Ay senin 1 tane ama o uyuduğunda uyursun geriSizin yine iyi benimki saat 6 da kalkiyor :)
Yok cnm sende hergun hergun seyettin ama iste nasipÇok çabaladım ama senin gibi azim yok bende
8e çeyrek kala küçük kalkıyor.Ay senin 1 tane ama o uyuduğunda uyursun geri
Benim 2si birden kalkıyo küçük uyusada büyük uyanık oldğ için uyuyamıyorum
Evet cnm bi cay kasigiBende fitil var fitil atmayı düşünüyorum calpol mor kutu dan veriliyor demi bebeklere
Ya bizde ilk iki büklüm duruyor diyorduk ama büyüdükçe daha iyi olmaya başladı. Zaten birşeyi sevmeyinfe ağlıyor ama ana kucağına koyunca susuyor seviyor öyle oturmayı. 15 dakika falan kendisi duruyor beni izliyor ama sonrasında mızıklanmaya başlıyor onda da sallıyorum susuyor. Biraz da öyle idare edip yarım saate tamamlıyorum o süredr yemek falan yapılıyor zaten.Canım iki büklüm durmaz mı içinde benim kafamı o karıştırıyor? İçinde uyanıkken ne kadar oyalananiliyor?
İşe başlamayı sormuşsun ben de başlayacağım öncesinde yıllık izinleri kullanıp sen kamuda mısın? Bebeğine annen mi bakacak işteyken?
Ayrı bir oda toksa evden ders anlatmak zor oluyormuş. Benim kuzenim öğretmen eşide aynı şekilde. 7 aylık bebeği var çok zor oluyor salonda ders anlatıryoruz bir yandan oğlum susmuyor annemde salonda falan diyor. Bizim Allahtan çalılma odası var eşimle oraya kapanırız diyoruz. Annrmde salonda çocuğa bakar. 2 ay evden çalışıp 6.ayında ek gıdaya geçince işe başlarım diyorum bakalım.Rapor almakla uğraşmasam da hazır okullar kapalıyken başlasam diyorum ben de.
Ama evden ders yapmam gerekecek, onu da istemiyorum sanki şu an.
Kilo almak sağlıklı olma kriteri değilki neden bukadar yopratıyorsun kendini sağlıklı olsun zayıf fit bi çocuk olsun65 günlük
Ve daha senin bebenin kilosuna ulaşamadı
Kıskanmıyom nazar etmiyorum maşallah gruptaki tüm bebeklere ama ne bileyim keşke daha fazla kilo alsa
6 aylikken katlamasi lazim canim. 1 yaşındayken de 3 kati olmasi beklenir sen uzulme normal kgsuNe uzunu allah razı olsun
Ama bu şekilde 4 aylıkken anca ikiye katlar doğum kilosunu
Bir de aşı oldu masum masum duruyo ağır geldi yavrumaben de kendimi alıştırsam iyi olacak
Benim eşim 20 yaşına kadar dal gibiymiş sonrasında üni de poğça simit pizza derken şimdi duba gibi zayıflamaya çalışıyor kızım aynı babası her gören tıpkı baba diyor kan grubh bile aynı çoktı şaka gibi
Sağlıklı olsun da napıyım allah hepinizden razı olsun sen de üzülme anne olunca insan her şeyden kendini sorumlu tutup suçluyor
Pinkpinkblue @1917pinkterest
Tarif eder misin canım nasıl yaptığını? Bana doktor birşey demedi ama bir yerlerde bakliyatlarında çok alerjik besinler olduğunu okudum. Ben de gaz yapmasına rağmen çok tüketiyorum. Ne yapayım, doğru düzgün sebze de yiyemiyorum, tiksindimÜzülme, asıl üzüntü etkiler sütünü. Senin kestigin her şeyi ben de kesmiş durumdayım. Et ve bakliyata yüklendim. Hâlâ rahatsız eden bir şeyler var ama bulamıyorum. Bulgur köftesi deneyebilirsin. Uzun süredir emzirme sırasında diğer göğsüm akmıyordu. Dün onun sayesinde birkaç damla aktı. Sütünü artiran yiyecekleri illa bulursun.
Canım kilo olayına çok takılma. Aldığı kilo da az değil ki maşallah. Alerji için birşey dedi mi doktor? Rota yaptırmışsın da ondan soruyorum. Ben rota konusunda kararsızım da, dr da önermiyorum dedi65 günlük
Ve daha senin bebenin kilosuna ulaşamadı
Kıskanmıyom nazar etmiyorum maşallah gruptaki tüm bebeklere ama ne bileyim keşke daha fazla kilo alsa
Benimki de çiş sızdırmasa değiştirmem de kızımda hiç değiştirmezdim gece.Ben geceleri değiştirmiyorum artık altını zaten kaka yapmak için uyanıyor onda değiştiriyorum 3 gibi falan ama 10dan 3 e kadar çişli bezle kalıyor. Yoksa uyanıyor bir daha zoe uyuyor hiç ellemiyorum.
Sen gel bide bize sor az once babası yastıga oyle bi yatırmıski yuzustu kafa sarkiyor kol Bı yerde bacak Bı yerde kedi yavrusu gibiValla dğeişiyor heralde ama en ucuzu 600 tl falandı baktığımda. Fotoda bu şuan uyuyor mesela. Kısa uykularında bırakıyorum bunda uyuyor. Uzun uyuycqk olursa yatağına yatırıyorum.bunda uyumayı çok seviyor çocuğum iki büklüm uyumayı yataga koyunca ağlıyor gündüzlerivirde askısı var oyuncak ama onu çıkarıyorum çoğu zaman.
Yok yaa leslie öyle değil ben gecen gün yaptım tüm hareketleri rahat yapıyorsun ağrı sızı yapmıyor zaten yürütüyo gibi sadece zıplamalıları yapmıyoeum memeler zıplıyo acıo
3uncu ayin icinde teyzesi. Aslinda uyumuyor pek bizde de o sikinti.Bebeğin kaç günlük canım. Çok özendim vallahi yazdıklarına. Benimkisi uyumuyorsa kök söktürüyor vallahi hep ağlama zırıl zırıl
Kiz guldurdun yine beni.Bildirimlerde renklirenkli tarafindan etiketkendiniz diye gorunce kaynanana bisey oldu sandim. Cok sukir iyiyim canim ohlumda iyi boynaa ziciyor . Canimcim rota asisisinda bi miktar rota virusu var obyuzden tekrar gecirebilirmis,zaten tam iyilesmedi canim kaka sayisi hala gun icinde 8 9
Cok guzelmis. Bebise de masallah, gormedik ama olsun diyim yinedeValla dğeişiyor heralde ama en ucuzu 600 tl falandı baktığımda. Fotoda bu şuan uyuyor mesela. Kısa uykularında bırakıyorum bunda uyuyor. Uzun uyuycqk olursa yatağına yatırıyorum.bunda uyumayı çok seviyor çocuğum iki büklüm uyumayı yataga koyunca ağlıyor gündüzlerivirde askısı var oyuncak ama onu çıkarıyorum çoğu zaman.
Benimkinde de var birazcik taradim bende. Ins gecer cabucak. Her syafayi okuyamiyorum ama su tecrubeli yazilarina rast gelip okuyunca, acayip seviniyorum'nu arada kizlar oglu mu yikiyorum aksama sacları yaglaniyor,kokuyor demistim buradan bi kaç arkadaşım benimki de öyle demisti saçını kesince farkettim ki onlar kobakmis az olduğu icin anlamamışım , yüzündeki gibi egzama sanmistim,bugun banyodan bi iki sat once badem yagi sürüm saçlarına bolca buzundakiler de banyodan once o derileri bebek saç fırçası ile fırçaladım o deriler cikti ilk şampuanlamadan sonra da fırçaladım su anda hepsi gitti bklm ne zaman kokacak bi sonraki banyoya da yaparim biter kizimda da vardi boyle gecti
Sende iyiki varsin canimKiz guldurdun yine beni.iyikiii varsinn
Rabbim en kisa zmanda sifasini versin..insan kendine, esine hatta kayinvalidesine bi sey olunca uzulmuyor da, bebegine olunca kiyamiyor, canindan can gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?