Bu ayin 16sinda 26 yaşım bitiyo. 3.yü yapacaksam 35e kalmamakta fayda varDur dur, yoksa tünelin ucu pek hayırlı bi yere çıkmaz
3. çocuk olacaksa biraz ara vermek ruh sağlığı açısından iyi olur.
Ben de bi 40ımda düşünür müyüm acaba diyorum, sonra saçmalama senin kapasite 2sini anca kaldırır diyorum.
Darısı bizim başımızaBugün ikinci kez kaka yaptı ishal mi olacak diye korkmaya başladım1 hafta yapmazken
8. hafta atağı annesi, koynunda dursun yavru.Kizlar bebegim ciyak ciyak ağlıyor susturamiyoruz .. sizde de oldu mu normal mi anlamadım . Cevap acil ltfn55 günlük
En güzel korunma yöntemiBu ayin 16sinda 26 yaşım bitiyo. 3.yü yapacaksam 35e kalmamakta fayda varartik zaman belirlicek. Kizlar buyuyup bebek ozlemi olursa olur. Esime kalsa hemen yine olsun. Korunucaz dedim diye ne tripler yedim. Ya bana kafayi yedirtmeye ugrasiyo ya da erkek bebek istiyo çözemedim. Ama şuan allah olmayanlara versin. İgne de yaptırmadım hormon dengesini cok bozuyomuş. Spiralde taktıramadim. Öylece kaldim. Mecbur esime guveniyorum zaten cok biraraya gelemiyoruz cocuklar geç uyuyor
Çok ağlıyor yaaa off8. hafta atağı annesi, koynunda dursun yavru.
Bir de benimki kulağının dibinde şşş sesi çıkarınca hemen sakinleşiyor.
Benimki de 53 günlük çok huzursuz netten baktım atak haftasıymış önümüzdeki haftayla beraberKizlar bebegim ciyak ciyak ağlıyor susturamiyoruz .. sizde de oldu mu normal mi anlamadım . Cevap acil ltfn55 günlük
Ağlıyor mu ??benimki bas bas ağlıyor . Huzursuzluğu geçti buBenimki de 53 günlük çok huzursuz netten baktım atak haftasıymış önümüzdeki haftayla beraber
Neler oluyor herkes iftar telasında mı yazan yok mesajıma cvpKızlar anne sütü +mama kullananlar nekadar mama veriyorsunuz benim süt maksimum gece 90cc cıkıyor bebek içiyor yatıyor ama gün içinde sürekli içtigi için memeler boşalıyor ve günde 3 kere mama veriyorum mecburen sütüm az diye Neyse ilk ay muayenesinde doktor 60cc mama ver günde 3 kere dedi şimdi bebek 50 günlük ama 60 ile bazen doymuyor bi 30 daha veriyorum sizde durumlar ne acaba memedende nekadar içtigini bilmediğim için cok ağlamadıkca mama da vermiyorum yani
Çok ağlamıyor mızmızlanıyor hiç uykuya dalamıyor en fazla 10 dakika kalkıyor hemenAğlıyor mu ??benimki bas bas ağlıyor . Huzursuzluğu geçti bu
Doktor neye dayanarak mama da verdi.Benimki de sınır kilo alımı vermedi bana.Kaka da yapamıyor doymuyor mu diyorum.İkinci ay aşı zamanı kilosuna bakacaklar.En son 600 gr almıştı.Sürekli meme istiyor doymuyor mu anlamıyorum.Kızlar anne sütü +mama kullananlar nekadar mama veriyorsunuz benim süt maksimum gece 90cc cıkıyor bebek içiyor yatıyor ama gün içinde sürekli içtigi için memeler boşalıyor ve günde 3 kere mama veriyorum mecburen sütüm az diye Neyse ilk ay muayenesinde doktor 60cc mama ver günde 3 kere dedi şimdi bebek 50 günlük ama 60 ile bazen doymuyor bi 30 daha veriyorum sizde durumlar ne acaba memedende nekadar içtigini bilmediğim için cok ağlamadıkca mama da vermiyorum yani
Esim ilgileniyo ilgisiz biri değil. Ama bazen tabiki o da bıkıyor. Şuan ailelerimize mutlaka sıkı korunun diyolarEn güzel korunma yöntemi
Senin yaşın çok müsait 3.ye.
Biraz büyüt, canın isterse neden olmasın
Erkeklere kalsa 10 tane de olur.
Ama tahammül etmeye gelince bizimki hemen ben sinirli adamım diyor.
Bizde bir ataklardayiz ama bakalim neler olcak8.hafta atağı yaşayanlar yazabilir mi neler yaşadınız ??
Eslemde kaka yapamıyordu ama kg aldi. Ona dayanarak dusunme. Ama genel olarak yutkunma ve cisli bezden anlarsin. Eslem uyanikken baya cis yapiyo uyurken az yapiyoDoktor neye dayanarak mama da verdi.Benimki de sınır kilo alımı vermedi bana.Kaka da yapamıyor doymuyor mu diyorum.İkinci ay aşı zamanı kilosuna bakacaklar.En son 600 gr almıştı.Sürekli meme istiyor doymuyor mu anlamıyorum.
cnm bugun göreceksin deli kadir gibiydi nereye seyirtceğini şaşırdı megerse sabah konuşması fırtına öncesi sessizlikmis emiyor lıkır lıkır bi 30 dk iyi sonra gözü dönüyor agliyor agliyor ne olduysa , dedim aşın var cuma o zaman ne yapacaksak boyna emecek galibaBu topigin en akilli ve uysal bebesi senin vallamasallah tosbikime
aman durun daha bismillah ne ozlemesi :) benim agir gecti basta her zamanki gibi kanamalar,varisler falanGecen gun hamileligi ozledim sonra dur delirme dedim kendime
37.8 ates sayilmazkiSağol canım çok şükür ateşi 37.5 oldu en fazla doktorumuz 37.8 olursa calpol ver demişti
Gerek de kalmadı yavrum hala huzursuz ama olsun
Gece uyudu bi kaç kere emmeye kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?