Allah göstermesin bidahaAllah korusun canim odum kopuyor benimde boyle boyle alisicaz bizde
Evet de bez büyük ama yaa daha 45 günlük hem 4 numara kullananlar 70 günlük falandır gerçi kiloya bakıyo ama bez büyük yani benceKız beto deminden beri okuyorumda artık yazım dedim merak ettimsenin bebe iri bebiş dimi bir MAŞALLLLAH koyayım onceeee 2 no nasil oluyo
Eşim alacak da atayım ona sağol canım inşalllah bunda boğulmazSıfır numara biberon canım dikkat edersin alırken . 1 numarada boğuluyordu değiştirdik.
Eki Görüntüle 2632052
İnşallah canımEşim alacak da atayım ona sağol canım inşalllah bunda boğulmaz
Ben hep prima kullandım ne pişik oldu ne sızdırdı sadece bi kere kaynanam bezi gevsek baglamıs bebege kıyamamıs sıkmasın demiş kakada fazla yapınca bezi geçmiş sırtına çıkmıstıSleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodubi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
Bizde bugun ilk kez 3 numaraya gectikEvet de bez büyük ama yaa daha 45 günlük hem 4 numara kullananlar 70 günlük falandır gerçi kiloya bakıyo ama bez büyük yani bence
Kaç günlük kilosu kaçBizde bugun ilk kez 3 numaraya gectik
Konusuyorum bol bol, evi gezdiriyorum oda oda geziyoruz. Siyah beyaz zeka kartlarini gösteriyorum. Yoruluyor hemen zaten, güzel güzel uyuyor sonra.Ya kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Bizim de perşembe günüAyy kuzum benim bununla gecmis olsunn canim. Bende sali gunu goturecegim
cnm mesela karanlık olunca telefonun flash ini ac tavana tut sağ elimde 5 parmak sol elimde beş parmak şarkısını soyle nette var ellerinle hayvan şekli yap masallastir gülerek simdi oglu mu yicem falan de benim oğlanın cok hoşuna gidiyor ,ceviz adam şarkısı var , biraz şarkı öğrenmek gerek bi de anneni seviyorsan alkışla diye var cok hoşlarına gidiyorYa kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
Ozeldeydim ayrildimE sen hems Ireland degil misin kuzum? Ozel bi hastanede misin?
şarki acın seviyorlar cocuk şarkılarını bi de rahatlatıcı müzik acın , tablo resim gireceği bi yere koyun bakın nasil izliyor duruyor :)Ya işersemümkünatı yok 25 dakka durcak maşallah
Aaa sorayım o zaman..Aile hekimligine verince , veriyorlarmks birilerine
3 gün dediler bana ama ? Bizde yaptırdık tüm kontrolleri ve aşıları çok şükür iyiyiz şimdilik. Atak haftası tüm hızıyla devam ediyorHayır 2 gün sonra aldırabilirsin canım
Aa bak guzel fikir. Evet gunduz sık degisiyo.cnm gündüzleri kullan ara ara napcan kısa tutuyoruz ya gündüz gece prima kullanirsin
Bugün götürdük canım doktora dedim erken mi getirdik diye .45 günlük falanken de bakıyoruz dedi .kizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .
Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
Sorma ya almayin die paylastiklaro tum urunler cok guzelPrimada malum israil mali die cok alasim yok canim ama nasil guzel kaliteli demi namussuz
Bizimki 60 gun dolmadan bakmam demisti, 61inci gun baktirdimBugün götürdük canım doktora dedim erken mi getirdik diye .45 günlük falanken de bakıyoruz dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?