2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dergidenn karton kupncikmostinkoparip yaoiatiracaktik kasla gozun arasinda yirtmis onuda cope atmis . Oyuncak isine hic kariatirmiyorum ben benide gaza getiriyor hersyi artiyorum sonra

Bizimki israrla oyuncak topluyor evde kldigindan beri toplayip donuyor oğlum babaa dokcem hii hii dokcem diyip deviriyor hala bikmadi gunde kc kez topluyor ,arabalarindan aliyor oglumhircinligini bu ara bnde atmıyorum kirdiklarini ki yenilerini bozmasin onlari tamir edip geri bozuyor , gecen hepsini atcakmis at at sonra diğerlerini
Kirsin araba aramaya cikasin diyince birakti
Hakkini yemiyim simdi dogumdan beri supurgeyi hep kendisi yapiyor topla topla bikmis

Son düzenleme:
Tam bir ev erkeaaaa. Bnmkide bu evin isi hic bitmiyo dio iyice ev hanimina bagladilar

Aile hek verdikleri cok dandik piyasafiyati 8 tlydi ozamanlar. Ben bi dr a gidicem cnm

aman yazik ya salona falan kapora verilmiş eşyalar alınmıştır ev falan tutuldu mu
Tutuldi cnm kac aydir bosa kira veriyolar .salonuda iptal ettiler eger duzelirse agustosta kir dugunu dusinduk .esyalar alindi .aramislar esyalarini gondericez die rezillik diz boyu yani

Profildeki bebeğiniz mi maşallah saçları ne kadar çok

Anneler gunumuz kutlu olsun yolarkadaslarim yasli tonton nineler olana kadar bu gunu görebilmeyi nasip etsin Rabbim ❤
Anneler günümüz kutlu mutlu olsun. Dün reklam izlerken vay canına bende anne oldum canım kızım deyip ağladım. Hala hormonlarım düzelmiş değil... Allaha şükürler olsun bugünlerimize. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Onlara kalsa hsrsey cop hemen cope atılacak hep bundan kavga edriz bizde en kotu cocuklara oyuncak cikar
Biz de esimle kavga ederiz. Ben evde herseyi atan ya da birilerine veren kisiyim
Meyve suyu sikacagimiz tezgahin ustunde, nasilsa gormedi onu. Bana dedi ki, nerde bu alet ?; onceki evimizdeki kapiciya hediye ettim dedim bana kizdi, soylendi. Sonra elimle isaret ettim, suraya bak dedim. Gordu sikacagi o an pismanligini seyretmek guzeldi

Amin inşallah. Cok kalbi buruk insan vardır bugun. Annesini kaybeden, evladini kaybeden, cocuk sahibi olmayan. O yuzden bugunu pek sevemiyorum
Cok incesinm cok da dogru dusunuyorsun. Benim icinnde buruk gecerdi. Hayalini kurardim, bi cocugum olsun, beni operek, yarim yamalak cizdigi resimle, bu gunu kutlasin die. Rabbim isteyen herkese, aratmadan bekletmeden, evlat acisi yasatmadan evlat sahibi olabilmeyi nasip etsin ins❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…