- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Anneler günümüz kutlu mutlu olsun. Dün reklam izlerken vay canına bende anne oldum canım kızım deyip ağladım. Hala hormonlarım düzelmiş değil... Allaha şükürler olsun bugünlerimize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Canim reklamda gordum wellcare varmis. Senin orda vardir bence. Onemli olan kalsiyum, demir, fln icermesi, markasinin onemi yok pek, eczaciya danisip da edinebilirsin. Bi de d vitaminine devam etmekte fayda var
Biz de esimle kavga ederiz. Ben evde herseyi atan ya da birilerine veren kisiyim
Meyve suyu sikacagimiz tezgahin ustunde, nasilsa gormedi onu. Bana dedi ki, nerde bu alet ?; onceki evimizdeki kapiciya hediye ettim dedimbana kizdi, soylendi. Sonra elimle isaret ettim, suraya bak dedim. Gordu sikacagi o an pismanligini seyretmek guzeldi
Elini de yalıyor çok nadir e normal galibaKendi elini kıyafetini yalıyor. Ama çok fazla yalıyor benimki. Düm Bi baktım kolu ıslanmış.
Hangisiymiş o hap en iyisi vallaGidebilirsen en iyisi cnm testlerle verir
Icilenler var canimdoktor kontroluyle
Açıkçası şu ana kadar çok bunalmadık biz bebek falan derken ama süreç uzadıkça dank edecek bence.Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Kızım anneler günün kutlu olsun diyor bu sene bilinçli olarak. Ama hediyem yok diyor. Bana en güzel hediye sensin kuzum diyorum, hoşuna gidiyor. Evde çok bunaldı, iki gündür yazıklarla uğraşıyorum. Yazlıklarını görünce çocuk bir heyecanlandı ki gözüm yaşardı, içimden ağlamak geldi. Tek tek seçiyor, bunu yemeğe giderken giyecem, bunu akşam giyecem. Yazın ne yapacaz bu çocuklarla. Bu arada kendi kıyafetlerimi görünce kilo vermem gerektiği gerçeği yüzüme çarptı.
ay Allah kolaylık versin cnmTutuldi cnm kac aydir bosa kira veriyolar .salonuda iptal ettiler eger duzelirse agustosta kir dugunu dusinduk .esyalar alindi .aramislar esyalarini gondericez die rezillik diz boyu yani
Evet canm 40 günlük oğlum resmen ıslatıyor omzumu kendi ellerini falan normalmı acabaKizlar bir sorum daha olacak. Bizim bebiş üstümüzü yalamaya başladı . Karnı tok olsa dahi. Sizde de oluyor mu neden yapıyor olabilir
Saol canimay Allah kolaylık versin cnm
Aynen canimGidebilirsen en iyisi cnm testlerle verir
Icilenler var canimdoktor kontroluyle
MasallahYmek disinda her isi yapar masallahh kocama nazar degmesinkarantina en cok biz lohusalarin isine yaradi
Bizimkiler erteleme taraftari degiller canim ennkotu ihtimal nikahdan giderimndiyir ama ben cok uzuluyorum cok sever kardesim eglenceyi guzel bi dugunu olurdu nasip artik. Annemde itemiyo uzatmak salon ceyiz esyasi doluAyyy bnim kardesim de oyle ya. Nisanlandi yazik, temmuzda olacakti dugun. Seneye nisan, mayis diolar artik, kaldi oylece
Lansinoh’u kullanmadım, Avent ve Chicco kullandım, Chicco’nun Natural Feeling ürününden çok memnunum, ekledim resmini. İki boyunu da aldım şimdilik küçük boy yetiyor. Ben cam olanından aldım, diğeri daha uygun fiyatı.Merhaba hanimlar,
Ben de insallah bu agustos ayinda anne oluyorum. biberon seti alacagim ama kararsiz kaldim. Philips avent natural yeni dogan biberon seti ve Lansinoh hosgeldin bebek biberon seti arasinda kaldim. Ozellikle daha once kullanmis olanlarlardan oneriler bekliyorum. Ya da sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz baska markalar da olur.
Simdiden cok tesekkurler
Hahahajaja yaa daha onun ne ise yaradigini bilmiyolar orda onun oldugunuda bilmiyolar yazik beaman erkek milleti bi karni ac olunca bsy görmüyor gözleri bi de canları bsy isteyince anladın sen onu neyseki bizim kucuk adamlar su an sadece karin doyurma peşinde:) bak gör nasil dalacak tam yatmadan sağ ver oh rahat edersin ,ben iki gündür bebegi sallamıyorum veriyorum biberonla sut bi güzel iciyor alt değiştir falan 1 saat geçiyor emziriyorum gaz çıkarıp takıyorum emziği yatırıyorum beşiğine iki kez falan fırlatıyor emziği sonra eme eme kendi uyuyor masallah
Çok sikilmamasi güzel. Bizimki arada bir ağlama krizlerine giriyorAçıkçası şu ana kadar çok bunalmadık biz bebek falan derken ama süreç uzadıkça dank edecek bence.
Oğlum da her sabah hastalık geçti mi diye soruyor, anlatınca hıı tamam diyor ama koca bir yaz rahat rahat dışarı çıkamadan geçecek, nasıl olacak bakalım.
Normal galiba cnmEvet canm 40 günlük oğlum resmen ıslatıyor omzumu kendi ellerini falan normalmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?