Kızlar buna bir cvp lüffffeenKızlar 2.ay aşımızı bugun olduk hatta asılarımız diyeyim.verem zatürre ve karma olqrak yaptılar sizde de oylemı yaptılar
Bizim de klima hiç durmadı hiç çalışmadığı kadar çalıştı feleği şaştıBizim kombi hiç sönmediki bebek var diye sadece sıcak günlerde en kısığa getiriyorum
Evet canım 2. Ay aşısı karma aşıKızlar 2.ay aşımızı bugun olduk hatta asılarımız diyeyim.verem zatürre ve karma olqrak yaptılar sizde de oylemı yaptılar
Ateş varmıYavrum saat 1 bucukta aşı oldu bugun. Ve o saatten beri surekli uyuyor normal degılmı halsizlik yapıyor demısti bir arkadas
Evet canım 3 tane, hiç uyandırdın mı kuzum ?Kızlar buna bir cvp lüffffeen
Ya sorma ya hep iyi olsun diye gözünün içine bakıyoruz şimdi büyüdükçe biseyler oluyor ağlıyor falan içim gidiyor resmen. Acemilik de var belki de normal ama hep sorguluyor insan normal mi yaptığı diye. Aman ne bileyimBohazima sut kacmadiysa normal seyler canim .her bebek yapiyor oyle yazik insan uzuluyor demi oyle garip hallerine
Battaniyesini sarip gezdirin yinede. Biraz soguktan birsey olmaz saatlerce o odada durmiyacaksinizki.Bizim odalar soğuk ki gezdiremiyorum yaza artık
Konuşmamızdan da sıkılıyor ağlıyor hemen
Ahh analik ahh cildirtirsin insaniYa sorma ya hep iyi olsun diye gözünün içine bakıyoruz şimdi büyüdükçe biseyler oluyor ağlıyor falan içim gidiyor resmen. Acemilik de var belki de normal ama hep sorguluyor insan normal mi yaptığı diye. Aman ne bileyim
Zaten benimkinin pohu amerikan pohuVerilmez değmez canım bi poh için
Erkek milletiben burada iki cocukla çilekeş,bitap,sefil esim çıtır çatır çekirdek yiye yiye film izliyor telden bi de elektirikler yok : ( oh keyfe
Yaaa ben de öyle yaaa çok üzülüyorum inanki bu böyle devam mı edecek ki. Yani en ufak biseyee bile üzülüyorum yaaa normal mi yani hep böyle mi olacakAhh analik ahh cildirtirsin insani. 2mde biraz daha alisiyosun ama ben hala ouke korkup heyecanlanmasona sasirmasina kollarini bacaklarini oynatmasina uzuluyorum col tatlilar beee
Evet cnmKızlar buna bir cvp lüffffeen
Her cocukta asilarin etkisi farklidir annesi.normal.Yavrum saat 1 bucukta aşı oldu bugun. Ve o saatten beri surekli uyuyor normal degılmı halsizlik yapıyor demısti bir arkadas
Canım ya, ekşi kokmasının bir anlamı var mı?Zaten benimkinin pohu amerikan pohumukus varmi kan varmi eksi mi kokuyor kulak pamuguyla girisiyorum.kurcaliyorum
Ben de ilk defa müslin aldım ve bayıldım. Başka da alayım dedim ama stok bitmiş.Kizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim
Bende alicqm bayramda dedeler harclik versin diye bekliyorum :d dun yazliklari ayirdim. Esleme fazla bisey çıkmadı. Yusranin baya varmis. İlk kez hastane cikislari i vs esleme olmayanlari ayirdim saglik ocaginin orda toplama kutusu var ona vercem. Artik daha biriktirmem yer yok. Bir baza esya var yazik günah. Esleme olmadikca ayircamKizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim
bu tulumlardan daha 4. aylik hamileyken almistim erkek oldugunu ogrenince o zaman kis ayiydi indirimdeydi 20 tl almistik 2 lisini simdi kisliklar indirimli diye onumuzdeki kisliklari aldimKizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim
normalde yardim eder hakkını yiyemem takildim ona da oh çekirdek film diyeSorma erkek olmak varmış geçen akşam eşim kahve sigara keyfi yaptı duşa girdi çıktı biz hala bıraktığı yerde bıraktığı şekildeydik koltuk çöktü benim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?