2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Beeeeennnnnn. Zatenn yorguunumn kacinci uyutusum kacinnci emzirmem bilmiyorum 🙈🤪. Sinirlendim artik sikica sardim tekrar koymayi denicem . Sarmamdann hoslanmiyor ama k.bkmasin eliyle koluyla kendini uyandiriyor . Sicriyo uzuluyorum
Benimkiler kollarını havaya kaldirip acmazsa uyuyamiyo :D yusrayida kundak yapmadim fazla ama arada yapiyodum herhalde. Ama eslem hicbir sekilde istemiyo. Normalde cok bagirmaz cani acimadikca ama kundaklayinca fıttırıyo :D

Kızlar bebeğim iki ayı geçti ve uykuya dalmakta sorun yaşıyoruz. Tam uyudu diyorum hareket etmeye başlıuor kollarını oynatıyor yada boynunu hareket ettiriyor bir anda gözleri açılıyor ve uaynıyor. Bu durumu yaşayanınız var mı. Belki 10 kere yatırıyorum 9 kere kaldırıyorun en sonunda uyuyor. Uykuya dalmakta sorun yaşıuoruz hareket etmese uyuyacak. Kundak yapın demeyin çünkü denedim ve hiç hoşlanmadı olan uykusu da gitti
Kundak dicem 😁 aynısı benimki cünkü aslaaa kucagımda yatıo indirmeden uyanıo gündüz pek sarmıyorum ama gece sarıyorum ağlıo cıkmaya calısıo emzik verıom pıspıslıom yada sallıom bacagımda caresiz uyuyo ve kundak yaparsam 3 4 saat uyuyo yapmazsam maksmım 1 saat

Benimki 2de kalkti sonra o koltuktan okoltuga kendini atiyor😂🙈kuslari temizledi vitrinin icini temizledi atilcaklari atti kaktusleri sularken cikarmisim topraktan ona bi dovustuk azcik 😂😂 geri ekti 🤩. Bana copcusun herseyi sakliyosun dio 😂😂napim meslek hastaligi hersey materyel eski okul oncesi ortmeninden kim kaldi 🙄😂😂. Iki cocuk olunca mecbur onlatinda duzeni bozuluyo demi 😂😂

Onlara kalsa hsrsey cop hemen cope atılacak hep bundan kavga edriz bizde😂😂 en kotu cocuklara oyuncak cikar🤪

Hangi hapi iciyosun canim . Duzensiz devam ederse bnde hap dusunuyirum lekeden nefret ediyorum yaa bi sonuca baglanmiyo 😂

O zaman dra gidip konuşmak lazim bunu ya. Hem korunma olsun hem duzene soksun

Benimkinin ismi desogestrel turkiyeddn almam gerekmisti emzirirken içilen tek marka var demisti eczaci Cerazette vermisti icerikleri ayniydi ,adetide düzenliyor doktorunuz izin verirse sutunuzu etkilemiyorsa bnce en iyisi

Benim bebegimde sallanma, pispis ninni hicbirinde uyumuyo. Besik sallanirken uyusa da asla dalamiyor. İlla kendi uyucak. Ama dedigin gibi dalana kadar kac kere mikirdaniyo sayamiyorum. Belki boyle boyle daha kisa zamanda dalmayi ogrenir diyorum. Cunku kendi kabul etmiyor diger seyleri. Emzikle kendi uyumayi seviyor. Ama uyaran cok oldubu icin özelikle akşamları cok zor daliyo, bide gazi varsa ne emebiliyo ne uyuyabiliyo
Bu çok iyi değil mi ya?
Avantaj gibi geldi bana.
İnşallah böyle alışır, uykuya geçiş süresi de gittikçe kısalır.

Bizimki yedi gün geçmeden yapmıyor biz çok mutlu oluyoruz yapınca eşim dalga geçiyor gören de altın buldunuz sanır diye😊
7 gun sonra nasil bi kaka yapiyor artik katilasiyor mu,ben bu sut hormonu yüzünden her gun kabızlık yaşıyorum 7 gun yapmasam taş çıkarırım artik yada fosil :)

kirk yılın basında menisküs yırtıklarıma 3 aydır çektiğim ayak burkulma ağrıma ilk defa bsy süreyim dedim kizim içine tükürdü benim de dizim agriyor bandajı bana tak kendinin büyüme agrisi var neredeyse haftada 4-5 aksam kremletir sardirir yahu bi insaf bizde insaniz

Son düzenleme:
bug8n oğlumda aşıdan oglum hep uyudu memeyi baktim az içiyor hemen uyuyor biberonla gun boyu 400 ml verdim neredeyse aralarda emdi günlük ne kadar içmesi gerekiyor bilmiyorum ancak 500 olmuştur galiba inş. az değil-dir

Bizim erkek kus travma gecirdi bence kusun kusu otmuyor 😂😂😂🙈 5.karisi .disi kus disarda duruyor bizim erkek kus yuva kaziyo ytadilat isiyle o ilgileniyor😂😂😂 5.karisinida kaubetme korkusuyla yuvayo erkek kus hazirliyor 😂😂😂
Hay Allah dişi kuşa biraz üzüldüm açıkcası 😂😂😂 belki öteceği tutar zamanla, Allah tan başka kuş yok dişi kuş kaçıverirdi vallahi😂

Bizim erkek kus travma gecirdi bence kusun kusu otmuyor 😂😂😂🙈 5.karisi .disi kus disarda duruyor bizim erkek kus yuva kaziyo ytadilat isiyle o ilgileniyor😂😂😂 5.karisinida kaubetme korkusuyla yuvayo erkek kus hazirliyor 😂😂😂
sizin kuş bence artik kuşum aydin a baglamis hayir gelmez :)

Back
X