- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
5.ayini doldirdugunda dusunuyorum ufak ufakEmziren analarım ekgıdaya 4 demı 6 damı baslıyorsunuz planınız ne4 de baslamayı dusunuyorum mama degıl tabıkı corbalar
Tesekkurler Bunu da kullanalim bakalim hangisinde care bulacazMrhaba bunu kullanıyorum Eki Görüntüle 2635336
Cocuklardan cok bizim korkulu ruyamiz oldu bu asilarAyın 21 inde aşımız. Ar bizim de korkuyorum inş ateş filan yapmaz
Bana da alerji uzmanı bu markanın calsium citrate With d3 olanından önerdi, aldım içiyorum bakalım. Bu senin kullandığın süt mü artırıyor canım?Mrhaba bunu kullanıyorum Eki Görüntüle 2635336
Esim kimyondan tiskindi artikBen de sürekli yemeklerle kimyon yiyorum artık. Bide dün mercimek çorbası içtim korka korka bol kimyonlu
Benimki de ama sesi çıkmıyor. bebeğin gazı olunca günümüzün nasıl geçtiğini bildiği içinEsim kimyondan tiskindi artik
Çocukla yalnız başıma 3. Günüm nasıl olunabilirse öyleyimGunaydın kızlar..Nasılsınız bakem
Insalah canim.Dogrudur cnm icinde etken madde olabilir
Ins.cabuk care bulunur bu alerjilerinize
Haklisin kuzum yeni bisey yiyince bile korkuyor insan ya dokunursa diye ins.cinarinda neye alerjisi var anlasilir
Biz de 5 ten beri ayaktayız saat onu geçiyor beş dakika uyudu iki kere uyuttum aşıdan herhalde dalamıyor neyseki ateş olmadıHerkese gunaydın hayırlı cumalar. 5.30tan beri ayaktayız. Erkencilere selam olsun. Anam gözlerim kapanıuooo bugün ama onda tıııkkkk yok... Her sabah aynı şey valla daral geliyor artık..
İnşallah yaa. Duzeni böyle olmasın daHayir canim bunalma az daha sabirla devam bu duzensiz uykulara. Ama insallah buyudukce uyku duzenleri olusmaya baslayacak ve duzen olunca da bizim icin de daha kolay olacak insallah. ☺
Dediğin doğru öyle ya da böyle izleyecek ama saatlerce izin vermeye karşıyım akşam tv açık hep görecek çocuk nasıl engelleyebilirsin benim eşimin takıntısı seyretmese bile tv açıkta durur onun sesi olmadan uyumaz ben de tam tersiYanlis oldugunu bile bile izleten annelerdenim cnm :) ne kadar engellesemde izlicek o yuzden pek birsey yapmiyorum acikcasi :) ha surekli degil tabii gecen gun açliktan bayilacaktim mecbur koydum 10 15 dk izin verdim.
Neyseki 7-8 arası uyudu. Şimdi uyusun die ugrasıyorum. Acım ve tuvalete gıdemwdım hala...Oyy maşallah ateş olmamış..Biz de 5 ten beri ayaktayız saat onu geçiyor beş dakika uyudu iki kere uyuttum aşıdan herhalde dalamıyor neyseki ateş olmadı
Benim kizim hic izlemezdi 2 dk baksada wc ye gitsem die cildirirdimYanlis oldugunu bile bile izleten annelerdenim cnm :) ne kadar engellesemde izlicek o yuzden pek birsey yapmiyorum acikcasi :) ha surekli degil tabii gecen gun açliktan bayilacaktim mecbur koydum 10 15 dk izin verdim.
Uykuuuummmm vaaaaarrr ama iyiyim çok şükür sen???Gunaydın kızlar..Nasılsınız bakem
Bayramda ne olacak ki yasak gelecek yine.Boşuna erteleme korona için verem ve zatürre aşısı olanlar çabuk iyileşiyor diyorlar ikisi de yapılacak bu ay.Ben rahatladım o konuda hiç aşısı yoktu yavrumun.Neyseki 7-8 arası uyudu. Şimdi uyusun die ugrasıyorum. Acım ve tuvalete gıdemwdım hala...Oyy maşallah ateş olmamış..
Bizimde haftaya aşı. Araya bayram gırıyo dıye ertrlicem ben. Sıkıntı olur mu sence?
Bmmkide oyle yaa .bekarken tw ayarlyio sesimde.uyurmus oturma odasindaDediğin doğru öyle ya da böyle izleyecek ama saatlerce izin vermeye karşıyım akşam tv açık hep görecek çocuk nasıl engelleyebilirsin benim eşimin takıntısı seyretmese bile tv açıkta durur onun sesi olmadan uyumaz ben de tam tersi
Bayram sonrası haftasına erteliyim diyorum nolur nolmaz. Daha bi çocuk doktoru bulamadığım için. Yasaklar psikolojimi mahvetti zaten.Bayramda ne olacak ki yasak gelecek yine.Boşuna erteleme korona için verem ve zatürre aşısı olanlar çabuk iyileşiyor diyorlar ikisi de yapılacak bu ay.Ben rahatladım o konuda hiç aşısı yoktu yavrumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?