıyı zor yiyorum valla. Artık umursamıyorum.
Ee siz me yiyorsunuz o zaman ben kahvaltıda bide yemekte kv. Lerdeyim
Benimkide öyle uyumaya başladı evi toplayıp çamaşırları anca ayarlıyorum o kadar amaan geçecek bu günlerde

'nu arada kizlar oglu mu yikiyorum aksama sacları yaglaniyor,kokuyor demistim buradan bi kaç arkadaşım benimki de öyle demisti saçını kesince farkettim ki onlar kobakmis az olduğu icin anlamamışım , yüzündeki gibi egzama sanmistim,bugun banyodan bi iki sat once badem yagi sürüm saçlarına bolca buzundakiler de banyodan once o derileri bebek saç fırçası ile fırçaladım o deriler cikti ilk şampuanlamadan sonra da fırçaladım su anda hepsi gitti bklm ne zaman kokacak bi sonraki banyoya da yaparim biter kizimda da vardi boyle gecti

İlk uc ay değil ilk 6 ayda dogum kgsunu 2 ye katlamasi lazim :)
cnm benim kız hic katlamadı bebeklerin yapısıyla alakalı oğlumda ikiye katlar,3 'le çarpıp 5 e böler kizima cok üzülüyordum dr a bile götürdük diyet verdi kg alması icin yok yiyor yerinde durmuyor :)

Haha yeminle aynıyız geçen gün akşama kadar evi toplayamadım nasıl moralim bozuk nasıl sinirlerim bozuk bkıp bakıp gözümle topluyorum sonrasında ilk işim ortalığı toplamak herşeyi yerine kaldırmak oldu. Bizim dolaplarda öyle bide katlayıp koyduğum kıyafetlerde aynı hizada olmalı hepsi aynı katlanmalı
Alt değiştirme kutusu da yaptım bezler ıslak mendil krem hepsi o kutuda düzenli her alt açmada düzenliyorum bıkmadan ayy ben hastaymışım meğer

Canım iki büklüm durmaz mı içinde benim kafamı o karıştırıyor? İçinde uyanıkken ne kadar oyalananiliyor?
İşe başlamayı sormuşsun ben de başlayacağım öncesinde yıllık izinleri kullanıp sen kamuda mısın? Bebeğine annen mi bakacak işteyken?

Kızlar ben hep ana kucağında uyutuyorum gece-gündüz.
Beşikte uykusu kısalmaya başlamıştı.
Pusette, ana kucağında daha iyi uyuyor bebeler.
Gittiği yere kadar.

Rapor almakla uğraşmasam da hazır okullar kapalıyken başlasam diyorum ben de.
Ama evden ders yapmam gerekecek, onu da istemiyorum sanki şu an.

Doktorumuz mamayı sütümde azalma olursa diye elimde bulunması için verdi. Şimdi başlamayacağız... Ama muhtemelen azalacak sütüm ve ihtiyaç duyacağız. Çok üzülüyorum
Üzülme, asıl üzüntü etkiler sütünü. Senin kestigin her şeyi ben de kesmiş durumdayım. Et ve bakliyata yüklendim. Hâlâ rahatsız eden bir şeyler var ama bulamıyorum. Bulgur köftesi deneyebilirsin. Uzun süredir emzirme sırasında diğer göğsüm akmıyordu. Dün onun sayesinde birkaç damla aktı. Sütünü artiran yiyecekleri illa bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…