- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ne guzel yaa su kurutma mak.bende isterdimcnm ya :) bizde kizi krese gönderince baktık sabah giydirdiğim kirli olarak geliyor yedeği üstünde ama o da batmış tabiki ikindi kahvaltısında yetişemedik kurutma makinesi aldik eee simdi virüs de var kurutma makinesi steril oluyor her seyi atıyorum valla ,camasir makinesi neredeyse her gun ,kurutma da dogal olarak oyle calisiyor tabi ,bulaşık makinesi iki günde bi ,supurge iki gunde bi valla elektrik 150 den asagi gelmez oldu :)
Nasil korunuyosun pekivalla korkulu rüyamhatta kabusum hamilelik :) Allah olmayana versin ,hatta ikişer üçer versin bana ugramasin:)
Sevmezmi sut cikiyokizlar ne farkettim bebeler süpürge sesini seviyor ya sağım makinesinin sesini de seviyorlar :)
bu bosh un eşyaları gerçekten tasarruflu galiba evleneceklere onerin :)Ne guzel yaa su kurutma mak.bende isterdimbize en son 180 geldi
Benim acimiyorKorkutmak gibi olmasin ama ben sezeryanliyken 2.de bile acıdı
Evlenecek dedinde kardesim nisanlandi evde kaldibu bosh un eşyaları gerçekten tasarruflu galiba evleneceklere onerin :)
Allah seni:) aynen simdi rüyada görüyordur içtiğini bi de şey farkettim benim oğlanın uyumama sebebi tembellikmis hep dun full uyuyunca biberonla verdim ya hic açmadı masallah gözleri eee gak deyince yattığı yerden su guk deyince yemek tabiki yemegi de biberonla kolayca hupletti :)Sevmezmi sut cikiyo
Ben kizimi 1yasina kdar kundak yaptimBenimkiler kollarını havaya kaldirip acmazsa uyuyamiyoyusrayida kundak yapmadim fazla ama arada yapiyodum herhalde. Ama eslem hicbir sekilde istemiyo. Normalde cok bagirmaz cani acimadikca ama kundaklayinca fıttırıyo
dugun bu senemiydiEvlenecek dedinde kardesim nisanlandi evde kaldi
Dun benimki cildirtti beni. Bugun sagcam yatarken onu vercem depo fullken hemen dalacakmi bakalim.Allah seni:) aynen simdi rüyada görüyordur içtiğini bi de şey farkettim benim oğlanın uyumama sebebi tembellikmis hep dun full uyuyunca biberonla verdim ya hic açmadı masallah gözleri eee gak deyince yattığı yerden su guk deyince yemek tabiki yemegi de biberonla kolayca hupletti :)
6 hazirandidugun bu senemiydi
aman erkek milleti bi karni ac olunca bsy görmüyor gözleri bi de canları bsy isteyince anladın sen onu neyseki bizim kucuk adamlar su an sadece karin doyurma peşinde:) bak gör nasil dalacak tam yatmadan sağ ver oh rahat edersin ,ben iki gündür bebegi sallamıyorum veriyorum biberonla sut bi güzel iciyor alt değiştir falan 1 saat geçiyor emziriyorum gaz çıkarıp takıyorum emziği yatırıyorum beşiğine iki kez falan fırlatıyor emziği sonra eme eme kendi uyuyor masallahDun benimki cildirtti beni. Bugun sagcam yatarken onu vercem depo fullken hemen dalacakmi bakalim.
aman yazik ya salona falan kapora verilmiş eşyalar alınmıştır ev falan tutuldu mu6 hazirandi
Hayırlı olsun, güle güle oturun.Bu siralar cok giremiyorum umarim iyisinizdir :) bu aralar cok yogunum.ev aldik sayilir bayrama kadar onunla ugrasicaz sonra cocugun sunneti asisi vs gecicek vakit :) 1+1 deydik 2+1 aldik Allah utandirmasin
Ne hapı canım
Hah canim hatirladim bende ondan kullanmistim kizimda . Burada dogum yaotigim hastanenin ailenplanlamasi ucretsiz vermisti ama 1kutu kullandim ben baska ildeydik alma sansim yoktu hastaneden . Progesteron agirlikli oluyor bildigim kadariyla. Suanda qlarista die bi hap var oda iciliyodu sanki bemde icmistim net hatirkayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?