Tsk ederim6 aya kadar devam edebilir deniyor
Braun thermoscan kesinlikle alın
Öncelikle şöyle anane babanne birinden altın küpes gelse
Ben de seneye ya 1 buçuk yaşında deldiricem erken deldirmeyince kulağında delik olmayan bir sürü kişi tanıyorum erken iyi delik de kapanmaz okula falan gidince mecbur küpe takamıcak
Geçmiş olsun canım naptınız?
Şimdi delik duruyormu
Bence de canım iştahlı çocuk kaç ayda verirsen ver başlar yemeye ama iştahsızsa zor
Bir de tatile bile emzirirken gidince çok kolay aç bir mzir ama ek gıdada gidince ne yicek aklın şaşıyo diyolar
Hadi ya sizin kaç aylık bebeğiniz ayrımıyız 63 günlük oldu benim peki o nasıl ise yariyormuBiogaiga kullaniyorum .maflor almadim
Eczaci maflor icin kabizsa kabizliga ishalse oshala iyi geliyor gaza faydasi yok dedi. Bende biogaia aldim. Memnunum . 72 gunluk benim bebisteHadi ya sizin kaç aylık bebeğiniz ayrımıyız 63 günlük oldu benim peki o nasıl ise yariyormu
Kizlar dun aksam ust komsu utuyu istedi .hic tanimiyorum yeni tasindilar. Isteksiz olsamda verdik aksam bende utu yapicam dedim 10da getirceklerdi . Neyse aksam 10da getirdiler tiksimdim her yerini sildim . Sizde utu yapcaksiniz die yetismez die biz yaomadik kullnmadik dediler uzuldum. Sabah esim ise gitti bem geri yattim ruyamda ust komsu geliyo sesiz sessiz penir tabagiyla kekik verirmisiniz diyo adam onldr sessiz soyluyoki emin olamiyorum peynir mi istiyo kekik mi die 2 3 kere soruyorum ne istediniz diye . Adam sinirlenip gidiyo . Somra gelip bizim.dogal gaz sayacimizdan numaralari okuyordu telefonda birine durbunden bakiyorum korkuyodum esime diyorum kalk bak dogalgazi kapartircak kekik vermedik die diyodum . Ayin yilin basi 2 saat uyumusum ruyaya bakin atesim cikmis stresten basim agriyor
Canım ben hergün 1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşığı tane kimyonu sıcak suya koyup demliyorum, 1,5 kupa kadar oluyor içiyorum. Oğlum da dönem dönem gazlı oluyor ama çıkarıyor gazını. Bu seferki büyük ihtimal aşıdan oldu. Bugün daha iyi.Ben de malt içeceği dut kompostosu bestlak damla günde bir dilim baklava humana rezene ve still tea 3,5-4 lştre su hergün buna rağmen anca yetiyor
b12 vit aldım daha başlamadım
Biz corona yüzünden kimseye gidip kimseyi eve almıyoruz. Geçirmiş olmak daha rahat sanırım stres beni çok etkiliyor
Şu 15 dk uyuyup uyanma olayı bende de oluyor Ara ara. Gazmış sanırım bizim sorunumuz. Bol kimyon ye. Bakalım düzelecek mi? Ama arkadaşların dediği gibi atak haftasındada olmuştu.
Benimki de yattıktan sonra gece uyandığımda salonda tv açık buluyorum karşısında uyumuşBmmkide oyle yaa .bekarken tw ayarlyio sesimde.uyurmus oturma odasinda. Sapuhkmusum nesin dogru yataaaa sana bisey gostercem die die alistirdim
Bende yemeklere koyuyorum ama bana az olur dıye kendi tabagımada ayriyeten dolduruyorumEsim kimyondan tiskindi artik
Ne güzelde cullanmıştımSizin oralarda bizimki gibi soguk heralde canimm ustun mu acik kaldiizaten ne zman rahat uyusan boyle sacma rüyalar bulur insani
Kimyooonnn daha çok kimyoooonnn çok çokkk kimyooonnBende yemeklere koyuyorum ama bana az olur dıye kendi tabagımada ayriyeten dolduruyorum
TililililiKimyooonnn daha çok kimyoooonnn çok çokkk kimyooonn
Burqsi da cok fena sicak olmaya basladi. Icinde yarim kollu zibin ve ustunde patikli tulum var. Ekstra corap giydirmiyorum. Gunduz uykularinda penye battaniyesini de ortmuyorum, cunku terliyom ve iki gundur gunde 30 ml su veriyorum. Sivi kaybetsin istemiyorum. Dudaklari kurumustu, su an gecti meselaİstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
Adet görmedim ama kahve leke geliyor normal doğum yaptım dün doktora gittik sıkıntı yokmuş normalmişKızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum
Kusma hep ama hep var hem emmeden sonra kusar hem de ne kusma hendi üstü benim üstüm battaniyesi kusmuk içinde kalıyor doktor gaviscon infant verdi onu da kusuyor ben de ne zaman geçer diye bekliyorum 75 günlük kızımMerhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?
İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi
Canım karnını ınce Bı bezle ört yınede. Uyuyanın ustune kar yagar derler. Corabı bugu n bende cıkardım. Sen emzırıyomuydun su vermek riskli degılmı sen bılırsın yınede tabi ama. Benjm herıfte gecen su verdı bir ıkı kere verme dedım Allah korusun Cok buyuk risk diyorlar.Burqsi da cok fena sicak olmaya basladi. Icinde yarim kollu zibin ve ustunde patikli tulum var. Ekstra corap giydirmiyorum. Gunduz uykularinda penye battaniyesini de ortmuyorum, cunku terliyom ve iki gundur gunde 30 ml su veriyorum. Sivi kaybetsin istemiyorum. Dudaklari kurumustu, su an gecti mesela
Ankaradayim dun giydirdimİstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
Benim eşimde reflü var ona mı çekti acaba diyorum. Ağzından sanki bardaktan dökülür gibi süt akıyor, biz üzülüyoruz o aksine gülümsüyor.Adet görmedim ama kahve leke geliyor normal doğum yaptım dün doktora gittik sıkıntı yokmuş normalmiş
Kusma hep ama hep var hem emmeden sonra kusar hem de ne kusma hendi üstü benim üstüm battaniyesi kusmuk içinde kalıyor doktor gaviscon infant verdi onu da kusuyor ben de ne zaman geçer diye bekliyorum 75 günlük kızım
Bende rotadan veri veriyorum su azcik iciyo 10 ml maxBurqsi da cok fena sicak olmaya basladi. Icinde yarim kollu zibin ve ustunde patikli tulum var. Ekstra corap giydirmiyorum. Gunduz uykularinda penye battaniyesini de ortmuyorum, cunku terliyom ve iki gundur gunde 30 ml su veriyorum. Sivi kaybetsin istemiyorum. Dudaklari kurumustu, su an gecti mesela
AynenO zaman olduda bitti maşallah diyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?