Bizede doktor maflor yazmış siz kullandinizmiGaz damlasi maflor kullanan varmi kizlar ?
Benimdeeee bölükpörçük uyuyunca uykumu alamıyorumUykuuuummmm vaaaaarrr ama iyiyim çok şükür sen???
Evet bu hâli çok iyi. Sizin daha sıcak olabilir. Ben altını degistirdigimde 5 dk hava alsın diye hemen giydirmiyorum, ayaklar, bacaklar soğuyor. Senin kuzununki soğumuyorsa daha sıcak olabilir.24 derece ideal sicaklikmis bizim evde 24 derece ama bence daha sicak gibi. Umarimmm
6 aya kadar devam edebilir deniyorHergün mü veriyorsunuz? Benim de 73 günlükmüş şimdi hesapladım. Bende biogia vardı. Dr umuz nurse kullan onu kullanma dedi sebebini bilmiyorum. Bugün başlıcaz. Bu gaz olayı kaçıncı aya kadar devam edecekmiş bilginiz var mı
Braun thermoscan kesinlikle alınArkadaşlar ateş ölçer tavsiye edermisiniz
Öncelikle şöyle anane babanne birinden altın küpes gelseKız bebiş anneleri kızçelerinizin kulaklarını ne zaman deldireceksinizcoronadan çıkamıyoruz ama maksat muhabbet
Geçmiş olsun canım naptınız?Kızlar napıyorsunuz ben yarın oğlumu sünnet ettiricem. Bir yandan olsun bitsin diyorum bir yandan korkuyorum nasıl olcak canı yancak vs diye. Özel klinikte yaptırıcaz önlemleri alıyorlarmış korona içinde. Uff napcaz bakalım.
Şimdi delik duruyormuDaha cok cok erken. Ben yusraya bir yasinda yaptirdim
Bence de canım iştahlı çocuk kaç ayda verirsen ver başlar yemeye ama iştahsızsa zorBence acele ediyosun yanlis anlama. Daha bagirsaklari sütü sindirebilir. Hatta cogu bebeğimiz sütü bile hazmedemiyor daha. Eger öyle olsaydi benim buyuk kiz cok yemek yemeliydi. 4.5 aylik baslamistim ek gidaya. Cocuk tiksindi ilk bir sene dogru duzgyn bişey yediremedim. Yogurt kendi istegiyle 15 aylikken yemeye basladi, tarhana corbasi bu sene yiyor. Bunlar ona ilk verdiklerimdi. Nasil tiksindirdiysem
Tesekkurler Bunu da kullanalim bakalim hangisinde care bulacaz
Bana da alerji uzmanı bu markanın calsium citrate With d3 olanından önerdi, aldım içiyorum bakalım. Bu senin kullandığın süt mü artırıyor canım?
Aşıdan bir süre sonra ağlamaya başladı, hiçbir şekilde susturamadık. Ağrısı var sanırım deyip calpol verdik. Birkaç gün uykusu da arttı, uyanık olduğunda huzursuzluğu da. Kusma konusu da büyüğü günde ortalama 40 defa kusuyordu. Kâbus gibi günlerdi. Alerjidenmis, diyetle günde birkaç defaya düşürduk, zamanla bitti. Küçüğü bazen az kusuyor, bazen çok kusuyor. Kusması arttığında ben yediklerimi gözden geçiriyorum. Benim kuzular alerjik. Seninkinin kusma nedeni bilinmeli, reflü mü, alerji mi, başka bir sebep mi yoksa sadece fazlasını mı atıyor. Hangi nedene bağlı kusuyorsa o neden ortadan kalkmalı. Endişelenme ama, dediğim gibi belki sadece midesi küçüktür ve fazlasını atıyordur.Merhaba arkadaşlar, inşallah bebişleriniz iyidir. Benim iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Birincisi pazartesi günü 2. ay aşılarını olduk ilk gün bütün gün ve gece uyudu, tabi 2-3 saatte bir emdi, altı değişti. O günden beri uyumuyor, gece 3’den sonra uyuyor sabah 8’den sonra uyumuyor, tabi 3 ile 8 arası uyanıp emiyor. Bugün de gün boyu doğru dürüst uyumadı, karnı tok, altı temiz oluyor uyuyor yarım saat olmadan uyanıyor. Bu şekilde defalarca uyudu ama 15-20 dk sonra uyandı. En son banyo yaptırdım emzirdim uyudu, üzerine 2 sefer uyandı annem uyuttu, şimdi uyuyor. Evde hiçbir iş yapamıyorum o yüzden sürekli kucakta. Acaba aşıdan mı kaynaklanıyor? Sizin bebekler de 2. ay aşısından sonra böyle oldu mu?
İkinci sorum daha önce kusan bebek büyütmüş olan annelere, benim ilk oğlum hiç kusmazdı ne kadar emerse emsin, ne süt ne süt kesiği şeklinde kusmazdı o yüzden bilmiyorum. Bu bebeğim çok kusuyor, her emmeden sonra mutlaka kusuyor, gazını çıkarma pozisyonunda bile omzuma kusuyor. Ne zaman biter kusması? Sizin bebeklerin bir süre sonra bitti mi
Soguyo cnm ama cok rahatliyor hemen giydirmiyorumEvet bu hâli çok iyi. Sizin daha sıcak olabilir. Ben altını degistirdigimde 5 dk hava alsın diye hemen giydirmiyorum, ayaklar, bacaklar soğuyor. Senin kuzununki soğumuyorsa daha sıcak olabilir.
Eşim evde bira yapmayı biliyor. Doğal olarak mayası da oluşuyor. Süt yapıyor diyorum, alkolünü uçurup içireyim sana diyor da henüz denemedim.Eczanede yada trendyoldan alabilirsin
Biogaiga kullaniyorum .maflor almadimBizede doktor maflor yazmış siz kullandinizmi
Sizi siziiiiEşim evde bira yapmayı biliyor. Doğal olarak mayası da oluşuyor. Süt yapıyor diyorum, alkolünü uçurup içireyim sana diyor da henüz denemedim.
O zaman olduda bitti maşallah diyoruz :))Gunaydin teyzoslarr. Biz Carsamba gunu sunnet oldukk, bi masallahinizi alirizAslinda Carsamba gunu olduk ama o andan itibaren telefonu elime cok nadir aldim. Sunnet isi zormus yaa. Her an cani aciycak diye diken ustunde duruyorum resmen. Pansuman ve fitil verdi doktor. Zamanini gecirmiyorum. Ona ragmen dun gece cok agladi oglum. Cok aciyordu Ama gun gectikce daha da iyi olacak insallah ☺
Ben almadım. Ama bunu oneren kadin sagim yapiyodu emzirmiyodu 1 lt sut sagmis her gunCanım bana kuzenim önerdi bunu aldım. Ama sbah öğle akşam 2 tablet yemeklerle deyince içmedim. Çok ağır gelir gibi geldi. Nasıl kullanılıyor bu. Bir zararı var mı?
Anlayamadan emzigi tıktı agzina o yuzden simdide aynisi yasancak diye tetikteyimAy daha önce anlatmıştın çok şaşırmıştım şimdi hatırladım. Menemen yağı nedir ya şekerli su felan gene neyse de
Daha yeni kullanmaya başladım kuzum benim bebeğimin alerjisi var diye süt ve süt ürünleri vs. Kestim o yüzden kullanıyorum.ağrım yok şuanlık çok şükürCok mu emiyordu bebek yani kilo aliminda sorun mu var ? Cok yorgun oldugum zmanlarda icerim diye aklima koydum artik yorgunlukta sütü cok azaltiyor ama eger dokunmuyorsa bulgurda cok guzel sut yapiyor
Evt canim internette bakmistim baya guzel yorumlari var içtiğim gun benimkide baya artti , bu marka cok iyiymis calsium olanin faydasini gordun mu kas agrilarin oluyor mu
Yusranin kulagin teki kapanmisti tekrar deldirdik o cok zor oldu. Kupeyi kaybedince hemen taktirmadjk delikte hemen kapandi. Suan altin kupe takiyo. Babasi mr cektirdigi gun aldi istedigi icin :)6 aya kadar devam edebilir deniyor
Braun thermoscan kesinlikle alın
Öncelikle şöyle anane babanne birinden altın küpes gelse
Ben de seneye ya 1 buçuk yaşında deldiricem erken deldirmeyince kulağında delik olmayan bir sürü kişi tanıyorum erken iyi delik de kapanmaz okula falan gidince mecbur küpe takamıcak
Geçmiş olsun canım naptınız?
Şimdi delik duruyormu
Bence de canım iştahlı çocuk kaç ayda verirsen ver başlar yemeye ama iştahsızsa zor
Bir de tatile bile emzirirken gidince çok kolay aç bir mzir ama ek gıdada gidince ne yicek aklın şaşıyo diyolar
O da guzelmis :)Eşim evde bira yapmayı biliyor. Doğal olarak mayası da oluşuyor. Süt yapıyor diyorum, alkolünü uçurup içireyim sana diyor da henüz denemedim.
Büyüğüne genelde pançodan alıyordum. Şu an yanından geçilmiyor, cidden çok pahalı olmuş. Artik büyüğüne de küçüğüne de ordan almayacağım. Kışın yazlıklar indirimdeydi ve polonun yazlık tulumları vs lcw ile aynı fiyattaydı. Küçüğe birkaç parça almıştım. Soobe, lcw, ebebek bunlar sezonunda da alınabilecek yerler, fiyatlar uygun. Sezonunda buralardan alıyorum. Yalnız çabuk yıpranıyorlar. Sezon dışı indirim yakaladığımda ise panço, polo gibi yerlerden alıyorum. Kanzın pijamaları yumuş yumuştu ama kapattı.Kızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.
Ayyyy canim masallah Allah damatliginida gostersinGunaydin teyzoslarr. Biz Carsamba gunu sunnet oldukk, bi masallahinizi alirizAslinda Carsamba gunu olduk ama o andan itibaren telefonu elime cok nadir aldim. Sunnet isi zormus yaa. Her an cani aciycak diye diken ustunde duruyorum resmen. Pansuman ve fitil verdi doktor. Zamanini gecirmiyorum. Ona ragmen dun gece cok agladi oglum. Cok aciyordu Ama gun gectikce daha da iyi olacak insallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?