- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Evet cok hizli muayene ediyilar her bolumCanimin acısı bana yetiyor hic gerek yok aslinda fazlasinabelki virusden uzun muYene yapmazlar adetim bitince alicm artik rdv cnm kacis yok
Kızlar şu mesajıma bir bakım hele
Evet cok hizli muayene ediyilar her bolum
Bu arada eslem iki gundur cok guzel laf dinliyor, agu demeye basladik cok şükür. Ama hiç gülmüyor nerdeyse, agzinin kenarindan hafif tebessum o kadar. Herhalde biraz ciddi yapisi :)
Senin sikayerin varmi cnm yoksa komtrol amaclimi ?Bi ihtimal yirtariz o zaman fazla sikayet olmazsa ayrıntılı incelemezler
Yerim yaaAllah im konuşmasın düzgünce emsin diye gözlerimi kaçırıyorum ,başımı ceviriyorum ben bakıp konuşana kadar sesleniyor:) ho ho,agu agu
Yapiyor benimki sacini avucluyo birakmayida bilmiuor yavrim basbas bagriyor sonra.hecen gunde burnunu tutmus nasil bagriyodu hem guluyorum hem biraktirmaya calisiyorumAaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu .
Kızlar sizinkilerde saçını çekip ağlıyor mu?
Maşallah güzel gözlü kuzucuğaBu arada eslem iki gundur cok guzel laf dinliyor, agu demeye basladik cok şükür. Ama hiç gülmüyor nerdeyse, agzinin kenarindan hafif tebessum o kadar. Herhalde biraz ciddi yapisi :)
Senin sikayerin varmi cnm yoksa komtrol amaclimi ?
can bunlar can:)Yerim yaabenimkide oyle yapiyor keyfo yerindeyse bakmayimca yuruguyla vuruyor durtuyo resmen
ama sen onun çenesi nasıl düşük bilmiyorsun teyzesi konuşmaktan ememiyor :)Ya kıyamaaammm yaa minnoşacevap versene bebeye
yok cnm verirsin merak etme sen, inatlasinca sağ ver cnm ozellikle gece yatmadan sağıp veriyorum ben bugun iyi emdi vermedim amaYa dıyorum acaba gazdanmı yapıyor aksamları bu saatlerde hep memede çıldırıyor zaten ağlaya ağlaya yorgun düştü yattı çok üzülüyorum ozaman yaa bu bebeğe Enaz 6 ay bile sür veremicemmi diyorum Allah korusun
o da açık olsa oooYapiyor benimki sacini avucluyo birakmayida bilmiuor yavrim basbas bagriyor sonra.hecen gunde burnunu tutmus nasil bagriyodu hem guluyorum hem biraktirmaya calisiyorumkulaginida cekiyor cekistirmedigi bitek pipisi kaldi
Gecen gün aglarken sacini cekti. 2-3 kere yapti hareketi.Aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu .
Kızlar sizinkilerde saçını çekip ağlıyor mu?
Biberonu veriyormus gibi yapip son anda meme ucunu ver. Sütten biraz memene damlat, tadini alip agizini acsin.Kızlar yaa sabahtandır giremedim demin asırı moralim bozuldu cocukta bugun bi haller var gün boyu az yedi yattı memede 2 emdi yattı süt sağdım verdim falan derken akşam oldu demin yine baya acıkmıs hatta kucakta tutarken memeye inme hareketi yapıyordu memeyi verince cığlık feryat figan eliyle itme kafa geriye atma agzına asla sokmama ayagı çekip bırakma dedm gazı var heralde babası aldı gezdirdi sustu oynamalara basladı benlede oynadı derken tekrar memeye aldım hemen dudak büktü yine çığlık çığlığa ağlıyor gaz oldugunu sanmıyorum meme reddi mi bu valla ağlicam nerdeyse yaa beni istemedi resmen çokmu biberon veriyorum acaba diye düşünmeye basladım sizce redmidir
22 gun erken dogmustu canım. 84 gunluk oldu. 6 gun sonra 3 aylik oluyoruz. Cok şükür Allah aMasallah canimresmi cekrken bile seni izliyormus gibi cikmis ,goz temasi baslamis bak cok şükür kac gunluk oldunuz eslem 3hafta erken dogmustu dimi ? 40a tamamlayinca..
Kizim 2gundur bilincli guluyor 45gunluk olduk bugun
Rekor bizde elektrik faturasinda 230 gelmiş. Eşim kudurdu. Yanan isik gorunce birbirimize bağırıyoruz205miii. Evet eger smear alak olurlarsa mecburenn spekulum . 6-9buyuk olmaz cnm anca . Bn bi kac 9-12 aldim lcw den . Bebek magazasinin urunleri kucuk kalip oluyor burda yskinimda poky die bi magaza var aldigim herseyi buyuk ay aliyorum ordan alisveris yaptigimda .
İlk ciltten şüphelendim sonra mukuslu kaka gürültülü kaka, kakanın sıvı olması felan bunlar da vardıAlerji cildinde dolayı mı şüphelendiniz canım nasıl oluyor tam olarak
Canım rota yaptırmadım benArttırıyorum 205₺ bize
Lansinoh hızlı akıtıyor avent al
İlişki bile olamadı spekulum mu????
Canım rota aşısından olmasın
Alıntıladığım ve alıntılayamadığom diğer arkadaşlar biriey sorucam
Bebişlerinizin kilosu iyi diye biliyorum kaç beden giydiriyorsunuz?
benim kız kilolu değil ama boyundsn dolsyı 3-6 ay giyiyor tabi belden çok bol
Yazlık alışveriş yapıcam 6-9 çok mu büyük olur
Kısa kollu zıbınlar şort falan alayım diyorum anca gelir hazirana aldıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?