- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ula ne baglicaz bizPrima sızdırıyor sleepy alayım diyordum ben de
Prima da sızdırıyor sleepy de böyleyse molfix mi denesekBen yaa off valla sleepydenn sogudum.pipisininn ucunu kizartiyor . Bacakalrini sikiyor elimle gevsetip bagliyorum dusun .migrosun bezini merak ediyodum keske merak etmeseydim hem cia gostergesi yok hem emmiyor cisi pipisi islakta kaliyor .iyiki 1paket almisim . Primama alsamki bende
Dokuz yıl önce olmuştuAsi olan bebek kiz deil mi
Kızımda prima iyiydi de oğlanda sızıyor bıktım gece üst değişmektenUla ne baglicaz biz.a101in bezineniyice sicak bakmaya baslasim yann yatirincada acaip siziyor
2mii koca herife2ye yeni geçtik canım biz
Kiz icin ozurdilerim benimnkafa karistiKızımda prima iyiydi de oğlanda sızıyor bıktım gece üst değişmekten
Konuşuyorum genelde rahat durduğunda çok faydalıYa kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Ben daha 1 hem de 5.5 kilo. Popişi küçük oğlumun2mii koca herife. Ben 4 kullaniyorum . Gotu buyuk oglumun
Cukunu havalandiriyorum bitek oyle susuyor en uzun sureYa kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Önemli değil canım benim de kafam karışık bez konusundaKiz icin ozurdilerim benimnkafa karisti. Hatta oglu var die biliyodum demek bebek kizmis dedim . Valla bez muhabbeti karisik ve ilginc
Bizde netten aldık. Nası bitcek bilmiyorum. Bide 2 numara kullanıyoduk kücük geliyordu cocugum darlanıyordu simdi 3 kullanıyoruz rahatız ama bakalım ne kadar dayancak. Ezmesinden çok rahatsız oluyorum yaa. Kıyamıyorum kuzuma. Ama mecbur bitircem... Çöpe atamamPrima almak istemexdim. Sirf para kazandirmamak adina. Ama piyasadaki en iyisi oldugunu duusndum yorumlardan. Simdilik kullancam bakalim. Bende de var sleppy uc paket., onceden almistim. Fisi de atmistim. Bakalim nolcak
Molfix denedim ben şu pamuk formstlısından ama o zaman bu kadar çiş kaka yoktu o yüzden kestiremiyorum. Ama ne pişik ne bişi oldu. Keşke ona devam etseymişim yani..Denemediğim bez kalmamışPrima da sızdırıyor sleepy de böyleyse molfix mi denesek
Ben sayamadım artık kaç kere oldu ama kusmadı sonrasında hiç. Acıktığında deli gibi çekiyor ondan oluyor. zar zor nefes aldı valla
Cok guldumKocanin kafasina gecir.iyi olmus ziyan olmasima sevindim intikam intikamdir . Aile hek verebiliirsin bezleri canim ihtiyac sahibine veriyolar
Aile hekimligine verince , veriyorlarmks birilerineBizde netten aldık. Nası bitcek bilmiyorum. Bide 2 numara kullanıyoduk kücük geliyordu cocugum darlanıyordu simdi 3 kullanıyoruz rahatız ama bakalım ne kadar dayancak. Ezmesinden çok rahatsız oluyorum yaa. Kıyamıyorum kuzuma. Ama mecbur bitircem... Çöpe atamam
Kız beto deminden beri okuyorumda artık yazım dedim merak ettim4 numara mıbüyük değilmi bizimde aktif bebe 2 numara
Biz yaptırdık 50 günlüktükizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .
Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?