Primanin 3 - 4 cesidi var canim. Ben yorumlardan en iyisi pure die okudum. Onu aldim, kullaniyorum.Ben yaa off valla sleepydenn sogudum.pipisininn ucunu kizartiyor . Bacakalrini sikiyor elimle gevsetip bagliyorum dusun .migrosun bezini merak ediyodum keske merak etmeseydim hem cia gostergesi yok hem emmiyor cisi pipisi islakta kaliyor .iyiki 1paket almisim . Primama alsamki bende
Simdi sen yazinca baktim. Molfix turkiyede uretilip, turk isimli birine ait bi markaymis. Prima israil evet. Bende molfix pure aliym o zmn. Memnunsun demi, lastik izi yapiyor mu ya da lateks var mi ? Pamuktan mi uretilmis o da ?Ben molfiks püre kullanıyorum çok memnunum prima istailmürnü diye almadım ikisinde de
Lastik izi filan yok canım evet pamuk bildiğimSimdi sen yazinca baktim. Molfix turkiyede uretilip, turk isimli birine ait bi markaymis. Prima israil evet. Bende molfix pure aliym o zmn. Memnunsun demi, lastik izi yapiyor mu ya da lateks var mi ? Pamuktan mi uretilmis o da ?
Primada malum israil mali die cok alasim yok canim ama nasil guzel kaliteli demi namussuzCok guldumiyi fikir
Bu arada birkac kez de ben karsilastim, bezi acinca pipinin kenarlari fln islak, hic emmemis sleepy.
cnm gündüzleri kullan ara ara napcan kısa tutuyoruz ya gündüz gece prima kullanirsinPrima almak istemexdim. Sirf para kazandirmamak adina. Ama piyasadaki en iyisi oldugunu duusndum yorumlardan. Simdilik kullancam bakalim. Bende de var sleppy uc paket., onceden almistim. Fisi de atmistim. Bakalim nolcak
Molfoxide kizimda hic sevmemistim ama simdi yenilenmis bilemedimPrima da sızdırıyor sleepy de böyleyse molfix mi denesek
Allah seni :)Primada malum israil mali die cok alasim yok canim ama nasil guzel kaliteli demi namussuz
Cnm yazdinmi gormedim naptiniz asi oldimi pasancnm gündüzleri kullan ara ara napcan kısa tutuyoruz ya gündüz gece prima kullanirsin
evet oldu iyiyiz şükür ay bastirarak tuttum kuzum cok hareketli ona korktu yavrum kolunda hareket etti hemşire yarasi biraz derin olabilir dediCnm yazdinmi gormedim naptiniz asi oldimi pasan
Ayy kuzum benim bununla gecmis olsunn canim. Bende sali gunu goturecegimevet oldu iyiyiz şükür ay bastirarak tuttum kuzum cok hareketli ona korktu yavrum kolunda hareket etti hemşire yarasi biraz derin olabilir dediama ateş yok şükür
hadi bklm cnm cok iyi tut asi yaparken normalde iki hemşire yapıyordu biri tutup bugun iki hemşireye de birer bebek gelince kaldi ben tuttumAyy kuzum benim bununla gecmis olsunn canim. Bende sali gunu goturecegim
sıkı tut cnm diger kızımla esim arabada olmasaydı eşim iyi tutuyordu kizimin aşılarında o tuttu hep ama bunda benim pehlivan hem hareketli hem güçlü :) seninki de öyle bildiğim kadarıyla :) haydi bre pehlivanlar :)Ayy kuzum benim bununla gecmis olsunn canim. Bende sali gunu goturecegim
Sıfır numara biberon canım dikkat edersin alırken . 1 numarada boğuluyordu değiştirdik.Canım biberonun fotoğrafını atar mısın
Öyle deme bezin kendisi büyük2mii koca herife. Ben 4 kullaniyorum . Gotu buyuk oglumun
Bende konuşuyorum tepki veriyor gülüyor agu diyorKonuşuyorum genelde rahat durduğunda çok faydalı
Ya işerseCukunu havalandiriyorum bitek oyle susuyor en uzun sure. Ama demin 25 dk pusette durdu bende utu yaptim hakkini yemeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?