2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese gunaydın hayırlı cumalar. 5.30tan beri ayaktayız. Erkencilere selam olsun. Anam gözlerim kapanıuooo bugün ama onda tıııkkkk yok... Her sabah aynı şey valla daral geliyor artık..
Biz de 5 ten beri ayaktayız saat onu geçiyor beş dakika uyudu iki kere uyuttum aşıdan herhalde dalamıyor neyseki ateş olmadı

Kizlar dun aksam ust komsu utuyu istedi .hic tanimiyorum yeni tasindilar. Isteksiz olsamda verdik aksam bende utu yapicam dedim 10da getirceklerdi . Neyse aksam 10da getirdiler tiksimdim her yerini sildim . Sizde utu yapcaksiniz die yetismez die biz yaomadik kullnmadik dediler uzuldum. Sabah esim ise gitti bem geri yattim ruyamda ust komsu geliyo sesiz sessiz penir tabagiyla kekik verirmisiniz diyo adam onldr sessiz soyluyoki emin olamiyorum peynir mi istiyo kekik mi die 2 3 kere soruyorum ne istediniz diye . Adam sinirlenip gidiyo . Somra gelip bizim.dogal gaz sayacimizdan numaralari okuyordu telefonda birine durbunden bakiyorum korkuyodum esime diyorum kalk bak dogalgazi kapartircak kekik vermedik die diyodum . Ayin yilin basi 2 saat uyumusum ruyaya bakin atesim cikmis stresten basim agriyor

Yanlis oldugunu bile bile izleten annelerdenim cnm :) ne kadar engellesemde izlicek o yuzden pek birsey yapmiyorum acikcasi :) ha surekli degil tabii gecen gun açliktan bayilacaktim mecbur koydum 10 15 dk izin verdim.
Dediğin doğru öyle ya da böyle izleyecek ama saatlerce izin vermeye karşıyım akşam tv açık hep görecek çocuk nasıl engelleyebilirsin benim eşimin takıntısı seyretmese bile tv açıkta durur onun sesi olmadan uyumaz ben de tam tersi

Biz de 5 ten beri ayaktayız saat onu geçiyor beş dakika uyudu iki kere uyuttum aşıdan herhalde dalamıyor neyseki ateş olmadı
Neyseki 7-8 arası uyudu. Şimdi uyusun die ugrasıyorum. Acım ve tuvalete gıdemwdım hala...Oyy maşallah ateş olmamış..
Bizimde haftaya aşı. Araya bayram gırıyo dıye ertrlicem ben. Sıkıntı olur mu sence?

Yanlis oldugunu bile bile izleten annelerdenim cnm :) ne kadar engellesemde izlicek o yuzden pek birsey yapmiyorum acikcasi :) ha surekli degil tabii gecen gun açliktan bayilacaktim mecbur koydum 10 15 dk izin verdim.
Benim kizim hic izlemezdi 2 dk baksada wc ye gitsem die cildirirdim cizgifilmde izlemedi 2 yasina kadar hic ilgisini cekmedi . Bi ekgida donemimde mama yedigi bi video vardi ayy ayy die bitek onu severdi

Bayramda ne olacak ki yasak gelecek yine.Boşuna erteleme korona için verem ve zatürre aşısı olanlar çabuk iyileşiyor diyorlar ikisi de yapılacak bu ay.Ben rahatladım o konuda hiç aşısı yoktu yavrumun.

Bmmkide oyle yaa .bekarken tw ayarlyio sesimde.uyurmus oturma odasinda . Sapuhkmusum nesin dogru yataaaa sana bisey gostercem die die alistirdim

Bayramda ne olacak ki yasak gelecek yine.Boşuna erteleme korona için verem ve zatürre aşısı olanlar çabuk iyileşiyor diyorlar ikisi de yapılacak bu ay.Ben rahatladım o konuda hiç aşısı yoktu yavrumun.
Bayram sonrası haftasına erteliyim diyorum nolur nolmaz. Daha bi çocuk doktoru bulamadığım için. Yasaklar psikolojimi mahvetti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…