2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu neymiş ya.
Uykusunda nefesi kesiliyormuş gibi yapıp duruyor.
Durduk yere uyuyanların nefesini kontrol eden insanım, bana yapılır mı bu.

YA ben bu biberonu kullandıgımda alttan akıtıyo hep nerde yanlış yapıyorum acaba

Canım benm duyduğuma göre 3. Ayda böyle şeyler olabiliyormuş ama gelip geçici bi durummuş.tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler gerçi

yok cnm verirsin merak etme sen, inatlasinca sağ ver cnm ozellikle gece yatmadan sağıp veriyorum ben bugun iyi emdi vermedim ama
Demin bir kaka yapmıs tam 5 kere arka arkaya sesli ve uzun aksamki kıvranması oymussa demek iyi dayanmıs biz dayanamıoz gaz agrısına bu arada tarihte bir ilk sol memeden max 30 cc süt cıkardı sağa sağa ilk o memeyi emdirerek her seferinde 60 cc süt cıktı iki meme 120 ml cıktı maşallah bebek içmedi bile yarısını içti uyudu insallaj hep böyle olur ama 4 saattir emzirmemiştim gece ve taş gibiydi memeler. Benim memeler neden terbiye olmuyor hala dolunca sertleşiyor uzun zaman gectiyse

Çok şükür toparladılar canım ama hep ilgileniyorum da öyle emiyor bu ara. Yoksa hiç niyeti yok, ağzında tutuyor, çekip çekip bırakıyor, cok cok emmeleri azaldı yine. Bakalım ne kadar almış 10 günde. Bize de kayınvalidem kıyafet göndermiş. 2 yaş bile almış valla. Büyük oğlum asla ayını giymedi. 2 üst beden giyerdi aylıklarda. O yüzden büyük büyük aldı herhalde. Bebeği de görmedi daha çünkü. 4-5 tane tulum almış 9 aylık ve kışlık. Boy atmaya başlarsa onları zor giyer diye düşünüyorum bir tek. Diğerleri iyi kötü olur

B Babyiscoming slm cmm nasilsin denklesmedik kac gundur hersey yolundami
Nasıl olalım, yuvarlanıp gidiyoruz diyecem de bu diyet sayesinde yuvarlanacak toto, göbek de kalmadı Şaka bir yana sağlıksız olmakla birlikte hamile kaldığım kiloya döndüm. Daha da gerilemese bari Onu dışında olanlarla, evle, koca kişisiyle uğraş dur canım. Aynı beyaaaaa yani Sen nasılsın? Rota tamamen geçti dimi?

Aaa 290 ile rekoru kimselere kaptırmayız Canım fotoyu alıntılamadı. Maşallah Eslem ne güzel bakmış. Allah nazarlardan korusun

Bende 54.gün adet oldum ama bazen çok bazen az sürümde değişiklik yok ama bazen meme reddi oluyormuş bazı çocuklarda bir yerde okudum

Bizim abladan kalanları giydigi icin etiket yok. Kollari bacakları kivirip giyiyoruz. Sanirim bizimde suan 3-6 6-9 beden olarak uyuyo
Kızlat çok sağolun evdekilerle bir süre daha idare edeyim belki mağazaya giderim avmde olmayan oralara bakarım netten aldığım 3-6 lar üzerine tam oluyor boydan öyle devam ederim en kötü
Zaten evin ısınması haziran ortasınj bulur

Günaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Tarti sonuclariniz nasil??
-900gr vermisim 68.3 ten 67.40 indim. Son 3 gündür sporumu yapamadim dünde biraz abartttim yerken.
Bu hafta daha disiplinli olucam insallah.

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum kızım o kadar yoruyor ki hiç halim kalmıyor. Aklıma takıldı sizin bebeklerinizde de alnında kulaklarında tüyler var mı bunlar kesin dökülüyor mu??
Var cnm sirtinda alninda ve kulaklarinda var sirtindakinler azaldi oburperi duruyor.kesin dokiluyor diyorlar bendede varmis dogarken dokulmus

Kan ilacini duzenli kullanmiyorsan yapar

Biberondan olabilir veya mide gazi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…