- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Sirtina kece de koyAy arkadaşım sorma hava yanıyor bizim evin içi aman aman sıcak olmuyor gibi geliyor bana termometre 25 diyor ama ben uyanınca ince yelek giydiriyorum hala deli gibi
Hımm anladım canim o zaman sıkıntı yok. Sadece emzırıyorsan su risk. Mama veriyorsan vermen gerekir zaten.Evet o sozu biliyorum canim.
Mama yiyo benim kuzu surekli. Sutum azaldi, damlalari da bulamadim burda, kargoyla istettim. Dun yola cikti, 1 haftaya anca elime gecer , ins eskisi gibi olur sutum.
Suyun nesi risk ki ?
Ayy bende cok takıyorum korkuyorum. Masallah ev Iyı gunes goruyor. Ve coook sıcak soyduk valla bıdıgı serin serin uyuyor suanAy arkadaşım sorma hava yanıyor bizim evin içi aman aman sıcak olmuyor gibi geliyor bana termometre 25 diyor ama ben uyanınca ince yelek giydiriyorum hala deli gibi
Aynem cnm iyi oluyor verdiginBugun ilk defa 30 verdim bende. Kafa acayip terlio, ev fena oldu su an valla. Bu kadar sicakta normal. Bi de mama alio benim yavrum ya
R Renklirenkli bende yelekleri kaldırayım bari artıkAyy bende cok takıyorum korkuyorum. Masallah ev Iyı gunes goruyor. Ve coook sıcak soyduk valla bıdıgı serin serin uyuyor suan
Valla suan Cok guzel uyuyor serin serin ama ıcım ıcımı yiyor usuyormu dıye.. Annem dıyorkı bısey olmaz Iyı boyle ona guvenıyorumR Renklirenkli bende yelekleri kaldırayım bari artıkama kısa kolluya hazır hissetmiyorum kendimi zaten bi sürü ciciş aldık daha gelmedi gelsin onları giydiririz minnoşuma
Daha azla karismazmi canim10cc canım
Benim isim gucim bokEvet cok sukur canim ☺ Bence simdi daha rahat cis yapiyor ama bu kez de cis yaptikca yakiyor herhalde, yine agliyorIsim gucum cis oldu
Bizde cok iyiyiz hemde cokkslm kizlar nasilsiniz bklm biz cok iyiyiz oglum etrafa gün geçtikçe tepki veriyor kızımla balon oynadık,muzlu kefir yaptik balonda bizi bir izledi anlatamam gülüyor ona doğru gelince heyecanlanıyor vurmaya calisiyor :) insan emeklerinin karşılığını gelişmesiyle alinca inanılmaz mutlu oluyor :) bir de bu by yapmaya çalıştı şarkı açmıştım ablasıyla onu oynatmak icin by by yaptim elimi yaklaştırıp o da yapmaya çalıştı :) en sonunda co ucu yürümeden kosturucam galiba cok fazla konuşup uzerine düşüyorum büyükmüş gibi konuşuyorum :)
Erkek adam usur mu tilillilili aheeyy aheyyValla suan Cok guzel uyuyor serin serin ama ıcım ıcımı yiyor usuyormu dıye.. Annem dıyorkı bısey olmaz Iyı boyle ona guvenıyorum
Ben birini emzirirken diğeriyle sağıyorum canım da benimki de tükürüyoraynen gaviscon
üzülme canım haturlamıcak öyle düşün
Üzülme cnm hatırlamıcak
Ben sütü sağmaya vaktim olmuyo kaynamış soğumuş 2 tatlı kalığı suyla karıştırıp çay kaşığıyla veriyorum ama onu da kusuyor
Baya yoğun olur ama denesem mi acaba?Daha azla karismazmi canim
Denesene camim cok uohun.olirsa.sutinden sikarsim ustuneBaya yoğun olur ama denesem mi acaba?
Sünnet olanlar korkmayın ilk çişinden sonra rahatlıyor bebeler bomboş krem süren kurulasın bantıAyy maşallah canım. Dikişli mi oldu? Bizde bugün olucazda klempli yöntem varmış dikişsiz lokal anestezi ile ondan olcak. Off nasıl olcak çok ağlıycak mı
Rota yapar bazı aşılar iki gün sonra ateş çıkarıyorRota asisi sonrasi atesi olanlar varmi. Carsamba gunu rota asisini yaptiridm. Bugun atesi cikti. Rotadan mi baska boseyden mi acaba
Diloy Diloy yaylalarErkek adam usur mu tilillilili aheeyy aheyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?