- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ne gibi çözüm buldunBenimki de aynı
OlmazmıKızlar doğum sonrası hemorid olan varmı
Ben sirayla aciyorum yok oyle butun sofrayı sunmakGecen gece yattigim.yerden emziriyorum obur mememide cikarmisim cinarin yuzune pit pit damliyo bu su erden geliyo yaa diyorum kendi kendime bi baktim obur memede disardasanki dam akitiyo su sandim uyku sersemi
Been. İnsulin direnci de lazımmı? Hatta catlamayan yumurtalarim oldu igneyle bileKizlar aranizda polikistik overli olan varmi? Pco arkadasi ariyorum
Oturamadm akşamOlmazmı
gorumcem var olur mu :)Kizlar aranizda polikistik overli olan varmi? Pco arkadasi ariyorum
Kolları açık yatıyor öbür türlü çok sinirleniyor zamanla alışacak napalımNe gibi çözüm buldun
Tek çocuk hiç çocuktur boşuna dememişlerCok fena dimi
Aynen yüzünü kapatmasından iyidirKolları açık yatıyor öbür türlü çok sinirleniyor zamanla alışacak napalım
Çok fena bişeyOturamadm akşamçok aciyur
Ben de kapağı koyuyorum ona birikiyorGecenlerde ben süt sagma pompasinin haznesini koydum onun icine biriktirdim. Bazen pecete koyuyorum.
Benimki dokuz yaşında aynı anlattığın gibi.Uğraşmıyorum artık oluruna bıraktımbuyuk kizim artik zıvanadan cikti ya kontrol edemiyorum kizmaktan yoruldum hic umrunda değil iyice arsizlasti ya su kreşlerin kapanması hic olmadi yani karantinaymis hepsi bana karantina çıldırıcam sonunda hic durmuyor eşimi beni mahvetti 4.5 yasinda artik biraz durdan anlaması gerek yok yani koltukta taklalar ,yemek yemekte inat,dik dik cevaplar yapma dediğimizi inadına yapmalar hani sevgi de eksiltmedik aksine uzerine düşüyoruz ama cok yıprandım ya o da bi ayri yoruyor anlamayacak yaşta degil kreşlerden de eğitimli 1.5 yaşından beri kreşlerde her gun ödül sürpriz veriyoruz ama yok
Kesinlikle oyleymis. Ne uyuz olurdum boyle diyene ama oyleymisTek çocuk hiç çocuktur boşuna dememişler
Açmıyordum bir bakıyorum tişörtüm ıslanmış tam bir çirkin görüntü varya öyle oluyordu bende sinir oluyordum. Kuzenim dedi parmağınla bastır süt geri kaçıyor diye. Her zaman akmıyor ama ne zaman ped koymayı unutsam o zaman akıyor ne hikmeetseNiye ikisinide aciyosun ki
Bizimkide harfinharfine ayni canim. Bide bana senin vaffederim bak diyobuyuk kizim artik zıvanadan cikti ya kontrol edemiyorum kizmaktan yoruldum hic umrunda değil iyice arsizlasti ya su kreşlerin kapanması hic olmadi yani karantinaymis hepsi bana karantina çıldırıcam sonunda hic durmuyor eşimi beni mahvetti 4.5 yasinda artik biraz durdan anlaması gerek yok yani koltukta taklalar ,yemek yemekte inat,dik dik cevaplar yapma dediğimizi inadına yapmalar hani sevgi de eksiltmedik aksine uzerine düşüyoruz ama co1k yıprandım ya o da bi ayri yoruyor anlamayacak yaşta degil kreşlerden de eğitimli 1.5 yaşından beri kreşlerde her gun ödül sürpriz veriyoruz ama yok
Darısı başımıza diyorum uyku hariç3uncu ayin icinde teyzesi. Aslinda uyumuyor pek bizde de o sikinti.uyuyacaksa ille de kucak, yataga yatirsam hemen kalkio
Yas kilo boy medini durum meslek bu kriterler uyarsa yarin gelsin baslasingorumcem var olur mu :)
Ohhhöööö hemide ikiz benimkiKızlar doğum sonrası hemorid olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?