rahatlatıcı müziği yanina koymuştum 12.30 da bi uyuduk 5.30 da kalktikSizinde mi odalar soğuk bi odaya tıkıldık kaldık
Tam uyandırmak degilde soyle bır durttum ara ara seslendim. Zaten kendi uyanıp durdu ama ardından hemen geri uyudu.. Neyse Cok sukur 2.ayıda atlattık.. Ozaman ne diyelimmmmEvet canım 3 tane, hiç uyandırdın mı kuzum ?
Yok canım Cok sukur olmadı.Ateş varmı
Zaten artık bu aşılar ateş yapmıyormuş çok fazla ama bizimkinin cildi hassas oldgundanmı ne çok etkilendi ağladı.senin güzel geçmesine çok sevindim bundan sonra aşılar ya çok az calpol vercem yada arkadaşların bahsettiği kremden sürcem çok ağladı çocugum ya.doğdugundan beri bi fototerapide böyle ağladı bide aşıda.ciğerimi söktü resmenYok canım Cok sukur olmadı.
Canım anne sütü alınca 10 güne kadar bile normal diyorlar.ama masaj yapmayı denedinmi ya da gaz çıkarabiliyomu.bence şlk önce masajla bağırsaklarını çalıştırmayı dene.eğer çok huzursuzsa benmde bi kere başıma geldi fitili koyar gibi yaptım zaten o da ıkınırken hem fitili attı hemde kakasını yaptı.Kızlar kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım hastaneye gitsem mi sadece anne sutu alıyor çok gazliydi metsil zinko maflor kullanıyorum bunlar kabız yapar mi başına gelen var mı
Hıc sorma bıde bu bıraz yakar dedıgı asıda Cok ağladı ıcım gıttıZaten artık bu aşılar ateş yapmıyormuş çok fazla ama bizimkinin cildi hassas oldgundanmı ne çok etkilendi ağladı.senin güzel geçmesine çok sevindim bundan sonra aşılar ya çok az calpol vercem yada arkadaşların bahsettiği kremden sürcem çok ağladı çocugum ya.doğdugundan beri bi fototerapide böyle ağladı bide aşıda.ciğerimi söktü resmen
Usutmus olabilir canim cunku her zaman eksi kokmuyorCanım ya, ekşi kokmasının bir anlamı var mı?
Ben etikete bakmadan alip ciktim, icim yanmasin dieee72 tanesi 156 tl prima pure ninzicmak bile parayla tamamda bu kadarda deiil yani ... canina yandigimin sleepysi uzmeseydin keske su garip pink karisini R Renklirenkli
Ay bende istiyorum gecen gun baktim. Fiyatlari da cok uygun. Burasi cok sicak oluo. Giydirmesi de kolay hem. Bacaklarini da acariz ki kolay isirilsinKizlar ben bunlardann aldim cok kullanisli gorunuyor yaz icin sizede tabsiye ederim
Evet canimYaaa ben de öyle yaaa çok üzülüyorum inanki bu böyle devam mı edecek ki. Yani en ufak biseyee bile üzülüyorum yaaa normal mi yani hep böyle mi olacak
Salon halisi fiyatinda olanlardan aldir kiz mustehak onaBen etikete bakmadan alip ciktim, icim yanmasin dieee
Baska bez kullanamam diycem esime
Su oyun halisinin da pahali olanini gordum bi, piyanolu fln. Ondan aldiriym de
Hala küsüs ya, oh olsun
Dur ben bi alincaklar listesi yapiymSalon halisi fiyatinda olanlardan aldir kiz mustehak onabezide bitmis hayy Allahhh
Cok pis yardim ederim istersenDur ben bi alincaklar listesi yapiym
Oluuurrr ❤Cok pis yardim ederim istersen
Suan uzuldum 20 tl diyincebu tulumlardan daha 4. aylik hamileyken almistim erkek oldugunu ogrenince o zaman kis ayiydi indirimdeydi 20 tl almistik 2 lisini simdi kisliklar indirimli diye onumuzdeki kisliklari aldim
kendim icin indirim kovalayamiyorken (bisi almadigin icin) cocuk icin dogmadan indirim kovalamaya baslamisim vay be
Mustela set. Prima pure 5 paket. 3yasa kadar yazlik ve kislik corabina kdar tum ihtiyaclar. Yurume arkadasi .yuritec .mama sandalyesi. Arkasindan ittirmeli bisiklet. Simdilik bunlari alsin ocagina incir agaci dikilmediyse bakarizOluuurrr ❤
Hadi sole sole
Sevdim bunuMustela set. Prima pure 5 paket. 3yasa kadar yazlik ve kislik corabina kdar tum ihtiyaclar. Yurume arkadasi .yuritec .mama sandalyesi. Arkasindan ittirmeli bisiklet. Simdilik bunlari alsin ocagina incir agaci dikilmediyse bakariz
cnm iğnesiz enjektör ile popodan 1 ml kadar zeytinyaği sıkıp bacaklarından hafif yukari kaldir bezle yapar oKızlar kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım hastaneye gitsem mi sadece anne sutu alıyor çok gazliydi metsil zinko maflor kullanıyorum bunlar kabız yapar mi başına gelen var mı
Günaydııınnn moral tanrıçasıTam uyandırmak degilde soyle bır durttum ara ara seslendim. Zaten kendi uyanıp durdu ama ardından hemen geri uyudu.. Neyse Cok sukur 2.ayıda atlattık.. Ozaman ne diyelimmmm
Diloy Diloy yaylalarrrrr GÜNAYDIN KK lı Mart Analarııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?