- 20 Ağustos 2014
- 1.841
- 3.493
- 133
- 37
İlk ay kilosu azdı sonra kalça usg için bi 10 gün sonra gittiğimde toparlamıstı ama mama vermeye başlamıstım ondan ben sağıncada cıkmıyo bebek emincede yutkunma sesi cok az zaman sonra bitiyor az yani belli zate in açsa memeyi 1 saat emiyor ayrı ayrı uçları ağrıyor artık ama o aç oldugu için uyumuyorda durmuyorda mecbur veriyorum günde 3 ama fazlasını vermiyorumDoktor neye dayanarak mama da verdi.Benimki de sınır kilo alımı vermedi bana.Kaka da yapamıyor doymuyor mu diyorum.İkinci ay aşı zamanı kilosuna bakacaklar.En son 600 gr almıştı.Sürekli meme istiyor doymuyor mu anlamıyorum.
Benimde sonu ağır gecti ama unutuluyo yine de hamilelik cok ozel benceaman durun daha bismillah ne ozlemesi :) benim agir gecti basta her zamanki gibi kanamalar,varisler falan
Emzirirken masaj yapiyor musun memelereİlk ay kilosu azdı sonra kalça usg için bi 10 gün sonra gittiğimde toparlamıstı ama mama vermeye başlamıstım ondan ben sağıncada cıkmıyo bebek emincede yutkunma sesi cok az zaman sonra bitiyor az yani belli zate in açsa memeyi 1 saat emiyor ayrı ayrı uçları ağrıyor artık ama o aç oldugu için uyumuyorda durmuyorda mecbur veriyorum günde 3 ama fazlasını vermiyorum
Nasıl masaj yani elimle hani akışı arttırmak için belli noktalara bastırıyorum sıkıyorum ama yinede az yutkunma sesiEmzirirken masaj yapiyor musun memelere
Bezleri hep dolu üç saatte bir değiştiriyorum.Yutkunma sesi de var.Zaten 4 kg doğdu oğlum ebeler daha fazla besine ihtiyaç duyar kilodan dolayı demişlerdi.Eslemde kaka yapamıyordu ama kg aldi. Ona dayanarak dusunme. Ama genel olarak yutkunma ve cisli bezden anlarsin. Eslem uyanikken baya cis yapiyo uyurken az yapiyo
Ben suyu az icince sutum epey azaliyk 4 5 lt iciyorum. Bide masaj yapiyorum yanlaraNasıl masaj yani elimle hani akışı arttırmak için belli noktalara bastırıyorum sıkıyorum ama yinede az yutkunma sesi
Kızımınki çok rahattı ve ilk çocuk heyecanı başka sanki.Oğlanınki ağır geçti ama çevremdekilerin ilgisi için özleyebilirim belkiBenimde sonu ağır gecti ama unutuluyo yine de hamilelik cok ozel bence
Bezleri doluysa doyuyodur. Ama bazı bebekler doyumsuz. Eslemde oyleBezleri hep dolu üç saatte bir değiştiriyorum.Yutkunma sesi de var.Zaten 4 kg doğdu oğlum ebeler daha fazla besine ihtiyaç duyar kilodan dolayı demişlerdi.
Ben ilgi görmedim. Ama o hisleri yasamak guzelKızımınki çok rahattı ve ilk çocuk heyecanı başka sanki.Oğlanınki ağır geçti ama çevremdekilerin ilgisi için özleyebilirim belki
İki gündür uykusuzum benim de azaldı sanki sütümBen suyu az icince sutum epey azaliyk 4 5 lt iciyorum. Bide masaj yapiyorum yanlara
Bizimki de öyle herhalde yatım saatte bir meme istiyorBezleri doluysa doyuyodur. Ama bazı bebekler doyumsuz. Eslemde oyle
4 5 mi yok yaa ben okadar içmiyorum maksimum 3 tür hatta bu ara sanki savsakladım suyu yine arttırayım ama 5 yine içemem bari 3 3 bucugu zorlayayımBen suyu az icince sutum epey azaliyk 4 5 lt iciyorum. Bide masaj yapiyorum yanlara
Uykuda etkili. İki cocukla uyumak ne mumkun. Benim nerde yattigim belli degil. Bi yusranin odasindayim bi kendi yatagimda. Uc gecedir yusra agliylİki gündür uykusuzum benim de azaldı sanki sütüm
4ü zorla sen gece bile likir likır çekiyorum. 2 sisem var sirayla dolduruyorum4 5 mi yok yaa ben okadar içmiyorum maksimum 3 tür hatta bu ara sanki savsakladım suyu yine arttırayım ama 5 yine içemem bari 3 3 bucugu zorlayayım
tabiki orasi oyle cnmBenimde sonu ağır gecti ama unutuluyo yine de hamilelik cok ozel bence
bence değildir benim ki sağ memeyi yatarak aliyor sadece onda kanal cok tıkanıyor korkarak emiyor solu her turlu aliyor ,bugun ku sıkıntısı sut mu içemiyor dedim ama emerken biliyorum iyi içiyor lıkır lıkır yene de sagdim 100 ml içti biberonla ins şimdi yatar ,her emzirmeden sonra geğirdi,3 kez kaka yapti ,bol bol alttan gaz çıkardı gazi yok biliyorum ama bklm ins uyur ya gündüz uyumadıEslemde sizinkilere katildim b r Pinkpinkblue 5 dk emiyor sonra kafa geri geri kaykiliyo. Memeyi teklif edince asla reddetmiyor ama 2 cekip birakiyor. Sut akimi ve emişi hizlandi diye düşünmek istiyorum. Meme reddi degildir dimi?
uyuması nasil eşlenik hani emmesi azalmış ya eğer uykusu azalmadı kısalması ise uyku aralıkları iyi anıyordur merak etmeEslemde sizinkilere katildim b r Pinkpinkblue 5 dk emiyor sonra kafa geri geri kaykiliyo. Memeyi teklif edince asla reddetmiyor ama 2 cekip birakiyor. Sut akimi ve emişi hizlandi diye düşünmek istiyorum. Meme reddi degildir dimi?
Ay ben bütün gün hiç su içmedim akşam 2 bardak içtim o kadar4ü zorla sen gece bile likir likır çekiyorum. 2 sisem var sirayla dolduruyorum
Bol bol su icmen lazim canim hem kendin icin hemde bebişe süt içinAy ben bütün gün hiç su içmedim akşam 2 bardak içtim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?