2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet o sozu biliyorum canim.
Mama yiyo benim kuzu surekli. Sutum azaldi, damlalari da bulamadim burda, kargoyla istettim. Dun yola cikti, 1 haftaya anca elime gecer , ins eskisi gibi olur sutum.
Suyun nesi risk ki ?
Hımm anladım canim o zaman sıkıntı yok. Sadece emzırıyorsan su risk. Mama veriyorsan vermen gerekir zaten.

Ay arkadaşım sorma hava yanıyor bizim evin içi aman aman sıcak olmuyor gibi geliyor bana termometre 25 diyor ama ben uyanınca ince yelek giydiriyorum hala deli gibi
Ayy bende cok takıyorum korkuyorum. Masallah ev Iyı gunes goruyor. Ve coook sıcak soyduk valla bıdıgı serin serin uyuyor suan

Ayy bende cok takıyorum korkuyorum. Masallah ev Iyı gunes goruyor. Ve coook sıcak soyduk valla bıdıgı serin serin uyuyor suan
R Renklirenkli bende yelekleri kaldırayım bari artık ama kısa kolluya hazır hissetmiyorum kendimi zaten bi sürü ciciş aldık daha gelmedi gelsin onları giydiririz minnoşuma

R Renklirenkli bende yelekleri kaldırayım bari artık ama kısa kolluya hazır hissetmiyorum kendimi zaten bi sürü ciciş aldık daha gelmedi gelsin onları giydiririz minnoşuma
Valla suan Cok guzel uyuyor serin serin ama ıcım ıcımı yiyor usuyormu dıye.. Annem dıyorkı bısey olmaz Iyı boyle ona guvenıyorum

Bizde cok iyiyiz hemde cokk . O kdar cok iyiyizki hic uyku yok . .bizde kizimla dun karsiisnda mezdeke oynadik carlinin melekleri hosuna gitti sasirdi heyecanlandi baya tepindi bizi izlerken . Masallah mustafa kagan kankimize

Ben birini emzirirken diğeriyle sağıyorum canım da benimki de tükürüyor

Bende uzun kollu citcitli giydiriyordum ama İstanbul birden ısındı bu hafta. Haftaya yusrayi yazliklara gecirebilirim gunduz. Eslemde kisa kol citcitli tek kat coraba geçer az once çorabın tekini cikardik altlik zaten hep tek kat giydirmiştim

Kıyafet konusunda istanbulda yaşayanlar varsa geçen yaz pendik pazarına gitmiştim. Kızıma h&m den 40-60 lira arası para verip aldığım taytlar orda 15 liraydı. Acaba orijinal değil mi demiştim ama yan yana getirdiğimde tıpatıp aynıydı. Dikiş fazlalığı, etiket yırtığı gibi ufak defoları vardı yalnızca. Zara, hm, lcw, nex vs bayağı marka vardı. Büyüğüne bir şeyler almıştım. Şu süreçte belki gidilmez ama istanbulda yaşasaydım pendike uzak olsam bile en azından mevsim geçişlerinde giderdim. Kendime de pentinin pijamalarını almıştım. Hatta defosunu orda anlamamıştım, eve gelince ufak dikiş fazlalıkları görmüştüm sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…