- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Hani kustunuz oglumDoktor benden de beta hcg istedi zaten tekrar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani kustunuz oglumDoktor benden de beta hcg istedi zaten tekrar![]()
Ben farkindayim yoksunBu siralar cok giremiyorum umarim iyisinizdir :) bu aralar cok yogunum.ev aldik sayilir bayrama kadar onunla ugrasicaz sonra cocugun sunneti asisi vs gecicek vakit :) 1+1 deydik 2+1 aldik Allah utandirmasin
Yavrum 4kusir kilo bebe cikardinİlk günkü gibi korkuyore![]()
Benimkiler kollarını havaya kaldirip acmazsa uyuyamiyoBeeeeennnnnn. Zatenn yorguunumn kacinci uyutusum kacinnci emzirmem bilmiyorum. Sinirlendim artik sikica sardim tekrar koymayi denicem . Sarmamdann hoslanmiyor ama k.bkmasin eliyle koluyla kendini uyandiriyor . Sicriyo uzuluyorum
Yaz geliyo artik ya sokariz lavabonun altina valla :dBnmkide topuklarini batiriyo![]()
Korkutmak gibi olmasin ama ben sezeryanliyken 2.de bile acıdıYavrum 4kusir kilo bebe cikardinkorkma acimaz
![]()
Bu ikileri kullaniyorum
Kundak dicemKızlar bebeğim iki ayı geçti ve uykuya dalmakta sorun yaşıyoruz. Tam uyudu diyorum hareket etmeye başlıuor kollarını oynatıyor yada boynunu hareket ettiriyor bir anda gözleri açılıyor ve uaynıyor. Bu durumu yaşayanınız var mı. Belki 10 kere yatırıyorum 9 kere kaldırıyorun en sonunda uyuyor. Uykuya dalmakta sorun yaşıuoruz hareket etmese uyuyacak. Kundak yapın demeyin çünkü denedim ve hiç hoşlanmadı olan uykusu da gitti
Benimde peceteye sildikce geliyo ya delircem. Az mi seninde, yogunlastimk
Benimki 2de kalkti sonra o koltuktan okoltuga kendini atiyorkuslari temizledi vitrinin icini temizledi atilcaklari atti kaktusleri sularken cikarmisim topraktan ona bi dovustuk azcik
geri ekti
. Bana copcusun herseyi sakliyosun dio
napim meslek hastaligi hersey materyel eski okul oncesi ortmeninden kim kaldi
. Iki cocuk olunca mecbur onlatinda duzeni bozuluyo demi
![]()
Hangi hapi iciyosun canim . Duzensiz devam ederse bnde hap dusunuyirum lekeden nefret ediyorum yaa bi sonuca baglanmiyo![]()
O zaman dra gidip konuşmak lazim bunu ya. Hem korunma olsun hem duzene soksun
Bu çok iyi değil mi ya?Benim bebegimde sallanma, pispis ninni hicbirinde uyumuyo. Besik sallanirken uyusa da asla dalamiyor. İlla kendi uyucak. Ama dedigin gibi dalana kadar kac kere mikirdaniyo sayamiyorum. Belki boyle boyle daha kisa zamanda dalmayi ogrenir diyorum. Cunku kendi kabul etmiyor diger seyleri. Emzikle kendi uyumayi seviyor. Ama uyaran cok oldubu icin özelikle akşamları cok zor daliyo, bide gazi varsa ne emebiliyo ne uyuyabiliyo
Bu siralar cok giremiyorum umarim iyisinizdir :) bu aralar cok yogunum.ev aldik sayilir bayrama kadar onunla ugrasicaz sonra cocugun sunneti asisi vs gecicek vakit :) 1+1 deydik 2+1 aldik Allah utandirmasin
Ya yine de araştırın bende araştırıyorum hala rotanın çok ağır bi hastalık oldgunu söylüyorlar ishal vs yapıyomuş.bendehala karar veremedimBende kararsızdım bu mesaj üzerine yaptırmam artık
ay evet bide o var corap çıkarıyorum herseferinde batırmasın diye zaten camasir yıkamaktan helak oldumBnmkide topuklarini batiriyo![]()
7 gun sonra nasil bi kaka yapiyor artik katilasiyor mu,ben bu sut hormonu yüzünden her gun kabızlık yaşıyorum 7 gun yapmasam taş çıkarırım artik yada fosil :)Bizimki yedi gün geçmeden yapmıyor biz çok mutlu oluyoruz yapınca eşim dalga geçiyor gören de altın buldunuz sanır diye![]()
Hay Allah dişi kuşa biraz üzüldüm açıkcasıBizim erkek kus travma gecirdi bence kusun kusu otmuyor5.karisi .disi kus disarda duruyor bizim erkek kus yuva kaziyo ytadilat isiyle o ilgileniyor
5.karisinida kaubetme korkusuyla yuvayo erkek kus hazirliyor
![]()
sizin kuş bence artik kuşum aydin a baglamis hayir gelmez :)Bizim erkek kus travma gecirdi bence kusun kusu otmuyor5.karisi .disi kus disarda duruyor bizim erkek kus yuva kaziyo ytadilat isiyle o ilgileniyor
5.karisinida kaubetme korkusuyla yuvayo erkek kus hazirliyor
![]()