2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tsk ederim

Sizin oralarda bizimki gibi soguk heralde canimm ustun mu acik kaldii zaten ne zman rahat uyusan boyle sacma rüyalar bulur insani

Canım ben hergün 1 tatlı kaşığı rezene, 1 tatlı kaşığı tane kimyonu sıcak suya koyup demliyorum, 1,5 kupa kadar oluyor içiyorum. Oğlum da dönem dönem gazlı oluyor ama çıkarıyor gazını. Bu seferki büyük ihtimal aşıdan oldu. Bugün daha iyi.

Bmmkide oyle yaa .bekarken tw ayarlyio sesimde.uyurmus oturma odasinda . Sapuhkmusum nesin dogru yataaaa sana bisey gostercem die die alistirdim
Benimki de yattıktan sonra gece uyandığımda salonda tv açık buluyorum karşısında uyumuşBenimki de bekarken hep çekyatta salonda uyumuş adam alışmış napsın

İstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı

İstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
Burqsi da cok fena sicak olmaya basladi. Icinde yarim kollu zibin ve ustunde patikli tulum var. Ekstra corap giydirmiyorum. Gunduz uykularinda penye battaniyesini de ortmuyorum, cunku terliyom ve iki gundur gunde 30 ml su veriyorum. Sivi kaybetsin istemiyorum. Dudaklari kurumustu, su an gecti mesela

Kızlar aranızda emzirirken adet gören var mı ? Ben bir türlü çözemiyorum adet mi oluyorum doğum sonrası komplikasyon mu bilmiyorum
Adet görmedim ama kahve leke geliyor normal doğum yaptım dün doktora gittik sıkıntı yokmuş normalmiş
Kusma hep ama hep var hem emmeden sonra kusar hem de ne kusma hendi üstü benim üstüm battaniyesi kusmuk içinde kalıyor doktor gaviscon infant verdi onu da kusuyor ben de ne zaman geçer diye bekliyorum 75 günlük kızım

Canım karnını ınce Bı bezle ört yınede. Uyuyanın ustune kar yagar derler. Corabı bugu n bende cıkardım. Sen emzırıyomuydun su vermek riskli degılmı sen bılırsın yınede tabi ama. Benjm herıfte gecen su verdı bir ıkı kere verme dedım Allah korusun Cok buyuk risk diyorlar.

Ankaradayim dun giydirdim cok sevindi rahatladi

Benim eşimde reflü var ona mı çekti acaba diyorum. Ağzından sanki bardaktan dökülür gibi süt akıyor, biz üzülüyoruz o aksine gülümsüyor.

Bende rotadan veri veriyorum su azcik iciyo 10 ml max

Rota asisi sonrasi atesi olanlar varmi. Carsamba gunu rota asisini yaptiridm. Bugun atesi cikti. Rotadan mi baska boseyden mi acaba

Kizim gelmis kardesime diyoki anne ölurse sana kim bakacak kiyamam kiyaaamaaamm sana kim bakcak dedim baska amme alariz fikaye kipatinda oyle yaziyodu diyo moralimi bozdu sipa . Cinarda aglamaya basladi diyoki tamam tamam aglama anne olmicek sakaydi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…