2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar emzirirken diğer memeden süt akınca parmağınla meme ucuna bsstırmak gerekiyormuş o zsman akmıyor. Benim bazen çok dolu olunca şarıl şarıl akıyordu meğersem meme ucunu kapamak gerekiyormuş
Gecenlerde ben süt sagma pompasinin haznesini koydum onun icine biriktirdim. Bazen pecete koyuyorum.

Allah sabır versin kızımda kafayı yiyordum ben tuvalet eğitiminde.
3.5 yasinda oglum hala bezli. Tuvaletr gitmiyecem bez bagla diye dolaniyor ortalarda. Alistirma kükodunu giydirdim bir kac kere. Alti islaniyor ama yinede banamisin demiyor. Rahatsizda olmuyor. 4 yasina bezli gircek bu gidisle.

Oglum 2 yasina girene kadar evdeyim.

Ben de zayıf bir çocuktum düşünün beşinci sınıfta 28 kg çok iyi biliyorum annem doktor doktor gezdirirdi çünkü.Ama sağlığım yerindeydi bir kere bile ateşlendiğimi bilmem çocukken.Doktor da öyle diyordu sağlığı yerindeyse uğraşmayın diye.Tabi vitaminler ilaçlar belli bir yaştan sonra etki etti bende üniversitede 48 kg,evlenirken 56 kg.Dış gebelik ameliyatından sonra kan için serumla aldığım ilaçlar sayesinde oldum 66.Hamilelik sonrası döndüm 66 oldum ilk kızımda.Şimdi 77 doğumdan sonra 10 kilo vermişim.Baba tarafım kilolu benim genetik yatkınlık da var tabi.Büyüyünce alır hem alıp nolacak biz vermeye çalışıyoruz üzme kendini.

3.5 yasinda oglum hala bezli. Tuvaletr gitmiyecem bez bagla diye dolaniyor ortalarda. Alistirma kükodunu giydirdim bir kac kere. Alti islaniyor ama yinede banamisin demiyor. Rahatsizda olmuyor. 4 yasina bezli gircek bu gidisle.
Ben uğraştım birkaç kere başladım bıraktım kafayı yiyecektik anne kız.Anaokuluna verdim iki günde öğrendi.

Severek hatta annesi beni almaya geldiklerinde agladi. Kendisi de dedi, senin gibi ailesi olan bi aileden, bi kiz almak brni mutluluktan aglatti dedi.
Allah seni bbenim icin yaratmis vs vs iste klasik erkek demek
Ama gelinen nokta bu iste
Bekarken deriz ya evleneceğim erkek şöyle olsun böyle olsun diye. Herşeyden önce merhametli,vicdanlı olacak.Bana sofra kurarken yardım etmesi hediye almasından daha çok memnun eder beni.Maddi sıkıntımız varken parası yokken çikolata alır gelirdi en kötü.Geçen okumak istediğim bir kitabı söyledim bulamadım diye akşam almış gelmiş.

Ordada yapmiyordu. Yakinda pes edicem. Ömür boyu bezle gezcek degil ya
en kötü sevgilisinin yanina giderken çıkarır cnm :) aman gezsin pipilisi oyle rahat anladim ki pipili rahatına düşkün :) benimki de pipilisi açılınca Allah bi tepinme bi dans anlatamam:)

en kötü sevgilisinin yanina giderken çıkarır cnm :) aman gezsin pipilisi oyle rahat anladim ki pipili rahatına düşkün :) benimki de pipilisi açılınca Allah bi tepinme bi dans anlatamam:)
Erkek milleti iste. Ufakliktan basliyor bunlarin rahata düskünlügü :)

buyuk kizim artik zıvanadan cikti ya kontrol edemiyorum kizmaktan yoruldum hic umrunda değil iyice arsizlasti ya su kreşlerin kapanması hic olmadi yani karantinaymis hepsi bana karantina çıldırıcam sonunda hic durmuyor eşimi beni mahvetti 4.5 yasinda artik biraz durdan anlaması gerek yok yani koltukta taklalar ,yemek yemekte inat,dik dik cevaplar yapma dediğimizi inadına yapmalar hani sevgi de eksiltmedik aksine uzerine düşüyoruz ama cok yıprandım ya o da bi ayri yoruyor anlamayacak yaşta degil kreşlerden de eğitimli 1.5 yaşından beri kreşlerde her gun ödül sürpriz veriyoruz ama yok

Son düzenleme:
kizim bi dur emerken elleme diyorum dinlemiyor yatağın ta diger ucuna yatiyor kocaman boşluk var taa dibimize giriyor kizim bi dön arkanı yat yok zaten odasında yatmıyor kışın soguk diye aldik bu tarafa hamileyken ta ayri yatiyoruz esimle simdi de bebek uyutmaz onu diye ayri yatiyoruz tam bebek uyuyor kizim yok kafama cikiyor yok uca gidiyor düşecek diye kalk al geri yatır valla bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…