2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne guzel yaa su kurutma mak.bende isterdim bize en son 180 geldi

Sevmezmi sut cikiyo
Allah seni:) aynen simdi rüyada görüyordur içtiğini bi de şey farkettim benim oğlanın uyumama sebebi tembellikmis hep dun full uyuyunca biberonla verdim ya hic açmadı masallah gözleri eee gak deyince yattığı yerden su guk deyince yemek tabiki yemegi de biberonla kolayca hupletti :)

Benimkiler kollarını havaya kaldirip acmazsa uyuyamiyo yusrayida kundak yapmadim fazla ama arada yapiyodum herhalde. Ama eslem hicbir sekilde istemiyo. Normalde cok bagirmaz cani acimadikca ama kundaklayinca fıttırıyo
Ben kizimi 1yasina kdar kundak yaptim cunku asiri hareketliydi kendini uyandiriuordu .dogsuhu gun naslayimca kundaga hem guvende hissediyorlar hemde kizmiyolar o kdar

Dun benimki cildirtti beni. Bugun sagcam yatarken onu vercem depo fullken hemen dalacakmi bakalim.

Dun benimki cildirtti beni. Bugun sagcam yatarken onu vercem depo fullken hemen dalacakmi bakalim.
aman erkek milleti bi karni ac olunca bsy görmüyor gözleri bi de canları bsy isteyince anladın sen onu neyseki bizim kucuk adamlar su an sadece karin doyurma peşinde:) bak gör nasil dalacak tam yatmadan sağ ver oh rahat edersin ,ben iki gündür bebegi sallamıyorum veriyorum biberonla sut bi güzel iciyor alt değiştir falan 1 saat geçiyor emziriyorum gaz çıkarıp takıyorum emziği yatırıyorum beşiğine iki kez falan fırlatıyor emziği sonra eme eme kendi uyuyor masallah

İki gündür bizim gündüz uykumuz yok yine dün sadece salını temizleyebildim o da toz kaldı bile 5 dk uyuyor uyandığı ğçin

Benimkinide hastaneden cikarken reçete yapmislardi bebegin ilaclariyla 15.gun baslayin yazılıydı yeninhatrlayip icin diğerleriyle hormon seviyeleri farkli old.soylemislerdi ,normaldede hap kullandigim icin icime sinmiyor digerleri eczaneden alabilirsin sanirim cnm yada saglikocagina sorsan oglun icin gidince baska var mi hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…