- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Dergidenn karton kupncikmostinkoparip yaoiatiracaktik kasla gozun arasinda yirtmis onuda cope atmis. Oyuncak isine hic kariatirmiyorum ben benide gaza getiriyor hersyi artiyorum sonra
Tam bir ev erkeaaaaBizimki israrla oyuncak topluyor evde kldigindan beri toplayip donuyor oğlum babaa dokcem hii hii dokcem diyip deviriyorhala bikmadi gunde kc kez topluyor ,arabalarindan aliyor oglumhircinligini bu ara bnde atmıyorum kirdiklarini ki yenilerini bozmasin onlari tamir edip geri bozuyor , gecen hepsini atcakmis at at sonra diğerlerini
Kirsin araba aramaya cikasin diyince birakti
Hakkini yemiyim simdi dogumdan beri supurgeyi hep kendisi yapiyor topla topla bikmis
Aile hek verdikleri cok dandikBenimkinide hastaneden cikarken reçete yapmislardi bebegin ilaclariyla 15.gun baslayin yazılıydı yeninhatrlayip icin diğerleriyle hormon seviyeleri farkli old.soylemislerdi ,normaldede hap kullandigim icin icime sinmiyor digerlerieczaneden alabilirsin sanirim cnm yada saglikocagina sorsan oglun icin gidince baska var mi hic bilmiyorum
Tutuldi cnm kac aydir bosa kira veriyolar .salonuda iptal ettiler eger duzelirse agustosta kir dugunu dusinduk .esyalar alindi .aramislar esyalarini gondericez die rezillik diz boyu yaniaman yazik ya salona falan kapora verilmiş eşyalar alınmıştır ev falan tutuldu mu
Profildeki bebeğiniz miKundak dicemaynısı benimki cünkü aslaaa kucagımda yatıo indirmeden uyanıo gündüz pek sarmıyorum ama gece sarıyorum ağlıo cıkmaya calısıo emzik verıom pıspıslıom yada sallıom bacagımda caresiz uyuyo ve kundak yaparsam 3 4 saat uyuyo yapmazsam maksmım 1 saat
Anneler günümüz kutlu mutlu olsun. Dün reklam izlerken vay canına bende anne oldum canım kızım deyip ağladım. Hala hormonlarım düzelmiş değil... Allaha şükürler olsun bugünlerimize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahAnneler gunumuz kutlu olsun yolarkadaslarimyasli tonton nineler olana kadar bu gunu görebilmeyi nasip etsin Rabbim ❤
Hani kustunuz oglumne betasi ne hcg si anneler gununumu kutladiniz naptiniz
Hemide kaynanan variken
Kizim kusuz zaten alla allaama dogumdan sonra birkac kez kutlama yapmistik o zmn kus diildik nolur nolmaz die test istedi doktor son zamanlarda yatagin iki ayri ucundayiz zati
Canim reklamda gordum wellcare varmis. Senin orda vardir bence. Onemli olan kalsiyum, demir, fln icermesi, markasinin onemi yok pek, eczaciya danisip da edinebilirsin. Bi de d vitaminine devam etmekte fayda varTesekkr ederim sorucam eczaneye ☺
Biz de esimle kavga ederiz. Ben evde herseyi atan ya da birilerine veren kisiyimOnlara kalsa hsrsey cop hemen cope atılacak hep bundan kavga edriz bizdeen kotu cocuklara oyuncak cikar
Benim arkadasimin cocugu birkac hafta hastanede yatti bu rota yuzunden, mahvoldu cocuk. Ben yaptirdimYa yine de araştırın bende araştırıyorum hala rotanın çok ağır bi hastalık oldgunu söylüyorlar ishal vs yapıyomuş.bendehala karar veremedim
Cok incesinm cok da dogru dusunuyorsun. Benim icinnde buruk gecerdi. Hayalini kurardim, bi cocugum olsun, beni operek, yarim yamalak cizdigi resimle, bu gunu kutlasin die. Rabbim isteyen herkese, aratmadan bekletmeden, evlat acisi yasatmadan evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin ins❤Amin inşallah. Cok kalbi buruk insan vardır bugun. Annesini kaybeden, evladini kaybeden, cocuk sahibi olmayan. O yuzden bugunu pek sevemiyorum
Ayyy bnim kardesim de oyle ya. Nisanlandi yazik, temmuzda olacakti dugun. Seneye nisan, mayis diolar artik, kaldi oyleceEvlenecek dedinde kardesim nisanlandi evde kaldi
Tabii kikizlar ne farkettim bebeler süpürge sesini seviyor ya sağım makinesinin sesini de seviyorlar :)
Emzirirken içilmiyor diye biliyordumKorunma hapi canim
Tam bir ev erkeaaaa. Bnmkide bu evin isi hic bitmiyo dio iyice ev hanimina bagladilar
Aile hek verdikleri cok dandikpiyasafiyati 8 tlydi ozamanlar . Ben bi dr a gidicem cnm
Emzirirken içilmiyor diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?