Benimki dokuz gün yapmadı zeytinyağı rezene içirdim birer çay kaşığı,masaj yaptım bol bol,kulak çubuğuna zeytinyağı sürdüm poposunun çevresine sürdüm sadece zorlamadım doktorlar sakıncalı diyor.Bir de metsil verdim gaz ilacı ertesi gün beline kadar yaptıKızlar kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım hastaneye gitsem mi sadece anne sutu alıyor çok gazliydi metsil zinko maflor kullanıyorum bunlar kabız yapar mi başına gelen var mı
Aynen öyle canım ama insanın kendi cocuğunda çok farklı oluyomuş.bu arada rota aşısını yaptrdınmı benm doktorum önermedi.ölümcül bi hastalıgı önlediği yok sadce hafif atlattrıyo dedi.ben önermiyorum ama öneren doktorlar var dedi.ağır materyal içeriyo dedi bnde kararsız kaldımHıc sorma bıde bu bıraz yakar dedıgı asıda Cok ağladı ıcım gıttıRabbım buyuk acılar vermesin bunlar bebislerinizin ıyılıgı ıcın bızde gectık bu yollardan ☺
Oglum bundan bir hafta önce tam 1 hafta yapmadi. Gecen pazar yapmisti sonunda ve bir daha dün yapti. 5 günde bir yapiyor son zamanlarda. Her gün bol bol pirtliyor, bu yüzden dert etmiyorum.Kızlar kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım hastaneye gitsem mi sadece anne sutu alıyor çok gazliydi metsil zinko maflor kullanıyorum bunlar kabız yapar mi başına gelen var mı
Yok yaptırmadım esimle kararsız kaldık bugun doktoruma soracağımAynen öyle canım ama insanın kendi cocuğunda çok farklı oluyomuş.bu arada rota aşısını yaptrdınmı benm doktorum önermedi.ölümcül bi hastalıgı önlediği yok sadce hafif atlattrıyo dedi.ben önermiyorum ama öneren doktorlar var dedi.ağır materyal içeriyo dedi bnde kararsız kaldım
Yürütec hic almadim, dedigin gibi erkek cocuklara önermiyorlar. Hic ihtiyacta duymadim tutuna tutuna yürümeye ögrendiSevdim bunuhe he
Erkek bebeklerde sikinti olabiliyo dediler yurutec ve hoppala iicn ama, ne dusunuyorsun ? Ben cok istiyorum aldirmak
Pipisi ezilirSevdim bunuhe he
Erkek bebeklerde sikinti olabiliyo dediler yurutec ve hoppala iicn ama, ne dusunuyorsun ? Ben cok istiyorum aldirmak
Ya harika gorunuyor canim cok rahat tiril tiril duruyobBen de ilk defa müslin aldım ve bayıldım. Başka da alayım dedim ama stok bitmiş.
Kizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim
Kizlar benim kemiklerim agriyor yaa boynum belim kaburgalariminn aralari sizim aizim sizliyo. Basim catliyor her gece . Kan degerlerime bakriralsam iyi olcakb
D vitaminine de baktır.Kizlar benim kemiklerim agriyor yaa boynum belim kaburgalariminn aralari sizim aizim sizliyo. Basim catliyor her gece . Kan degerlerime bakriralsam iyi olcakb
Benim kizim da ben yemek yaparken filan eglenir oyalanir hem de yurumesi icin faydali olur diye 7 ay civari almistik. Ne zaman oturtsam beni kucaginiza alin diye basbas bagiriyorduPipisi ezilirama kizimdan var 5 10 binmesinde sakinca gormuyorum .kizimoda cok bindirmedim 10 dk max .haldir huldur balkonda kosardi yuruteciyle aldir aldir hoc biseyde hevesinn kalmasim
Bi iki binerlerBenim kizim da ben yemek yaparken filan eglenir oyalanir hem de yurumesi icin faydali olur diye 7 ay civari almistik. Ne zaman oturtsam beni kucaginiza alin diye basbas bagiriyorduOnun icin daha yepyeni duruyor.
Oğlum da hiç kullanmadıBenim kizim da ben yemek yaparken filan eglenir oyalanir hem de yurumesi icin faydali olur diye 7 ay civari almistik. Ne zaman oturtsam beni kucaginiza alin diye basbas bagiriyorduOnun icin daha yepyeni duruyor.
Krsin dusmustur .ted goruyodum zatenD vitaminine de baktır.
Eksikliği çok kemik ağrısı yapıyor.
Aldigimiz hersey ziyanlikOğlum da hiç kullanmadı
Sadece o mu, oyun halısını kullanmadı, salıncak kullanmadı, kanguru kullanmadı, bebek arabası kullanmadı
Delirmeden nasıl geldik bugüne bilmiyorum
Dalga gecer gibiKac gundur yazicam elim degmiyor benimde kansızlıktan mi calsiyum eksikliginsen mi acaba? Bnm doktorum u goremedim esim ciktigi zaman anlatmis yorgunluktan bol bol uyusun demisne ara uyuycaksam takviyede soylemedi
Sagol csn8m insallah .sizde gule gule kullaninBunlar ve tek parcali tulumlar benim favorim canim cok rahat ve kullanisli oluyor , bizim dolapta gecen yil stokladiklarim vargule gule kullansin oğlusun
Gaz çıkarıyor baya ama kabız galiba çok ıkınıyorOglum bundan bir hafta önce tam 1 hafta yapmadi. Gecen pazar yapmisti sonunda ve bir daha dün yapti. 5 günde bir yapiyor son zamanlarda. Her gün bol bol pirtliyor, bu yüzden dert etmiyorum.
Anne sütü icen bebegin 10 güne kadar yapmamasi normal. Bol bol pirtliyorsa bosuna ilac vermeyin, ufacik bünye simdiden alismasln ilaclara.
Uyansın bi deneyeyim tesekur ederimcnm iğnesiz enjektör ile popodan 1 ml kadar zeytinyaği sıkıp bacaklarından hafif yukari kaldir bezle yapar o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?