2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende Sleepy mağduruyum malesef. Hep sızıyp lastikleri eziyor. Bisürü de aldık baska alamıuorum. ezmesi ve sızması dısında pişik vs olmadı cok sükür. Ama ilk doğduğunda bende prima pure kullandım. Güzeldi ama yenidoğan bezi aşırı büyüktü. Bide p&g yr para kazandırasım yokta şu bezler bitsin bakıcam ne alıcam diye.

kizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .

Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda

Kızlar 2.ay aşımızı bugun olduk hatta asılarımız diyeyim.verem zatürre ve karma olqrak yaptılar sizde de oylemı yaptılar

2. Ay sonu goturdum ben. 3. Ayin sonuna kadar vakti var cnm

Prima almak istemexdim. Sirf para kazandirmamak adina. Ama piyasadaki en iyisi oldugunu duusndum yorumlardan. Simdilik kullancam bakalim. Bende de var sleppy uc paket., onceden almistim. Fisi de atmistim. Bakalim nolcak

bende prima aktif bebekten memnunum cnm pampers yaziyor 4 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…