- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benimki emince cok ciddi oluyor.Guldurmeye calisuyorum bende orali bile olmuyor :)Allah im konuşmasın düzgünce emsin diye gözlerimi kaçırıyorum ,başımı ceviriyorum ben bakıp konuşana kadar sesleniyor:) ho ho,agu agu
Benimkiler de aynı çok sertleşiyorlar halaDemin bir kaka yapmıs tam 5 kere arka arkaya sesli ve uzun aksamki kıvranması oymussa demek iyi dayanmıs biz dayanamıoz gaz agrısınabu arada tarihte bir ilk sol memeden max 30 cc süt cıkardı sağa sağa ilk o memeyi emdirerek her seferinde 60 cc süt cıktı iki meme 120 ml cıktı maşallah bebek içmedi bile yarısını içti uyudu insallaj hep böyle olur ama 4 saattir emzirmemiştim gece ve taş gibiydi memeler. Benim memeler neden terbiye olmuyor hala dolunca sertleşiyor uzun zaman gectiyse
3-6 6-9 karisik giyiyor.hepside oluyor.Arttırıyorum 205₺ bize
Lansinoh hızlı akıtıyor avent al
İlişki bile olamadı spekulum mu????
Canım rota aşısından olmasın
Alıntıladığım ve alıntılayamadığom diğer arkadaşlar biriey sorucam
Bebişlerinizin kilosu iyi diye biliyorum kaç beden giydiriyorsunuz?
benim kız kilolu değil ama boyundsn dolsyı 3-6 ay giyiyor tabi belden çok bol
Yazlık alışveriş yapıcam 6-9 çok mu büyük olur
Kısa kollu zıbınlar şort falan alayım diyorum anca gelir hazirana aldıklarım
Ben de kan ilacimi baya aksattim ve bende design yorgunluk ve cabuk yorulma artti. Sebebin bu oldugu aklima gelmemisti. Canim cok sagol. Ben de geri baslayayimKan ilacini duzenli kullanmiyorsan yapar
Rica ederim cnm :)Ben de kan ilacimi baya aksattim ve bende design yorgunluk ve cabuk yorulma artti. Sebebin bu oldugu aklima gelmemisti. Canim cok sagol. Ben de geri baslayayim
Dün diyetisyene sordum 4. Aydan sonra diyete başlayabilirsin dedi bende bıraktımGünaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Tarti sonuclariniz nasil??
-900gr vermisim 68.3 ten 67.40 indim. Son 3 gündür sporumu yapamadim dünde biraz abartttim yerken.
Bu hafta daha disiplinli olucam insallah.
Valla sertleşmesi önemli değilde bazen diyorum mastit olmasında bı kanal tıkanır falan Allah korusunBenimkiler de aynı çok sertleşiyorlar hala
Aynen cnm evler isiadan kisa kollu ve sort vs giydiremeyiz zaten .Kızlat çok sağolun evdekilerle bir süre daha idare edeyim belki mağazaya giderim avmde olmayan oralara bakarım netten aldığım 3-6 lar üzerine tam oluyor boydan öyle devam ederim en kötü
Zaten evin ısınması haziran ortasınj bulur
Allah kolaylik versin canimNasıl olalım, yuvarlanıp gidiyoruz diyecem de bu diyet sayesinde yuvarlanacak toto, göbek de kalmadıŞaka bir yana sağlıksız olmakla birlikte hamile kaldığım kiloya döndüm. Daha da gerilemese bari Onu dışında olanlarla, evle, koca kişisiyle uğraş dur canım. Aynı beyaaaaa yani Sen nasılsın? Rota tamamen geçti dimi?
Eskiden bazı yerle yumru yumru oluyordu masajla yok ediyordum.Şimdi o kalmadı zaten çok nadir dört saat emmediği zamanlar.Valla sertleşmesi önemli değilde bazen diyorum mastit olmasında bı kanal tıkanır falan Allah korusun
Ohh oyle miss gibi rahatlamistirbDemin bir kaka yapmıs tam 5 kere arka arkaya sesli ve uzun aksamki kıvranması oymussa demek iyi dayanmıs biz dayanamıoz gaz agrısınabu arada tarihte bir ilk sol memeden max 30 cc süt cıkardı sağa sağa ilk o memeyi emdirerek her seferinde 60 cc süt cıktı iki meme 120 ml cıktı maşallah bebek içmedi bile yarısını içti uyudu insallaj hep böyle olur ama 4 saattir emzirmemiştim gece ve taş gibiydi memeler. Benim memeler neden terbiye olmuyor hala dolunca sertleşiyor uzun zaman gectiyse
Ovvv cok gelmis yaa . Aynem karantinada bemde firin cok calistirdim.Rekor bizde elektrik faturasinda 230 gelmiş. Eşim kudurdu. Yanan isik gorunce birbirimize bağırıyoruznolcakki butun gun tv calisiyo. 2 gunde bir camasir kurutma calisiyo, bulasik makinasi her gun. Supurge hergun. Arada firinda sık çalışıyor bu ay. Bide benim kız arka odalarin isiklarini aciyor(gunes gormuyor odalar) yine de epey fazla tabi
Benimde o bolge cok hassas canim birde sis gibi dokununca garip oluyoDikis tarafında agri vr cnm ilk dogumdada kalmisti hassaslasmis normal demisti ,tum bacagima iniyor agri baska sikayetim yok cok şükür
Benimki emince cok ciddi oluyor.Guldurmeye calisuyorum bende orali bile olmuyor :)
Allah im küçücük başlarıyla hepsinin ayri karakteri var yahuBenimki emince cok ciddi oluyor.Guldurmeye calisuyorum bende orali bile olmuyor :)
uzun zaman gecince hepimizin oyle oluyor cnmDemin bir kaka yapmıs tam 5 kere arka arkaya sesli ve uzun aksamki kıvranması oymussa demek iyi dayanmıs biz dayanamıoz gaz agrısınabu arada tarihte bir ilk sol memeden max 30 cc süt cıkardı sağa sağa ilk o memeyi emdirerek her seferinde 60 cc süt cıktı iki meme 120 ml cıktı maşallah bebek içmedi bile yarısını içti uyudu insallaj hep böyle olur ama 4 saattir emzirmemiştim gece ve taş gibiydi memeler. Benim memeler neden terbiye olmuyor hala dolunca sertleşiyor uzun zaman gectiyse
Agzinda yemek varken konusulmazBenimki emince cok ciddi oluyor.Guldurmeye calisuyorum bende orali bile olmuyor :)
Benimki iki elini birlestiriyor hep :) sananda buyuk dusuncelerdeAgzinda yemek varken konusulmaz. Benimkide bi eliyke mememi tutuyor bir eliyke yakami gozunu bana dikiyor gulumsersem hemen gevseklik ediyo resmen bekliyorki guleyim
Bu soruma yanıt verebilecek var mı acaba?Kızlar bugün 52.gün kanamam tekrar başladı yoğun Bi şekilde normal mi acaba. Ablama sordum şaşırdı
Şok diyet yapmiyorum zaten. Yediklerimi bir tik azaltarak yapiyorum. Ekmek yememeye calisiyorum, abur cubur yok, az seker tüketmeye calisiyorumDün diyetisyene sordum 4. Aydan sonra diyete başlayabilirsin dedi bende bıraktım
Her gün havuc yemeye calisin. Süt kanallarini genisletiyormus. Bebek daha kolay emer, memeler daha rahat bosalirValla sertleşmesi önemli değilde bazen diyorum mastit olmasında bı kanal tıkanır falan Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?