2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar şu mesajıma bir bakım hele

Bnce gaz canim ta çünkü gezerken gazlarida olsa rahatlayip susuyorlar ve cok emmek istiyorlar ,meme reddi su anda olmaz bildiğim kadarıyla dedigin gibi itekleyip duruyorsa gaz yapinca rahatlayip uyuyor benimki tabi gaz cikana kadar bağırıyor

Bu arada eslem iki gundur cok guzel laf dinliyor, agu demeye basladik cok şükür. Ama hiç gülmüyor nerdeyse, agzinin kenarindan hafif tebessum o kadar. Herhalde biraz ciddi yapisi :)

Masallah canim resmi cekrken bile seni izliyormus gibi cikmis ,goz temasi baslamis bak cok şükür kac gunluk oldunuz eslem 3hafta erken dogmustu dimi ? 40a tamamlayinca..
Kizim 2gundur bilincli guluyor 45gunluk olduk bugun

Aaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu .

Kızlar sizinkilerde saçını çekip ağlıyor mu?
Yapiyor benimki sacini avucluyo birakmayida bilmiuor yavrim basbas bagriyor sonra.hecen gunde burnunu tutmus nasil bagriyodu hem guluyorum hem biraktirmaya calisiyorum kulaginida cekiyor cekistirmedigi bitek pipisi kaldi

yok cnm verirsin merak etme sen, inatlasinca sağ ver cnm ozellikle gece yatmadan sağıp veriyorum ben bugun iyi emdi vermedim ama

Biberonu veriyormus gibi yapip son anda meme ucunu ver. Sütten biraz memene damlat, tadini alip agizini acsin.

Masallah canim resmi cekrken bile seni izliyormus gibi cikmis ,goz temasi baslamis bak cok şükür kac gunluk oldunuz eslem 3hafta erken dogmustu dimi ? 40a tamamlayinca..
Kizim 2gundur bilincli guluyor 45gunluk olduk bugun
22 gun erken dogmustu canım. 84 gunluk oldu. 6 gun sonra 3 aylik oluyoruz. Cok şükür Allah a

Rekor bizde elektrik faturasinda 230 gelmiş. Eşim kudurdu. Yanan isik gorunce birbirimize bağırıyoruz nolcakki butun gun tv calisiyo. 2 gunde bir camasir kurutma calisiyo, bulasik makinasi her gun. Supurge hergun. Arada firinda sık çalışıyor bu ay. Bide benim kız arka odalarin isiklarini aciyor(gunes gormuyor odalar) yine de epey fazla tabi

Canım rota yaptırmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…