2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
simdi babasinin yanina gitti tartistik yine yat dedim anlamiyor ogle uykusu da yapmadi uyuyup kalmasi gerek

Uzme kendini canim allah başka dert vermesin uzuldukce sutun azalır. Benim kizimda oyle aman aman kilo almazdı 3000 dogmustu her ay800 gr alıyordu. Bazı doktorlar az buluyordu. Ben kafama takmiyordum sadece anne sutuyke beskeniyordu. 2. Ayinda 4600 du mesela. Kilo durumu her bebege gore değişkenlik gosterrir. Onemli olan onun bagisikligi icin az da olsa anne sutunu alabilmektir. Onun.sana ihtiyaci var mutlu annesine

Kucağımdan indirmiyorumki doktor gazı ve kusması için hep kucakla diyor ben daha da kucaklıcam artık

Firsat kaldikca benimde hep kucagimda oyle birbirimize bakiyoruz zaten buyuyunce sendromlariyla istemiyorlar anca kendi istedigi zman sariliyoruz 2yasindaki ufakligimizla

Uroloji veya cocuk cerrahlari yapiyor cnm benim aldigim fiyat araligi 350-2.500 arasi.bizim dil bagida ciktigi icin cocuk cerrahi bulduk onceden taniyorum ben guvenilir isinin ehli oldugu icin sadece sunnete 2 bin civari vericez.

Ben yatak bazasini kaldirdim cok sancimam oldu. Bugun yine kanama oldu az
Ben 40 muayenesine gittm hala kanamam var diye bana antibiyotik yazdı bitince gel smear testi için örnek alcam dedi gitmicem daha 1 yıl olmadı smeae yapalı dedim doğumdan sonra yine bakıoz dıo şartmı siz yaptırdınızmı bu arada kanamamda kesildi şükür daha eşimle siftahta yapmadık kanama bitmeden ilişliyw girme enfeksiyon olur dedi die

Bizimde aynı

Uroloji veya cocuk cerrahlari yapiyor cnm benim aldigim fiyat araligi 350-2.500 arasi.bizim dil bagida ciktigi icin cocuk cerrahi bulduk onceden taniyorum ben guvenilir isinin ehli oldugu icin sadece sunnete 2 bin civari vericez.
Of cok pahaliymis yaa.. Biz de dogum yaptigim hastanede yaptirmak istiyoruz. Yarin arayip doctor bulmam gerekiyor.

simdi babasinin yanina gitti tartistik yine yat dedim anlamiyor ogle uykusu da yapmadi uyuyup kalmasi gerek
Canim ben aksine oyle zamanlarda kizmiyorum serbest birakiyorum. Evet bunu yapmak zor ama tam inat aninda kizip bagirman hem durumu duzeltmez onu daha da hircinlastirir. Hem de sen cok gerilirsin. Karisma ne zaman uykusu gelirse uyusun.

Ben dogum yapali 78 gun oldu. Benim dogumdan 20 gun sonra kanamam tamamen bitmisti. Kirk ciktiktan sonra birkac kez bazi günler lekelenme oluyor birkac gun geciyo anlamiyorum reglde degil. Doktoruma da gidemedim

Cocuk cerrahiyla gorusmustuk biz yaoilabikir demisti canim ama dogum yaprigim hastanede bebeklere gerekmedikce yapmiyolarmis. Genel anestesi ike yapiyoruz dedi onuda ne istemezdim zaten. Ozel dusunuyirum bende ama suan aciliyeti olan bi durum degil benim icin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…