2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk ay kilosu azdı sonra kalça usg için bi 10 gün sonra gittiğimde toparlamıstı ama mama vermeye başlamıstım ondan ben sağıncada cıkmıyo bebek emincede yutkunma sesi cok az zaman sonra bitiyor az yani belli zate in açsa memeyi 1 saat emiyor ayrı ayrı uçları ağrıyor artık ama o aç oldugu için uyumuyorda durmuyorda mecbur veriyorum günde 3 ama fazlasını vermiyorum

Emzirirken masaj yapiyor musun memelere

Eslemde kaka yapamıyordu ama kg aldi. Ona dayanarak dusunme. Ama genel olarak yutkunma ve cisli bezden anlarsin. Eslem uyanikken baya cis yapiyo uyurken az yapiyo
Bezleri hep dolu üç saatte bir değiştiriyorum.Yutkunma sesi de var.Zaten 4 kg doğdu oğlum ebeler daha fazla besine ihtiyaç duyar kilodan dolayı demişlerdi.

Ben suyu az icince sutum epey azaliyk 4 5 lt iciyorum. Bide masaj yapiyorum yanlara
4 5 mi yok yaa ben okadar içmiyorum maksimum 3 tür hatta bu ara sanki savsakladım suyu yine arttırayım ama 5 yine içemem bari 3 3 bucugu zorlayayım

bence değildir benim ki sağ memeyi yatarak aliyor sadece onda kanal cok tıkanıyor korkarak emiyor solu her turlu aliyor ,bugun ku sıkıntısı sut mu içemiyor dedim ama emerken biliyorum iyi içiyor lıkır lıkır yene de sagdim 100 ml içti biberonla ins şimdi yatar ,her emzirmeden sonra geğirdi,3 kez kaka yapti ,bol bol alttan gaz çıkardı gazi yok biliyorum ama bklm ins uyur ya gündüz uyumadı

uyuması nasil eşlenik hani emmesi azalmış ya eğer uykusu azalmadı kısalması ise uyku aralıkları iyi anıyordur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…