Ben 2 cocuk farkini en cok disari cikarken hissettim. Birini giydiriyorum biri agliyor. Bebegi giydiriyorum kizim giydiklerine itiraz edip cikariyor. Koskocaman canta icine ne atiyorum ne atmiyorum belli degil. Benim hizli hizli bi hazirlanisim var gormelisinizSorma bacm 2 çocuklu hayat çarptı
Bi sus bi dur bi git yat demi8e çeyrek kala küçük kalkıyor.
Tam uyuyacak 9 gibi tekrar, büyük aaa kalkmışsınız deyip ortalığı bulandırıyor
Onu bende bugun yasadim ilk defa ikisiyke hast gittikBen 2 cocuk farkini en cok disari cikarken hissettim. Birini giydiriyorum biri agliyor. Bebegi giydiriyorum kizim giydiklerine itiraz edip cikariyor. Koskocaman canta icine ne atiyorum ne atmiyorum belli degil. Benim hizli hizli bi hazirlanisim var gormelisiniz
Ben balık cesaret edemedim, kuzu eti yiyorum. Kızımın taze fasulyeye tepkisi olmuştu. Olabiliyor ama denemek gerekiyor. Bulgur köftesi çiğköfte gibi, dana kıyma yerine kuzu kıyma koydum. Pul biber koymadım. Onu kızartıyorsun. Ben mutfakta beceriksizim, dağıldı ama çok yağ çekti, ben de pirinç pilavıyla karıştırarak yedim, baya süt yaptı. Nohutu haşlayıp kimyon, kekik ve zeytinyağı döküp yiyorum. Salca kullanmadığım için anca böyle oldu.Tarif eder misin canım nasıl yaptığını? Bana doktor birşey demedi ama bir yerlerde bakliyatlarında çok alerjik besinler olduğunu okudum. Ben de gaz yapmasına rağmen çok tüketiyorum. Ne yapayım, doğru düzgün sebze de yiyemiyorum, tiksindimNe eti tüketiyorsun? Ben kuzu ve balık yiyorum acaba onlar da alerjen olabilir mi diye de kuruyorum kafamda
Canım doktorum alerjiye yatkın atopik cildi var dedi kakada kan olmadığından ve 600 gramın üzerinde kilo alımından sanırım alerji var yaptırma demedi ama yavruma bu kadar aşı ağır geldi öğleden sonra hep uyudu şimdide durup durup ağlıyo annelik ne zormuşCanım kilo olayına çok takılma. Aldığı kilo da az değil ki maşallah. Alerji için birşey dedi mi doktor? Rota yaptırmışsın da ondan soruyorum. Ben rota konusunda kararsızım da, dr da önermiyorum dedi
Aynen canım leslie deki hareketler kolay sıkıntı yok.Yok yaa leslie öyle değil ben gecen gün yaptım tüm hareketleri rahat yapıyorsun ağrı sızı yapmıyor zaten yürütüyo gibi sadece zıplamalıları yapmıyoeum memeler zıplıyo acıo
Bende katılayım inşallah yeşilliklerimi aldırıpTililili varmı arttıran
2aylik bebeyle lesli senin neyine be tililili al bebeni sirtina ver horonu verrValla bende tam kaptırıyodum tv yı actım benim kucuk vıyyyyak diye bagırınca hadi lesli bacı sen bilmezsin bu isleri sonra gorusuruz dedım kapattım
Bizde aynen öyle8e çeyrek kala küçük kalkıyor.
Tam uyuyacak 9 gibi tekrar, büyük aaa kalkmışsınız deyip ortalığı bulandırıyor
Şuan çok'un ç'si çünkü anam bende o gidince çooookkk olacak sanırmCok fena dimi
Ben de aynı kafadayım elimden geldiği kadar yaparım.12 yıllık evliyim ilk zamanlar kahvaltı hazırlıyordum bir kere ben geç kaldım deyip oturmadan gitti.Bir daha da hazırlamadım zaten yemiyor kalkıp gidiyor.Küçüğü uyuyorsa ben de yatakta oluyorum geçirmiyorum bile.Ama kalkmışsam kahvesini çayını yapar geçiririm.Yemek de annemler var şimdi yapılıyor ama onlar yokken yapamasam dışardan getirir ya da çıkarız beraber.Annelerimiz o kadar yoruldular da ne oldu kim değerini biliyor.Herşeyi gerektiği kadar yapıyorum.Büyüğü yemek ister kalkar yaparım ama çocuk başka.Gerçi o da dokuz yaşında ama hala wcye çağırır beni.Niye 4 dörtlük hazirliyorsun??kendine eziyet sadece. Corbayi cok nadir yaparim. Salata yerine bazen sadece yogurt yada cherry domates koyuyorum. Salata yaptimmi ayri tabaga koymam direk salata yaptigim kapla koyarim masaya. Pilav yaptimmi cogunlukla tek tabags koyarim ortadan beraber yeriz. Süslü püslü masalarla ugrasmam. Onu hazirliyacak zamanmi var, bazen yemegi bile zor yapiyorum. Hem saatlercr hazirlicaksin sonra sofradan doyup koltukta keyif yapicak sen toparlamakla ugrascaksin. Tatliyida canim isterse yapiyorum, simdi diyete basladim uzun süre o da yok. Esimi sabah ise giderken ugurlamam, yemegini hazirlamam. 40yilda bir diyor, kalksan diye. Bebek yokken diyordu. Hemen lafi sokuyorum agizina. Ise gitmeden kahvalti yapmaz, abur cubur tarzi beslenir. Sonra sigara keyfi wcde. Sen wcde otururken ben koltukta seni bekliyemem uykumu bölemem diyorum. Gecen gün örnegin büyük oglum aksam erken yatmisti haliyle sabahta cok erken uyandi. Anne karnim acikti diye. Kalktim altina aldim, esim o arada benim icinde hazirlayin bende aciktim dedi. Siz ikiniz kalkin yiyin benide yormayin ben uyayim dedim. Ikisi kalkti yedi.
Yani demem o ki, elinden geldigince az is cikarmaya bak kendine.
Valla daha Bi defa çıktık babaanneye başka biyere gitmedik o yüzden o telaşı çok yaşamadmBen 2 cocuk farkini en cok disari cikarken hissettim. Birini giydiriyorum biri agliyor. Bebegi giydiriyorum kizim giydiklerine itiraz edip cikariyor. Koskocaman canta icine ne atiyorum ne atmiyorum belli degil. Benim hizli hizli bi hazirlanisim var gormelisiniz
Ben de çok bunaldım zaten bizim gibi çocukluk geçiremiyorlar sokakta oynamayı bilmiyorlar bir de bu çıktı şimdi.Zaten hamilelik zordu hep evdeydim hele bir doğsun gezerim diyordum daha beter oldu.Neyseki yoğunluktan günün nasıl geçtiğini anlamıyorum.Bunları düşünmemeye çalışıyorum dalınca çıkamıyorum işin içinden.Eşim ben giderim tatile diyor çok bunaldı o da.Ama iyi olacağını düşünüyor o umutlu.Yazmiyim dedim ama konuscak dertlescek kimsem yok. Çocuklar cok zorluyor. Cok bunaldim. Bide aksam tvde adamin birisi demesin mi hayatimiz bir daha asla eskisi gibi olmayacak? Omur boyu insanlardan kacarakmi yasiycaz? Misafirlik olmicak, dugun dernek olmicak, cikip gezmek dolasmak ozgurce olmicak mi... Eger oyle olursa ben istanbulda yasamaya devam edemem bu cocuklar nasil yasasin boyle eve hapis. Neden cocuk dunyaya getirdim diyorum bazen boyle yasamaya biz mecbur ettik onları
Ev isiydi, cocukta derken yoruluyoruz. Birde calisan anneysen, daha zor. Dogum öncesi 4 bucukts esim kalkardi, 5 5 bucuk gibi evden cikardi. 5 bucukta ben uyanirdim, oglani hazirla kendin hazirlan, cocugu krese birak sonra ise. Is cikisi cocugu al yemek yap. Parmagimi kipirdaticak halim kalmiyordu. Ama oglum uyumadigi süre bende uyumuyordum tabi aksam. Izinli günlerde ev isiyle geciyordu zaten. Ne bulduysak yiyorduk. Öyle cesitli menü yoktu. Simdi 2 cocukla dahada zor. Kendimi fazla yipratmadan yapmaya calisiyorum. Degerimizi bir tek kendimiz biliriz.Ben de aynı kafadayım elimden geldiği kadar yaparım.12 yıllık evliyim ilk zamanlar kahvaltı hazırlıyordum bir kere ben geç kaldım deyip oturmadan gitti.Bir daha da hazırlamadım zaten yemiyor kalkıp gidiyor.Küçüğü uyuyorsa ben de yatakta oluyorum geçirmiyorum bile.Ama kalkmışsam kahvesini çayını yapar geçiririm.Yemek de annemler var şimdi yapılıyor ama onlar yokken yapamasam dışardan getirir ya da çıkarız beraber.Annelerimiz o kadar yoruldular da ne oldu kim değerini biliyor.Herşeyi gerektiği kadar yapıyorum.Büyüğü yemek ister kalkar yaparım ama çocuk başka.Gerçi o da dokuz yaşında ama hala wcye çağırır beni.
Sezeryanlılar şu an sadece yürüyüş yapabilir spor hareketleri 3 ay sonra mı tam bilemiyorumNormal dogum yaptim ben. Sezeryanlilar nezaman basliyorki spora??yani bu tarz hareketlere??
Yazıyooor yazıyooorr 2020 mart analarının 9 aylık sürec sonunda nasıl da azimle dıyet ıcın cogaldıklarını Yazıyooor tililiBende katılayım inşallah yeşilliklerimi aldırıp
Öyle tabi çalışırken benim de zordu haftanın altı günü çalışıyordum.Ama iki çocukla bir de çalışan anne gerçekten zorlar şimdi düşününce.Ev isiydi, cocukta derken yoruluyoruz. Birde calisan anneysen, daha zor. Dogum öncesi 4 bucukts esim kalkardi, 5 5 bucuk gibi evden cikardi. 5 bucukta ben uyanirdim, oglani hazirla kendin hazirlan, cocugu krese birak sonra ise. Is cikisi cocugu al yemek yap. Parmagimi kipirdaticak halim kalmiyordu. Ama oglum uyumadigi süre bende uyumuyordum tabi aksam. Izinli günlerde ev isiyle geciyordu zaten. Ne bulduysak yiyorduk. Öyle cesitli menü yoktu. Simdi 2 cocukla dahada zor. Kendimi fazla yipratmadan yapmaya calisiyorum. Degerimizi bir tek kendimiz biliriz.
Ne horonu be kanka adanalıyık biz çiftetelli paklar2aylik bebeyle lesli senin neyine be tililili al bebeni sirtina ver horonu verr
Allah sabır versin kızımda kafayı yiyordum ben tuvalet eğitiminde.Cok haklisin canim valla motive oldum seninle cok cok sagol ❤ Dedigin gibi yapacagim insallah. Bunun icin gece vaktini uygun buluyorum kendime gore. Cunku benim bir de minnos yaramaz bi kizim var. 1 haftadir tuvalet ogreniyoruz. Dakika basi tuvalet bekcisiyimCocuklar uyuyunca insallah uykumdan feragat edicem biraz ve kendime vakit ayiricam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?