2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canım 3 tane, hiç uyandırdın mı kuzum ?
Tam uyandırmak degilde soyle bır durttum ara ara seslendim. Zaten kendi uyanıp durdu ama ardından hemen geri uyudu.. Neyse Cok sukur 2.ayıda atlattık.. Ozaman ne diyelimmmm

Diloy Diloy yaylalarrrrr GÜNAYDIN KK lı Mart Analarııııııı

Yok canım Cok sukur olmadı.
Zaten artık bu aşılar ateş yapmıyormuş çok fazla ama bizimkinin cildi hassas oldgundanmı ne çok etkilendi ağladı.senin güzel geçmesine çok sevindim bundan sonra aşılar ya çok az calpol vercem yada arkadaşların bahsettiği kremden sürcem çok ağladı çocugum ya.doğdugundan beri bi fototerapide böyle ağladı bide aşıda.ciğerimi söktü resmen

Kızlar kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım hastaneye gitsem mi sadece anne sutu alıyor çok gazliydi metsil zinko maflor kullanıyorum bunlar kabız yapar mi başına gelen var mı

Kızlar kızım 5 gündür kaka yapmıyor ne yapmam lazım hastaneye gitsem mi sadece anne sutu alıyor çok gazliydi metsil zinko maflor kullanıyorum bunlar kabız yapar mi başına gelen var mı
Canım anne sütü alınca 10 güne kadar bile normal diyorlar.ama masaj yapmayı denedinmi ya da gaz çıkarabiliyomu.bence şlk önce masajla bağırsaklarını çalıştırmayı dene.eğer çok huzursuzsa benmde bi kere başıma geldi fitili koyar gibi yaptım zaten o da ıkınırken hem fitili attı hemde kakasını yaptı.

Hıc sorma bıde bu bıraz yakar dedıgı asıda Cok ağladı ıcım gıttı Rabbım buyuk acılar vermesin bunlar bebislerinizin ıyılıgı ıcın bızde gectık bu yollardan

72 tanesi 156 tl prima pure nin zicmak bile parayla tamamda bu kadarda deiil yani ... canina yandigimin sleepysi uzmeseydin keske su garip pink karisini R Renklirenkli
Ben etikete bakmadan alip ciktim, icim yanmasin dieee
Baska bez kullanamam diycem esime
Su oyun halisinin da pahali olanini gordum bi, piyanolu fln. Ondan aldiriym de
Hala küsüs ya, oh olsun

Ben etikete bakmadan alip ciktim, icim yanmasin dieee
Baska bez kullanamam diycem esime
Su oyun halisinin da pahali olanini gordum bi, piyanolu fln. Ondan aldiriym de
Hala küsüs ya, oh olsun
Salon halisi fiyatinda olanlardan aldir kiz mustehak ona bezide bitmis hayy Allahhh

Suan uzuldum 20 tl diyince . Gule gule giysinler insallah . Yaptigin cok dogru . Valla bnde kislik almk isterdim ama yazligida hic yok

Oluuurrr ❤
Hadi sole sole
Mustela set. Prima pure 5 paket. 3yasa kadar yazlik ve kislik corabina kdar tum ihtiyaclar. Yurume arkadasi .yuritec .mama sandalyesi. Arkasindan ittirmeli bisiklet. Simdilik bunlari alsin ocagina incir agaci dikilmediyse bakariz

Mustela set. Prima pure 5 paket. 3yasa kadar yazlik ve kislik corabina kdar tum ihtiyaclar. Yurume arkadasi .yuritec .mama sandalyesi. Arkasindan ittirmeli bisiklet. Simdilik bunlari alsin ocagina incir agaci dikilmediyse bakariz
Sevdim bunu he he
Erkek bebeklerde sikinti olabiliyo dediler yurutec ve hoppala iicn ama, ne dusunuyorsun ? Ben cok istiyorum aldirmak

cnm iğnesiz enjektör ile popodan 1 ml kadar zeytinyaği sıkıp bacaklarından hafif yukari kaldir bezle yapar o

Günaydııınnn moral tanrıçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…