2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkiler de aynı çok sertleşiyorlar hala

3-6 6-9 karisik giyiyor.hepside oluyor.

Günaydinlar
Benimle birlikte zayiflayanlar nerde bakalim??
Tarti sonuclariniz nasil??
-900gr vermisim 68.3 ten 67.40 indim. Son 3 gündür sporumu yapamadim dünde biraz abartttim yerken.
Bu hafta daha disiplinli olucam insallah.
Dün diyetisyene sordum 4. Aydan sonra diyete başlayabilirsin dedi bende bıraktım

Aynen cnm evler isiadan kisa kollu ve sort vs giydiremeyiz zaten .

Allah kolaylik versin canim insallah dahada vermezsin ne yiyecegini sasiriyosundur eminim . Rota gecti canim ama kanli kaka devam ediyor ne yazikki. 4 kakadan 2si kanli. Noktasal kanlar dikkat etmesem gorulecek gibi degil ama sonuc olarak var mi var . Diyetimi bozmadim 18inde komtrole gidicez canim.diyet acicakti dr . Artik acar mi kapatir bilemiyorum. Bu gidisle kuru ekmeye kalcam

Ohh oyle miss gibi rahatlamistirb. Canim benimde sertlesiyor ama uzun sure emmezse yanin4 saat gibi bi sure. Onun disimda emzirorken sutum iniyor damarlar kasilip agriyor biranda sertlesiyo memem .ne buyuk mucize yaa

Ovvv cok gelmis yaa . Aynem karantinada bemde firin cok calistirdim.

Dikis tarafında agri vr cnm ilk dogumdada kalmisti hassaslasmis normal demisti ,tum bacagima iniyor agri baska sikayetim yok cok şükür
Benimde o bolge cok hassas canim birde sis gibi dokununca garip oluyo . Cok gecmis olsun canim. Bemde vajinadan gorunen arkadasi sorucam kim ola o orda ozgurlugunu ilan etmis sarkmis bide hap isinin

uzun zaman gecince hepimizin oyle oluyor cnm

Benimki emince cok ciddi oluyor.Guldurmeye calisuyorum bende orali bile olmuyor :)
Agzinda yemek varken konusulmaz . Benimkide bi eliyke mememi tutuyor bir eliyke yakami gozunu bana dikiyor gulumsersem hemen gevseklik ediyo resmen bekliyorki guleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…