2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu sabah kızıma çerileri doğrarken ağzımın suyunun arttığını hissettim. Güya canım istemiyordu salça denemesinde bugün 3. Gün. Geçtik mi geçmedik mi anlamadım. Pişik arttı. Susamdan kesin kaldık, bademi kesin geçtik. Bu çok güzel, yakında badem sütü yapmayı deneyeceğim. Büyüğünde hazirini almıştım, saf değilmiş onlar. Içinde keçiboynuzu vardı, o dokunmuştu kızıma. Salçayı geçebilirsek pişmiş domates deneyeceğim. Güveç, menemen zamanı geliyor.

6 aya kadar devam edebilir deniyor
Arkadaşlar ateş ölçer tavsiye edermisiniz
Braun thermoscan kesinlikle alın
Kız bebiş anneleri kızçelerinizin kulaklarını ne zaman deldireceksiniz coronadan çıkamıyoruz ama maksat muhabbet
Öncelikle şöyle anane babanne birinden altın küpes gelse
Ben de seneye ya 1 buçuk yaşında deldiricem erken deldirmeyince kulağında delik olmayan bir sürü kişi tanıyorum erken iyi delik de kapanmaz okula falan gidince mecbur küpe takamıcak
Geçmiş olsun canım naptınız?
Daha cok cok erken. Ben yusraya bir yasinda yaptirdim
Şimdi delik duruyormu
Bence de canım iştahlı çocuk kaç ayda verirsen ver başlar yemeye ama iştahsızsa zor
Bir de tatile bile emzirirken gidince çok kolay aç bir mzir ama ek gıdada gidince ne yicek aklın şaşıyo diyolar

Tesekkurler Bunu da kullanalim bakalim hangisinde care bulacaz

Cok mu emiyordu bebek yani kilo aliminda sorun mu var ? Cok yorgun oldugum zmanlarda icerim diye aklima koydum artik yorgunlukta sütü cok azaltiyor ama eger dokunmuyorsa bulgurda cok guzel sut yapiyor

Bana da alerji uzmanı bu markanın calsium citrate With d3 olanından önerdi, aldım içiyorum bakalım. Bu senin kullandığın süt mü artırıyor canım?

Evt canim internette bakmistim baya guzel yorumlari var içtiğim gun benimkide baya artti , bu marka cok iyiymis calsium olanin faydasini gordun mu kas agrilarin oluyor mu

Aşıdan bir süre sonra ağlamaya başladı, hiçbir şekilde susturamadık. Ağrısı var sanırım deyip calpol verdik. Birkaç gün uykusu da arttı, uyanık olduğunda huzursuzluğu da. Kusma konusu da büyüğü günde ortalama 40 defa kusuyordu. Kâbus gibi günlerdi. Alerjidenmis, diyetle günde birkaç defaya düşürduk, zamanla bitti. Küçüğü bazen az kusuyor, bazen çok kusuyor. Kusması arttığında ben yediklerimi gözden geçiriyorum. Benim kuzular alerjik. Seninkinin kusma nedeni bilinmeli, reflü mü, alerji mi, başka bir sebep mi yoksa sadece fazlasını mı atıyor. Hangi nedene bağlı kusuyorsa o neden ortadan kalkmalı. Endişelenme ama, dediğim gibi belki sadece midesi küçüktür ve fazlasını atıyordur.

O zaman olduda bitti maşallah diyoruz :))

Daha yeni kullanmaya başladım kuzum benim bebeğimin alerjisi var diye süt ve süt ürünleri vs. Kestim o yüzden kullanıyorum.ağrım yok şuanlık çok şükür

Yusranin kulagin teki kapanmisti tekrar deldirdik o cok zor oldu. Kupeyi kaybedince hemen taktirmadjk delikte hemen kapandi. Suan altin kupe takiyo. Babasi mr cektirdigi gun aldi istedigi icin :)

Kızlar bebelere nerden alışveriş yapıyorsunuz?
Trendyoldan baktım birkaç parça ama pahalı geldi bana.
Giyeceği anca 2-3 ay nihayetinde.
Bir de eve kapanıp kalırsak acırım verdiğim paraya.
Büyüğüne genelde pançodan alıyordum. Şu an yanından geçilmiyor, cidden çok pahalı olmuş. Artik büyüğüne de küçüğüne de ordan almayacağım. Kışın yazlıklar indirimdeydi ve polonun yazlık tulumları vs lcw ile aynı fiyattaydı. Küçüğe birkaç parça almıştım. Soobe, lcw, ebebek bunlar sezonunda da alınabilecek yerler, fiyatlar uygun. Sezonunda buralardan alıyorum. Yalnız çabuk yıpranıyorlar. Sezon dışı indirim yakaladığımda ise panço, polo gibi yerlerden alıyorum. Kanzın pijamaları yumuş yumuştu ama kapattı.

Ayyyy canim masallah Allah damatliginida gostersin . Darisi bize insallah ben cok istiyorum ve korkuyorum oglumum cani cok kiymetli herseye nazlanip agliyor şükü kesilince napar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…