2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyyy canim masallah Allah damatliginida gostersin . Darisi bize insallah ben cok istiyorum ve korkuyorum oglumum cani cok kiymetli herseye nazlanip agliyor şükü kesilince napar bilmem
Aminn cumlemizin yavrularimizin insallah ❤ Ben de cok korkuyordum ama pipi ucu baya darmis bizimkinin. Gercekten cisini yaparken zorlaniyordu agliyordu. Onun icin one almak zorunda kaldik biraz. Darisi sizin yakisiklilara insallah canim saglikla selametle

Canım 6da randevumuz. Of içim çok tuhaf çok korkuyorum acele etmesemiydim acaba diyorum bir yandan. Bir yandan biticek kurtulcak diyorum inşallah canı çok acımaz ya (
Babamda o kadar dikkat ediyorsunuz bizle bile görüşmüyorsunuz niye şimdi yaptırıyorsunuz sünneti ne aceleniz var dedi benim moralim bozuldu.

İstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
Ben şimdş fotoğraf çektirmek için giyindirdim salopetlerden ama ayacıkları üşüdü çorap giydirdim. Dışarı çıkıcaz değiştircem üstünüde artık kalın değilde ince alt falan giydiririm bugünden sonra. Diğer türlü pişiyor sanki kuzum.

Ayy maşallah canım. Dikişli mi oldu? Bizde bugün olucazda klempli yöntem varmış dikişsiz lokal anestezi ile ondan olcak. Off nasıl olcak çok ağlıycak mı

Canım bizde de gaviscon infant var nasıl veriyorsun sen onu? Ben biraz sütümü sağıp içine katıp karıştırıyorum ama tükürüyor sıpa kaşıkla verince, biberonla da zaten zor güç bela emziriyorum beni bırakır diye Veremiyorum

Sagligina kavustu desene canim cok sevindim . Insallah canim

Ayy maşallah canım. Dikişli mi oldu? Bizde bugün olucazda klempli yöntem varmış dikişsiz lokal anestezi ile ondan olcak. Off nasıl olcak çok ağlıycak mı
Bizimki dikisli oldu. Lokal anestezi. Ameliyathanede yaptilar orada ne kadar agladi bilmiyorum Sonrasinda agladi tabi. Bol bol emzir ve kucaginda gezerek sakinlestirmeye calis canim. Zaten agri kesici fitil ve gazli bez uzerine surulup pipi uzerine koyulan bi merhem vermisti. Ilaclari duzenli kullan canim. Belki farkli ilac verir ve kullanim zamanlarini detaylica aciklar.

Bence de atak haftasındasınız.
Reflü yeğeniminki aşağı yukarı yaşına kadar sürmüştü, çok kusuyordu.
Doktor toz gibi bir ilaç vermişti.
aynen gaviscon
Benim eşimde reflü var ona mı çekti acaba diyorum. Ağzından sanki bardaktan dökülür gibi süt akıyor, biz üzülüyoruz o aksine gülümsüyor.
üzülme canım haturlamıcak öyle düşün
Üzülme cnm hatırlamıcak
Ben sütü sağmaya vaktim olmuyo kaynamış soğumuş 2 tatlı kalığı suyla karıştırıp çay kaşığıyla veriyorum ama onu da kusuyor

slm kizlar nasilsiniz bklm biz cok iyiyiz oglum etrafa gün geçtikçe tepki veriyor kızımla balon oynadık,muzlu kefir yaptik balonda bizi bir izledi anlatamam gülüyor ona doğru gelince heyecanlanıyor vurmaya calisiyor :) insan emeklerinin karşılığını gelişmesiyle alinca inanılmaz mutlu oluyor :) bir de bu by yapmaya çalıştı şarkı açmıştım ablasıyla onu oynatmak icin by by yaptim elimi yaklaştırıp o da yapmaya çalıştı :) en sonunda co ucu yürümeden kosturucam galiba cok fazla konuşup uzerine düşüyorum büyükmüş gibi konuşuyorum :)

Selam kizlar bebisler nasıl. Bizimki el sürekli ağızda elini yiyor da yiyor. Salya artışı da var. İki aylık bebede dış çıkartma belirtileri nedir ya
bizimki de bir haftayı geçkince oyle cnm:) dis bende olabilir kizim da böyleydi çıkardı 3 ayda bklm hayirlisi

Mubarek olsun canim hemen iyilesir kuzucuk simdi en iyi zamanda yaptirmissin emeklemeye baslayinca cok zor olurdu ,bizim mecbur 15aya kalmisti caninin acisini biliyordu Allah damatligina gostersin insallah

Canim gazli bezle sardilar mi? Bizimki gazli bezi cikartmasi zor oluyor yapisiyor diye hic sarmadilar bezinin icinde acikti oyle ,pisik kremini pipinin degdigi yere sürmüştüm bikac gun sonra beze yapışmaması icin

Evet o sozu biliyorum canim.
Mama yiyo benim kuzu surekli. Sutum azaldi, damlalari da bulamadim burda, kargoyla istettim. Dun yola cikti, 1 haftaya anca elime gecer , ins eskisi gibi olur sutum.
Suyun nesi risk ki ?

yine ogle uykusu yok beşiğine emzirip yatırıyorum emziği atıp bana sesleniyor anni,gıı,hıı ,ıııı

İstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
Ay arkadaşım sorma hava yanıyor bizim evin içi aman aman sıcak olmuyor gibi geliyor bana termometre 25 diyor ama ben uyanınca ince yelek giydiriyorum hala deli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…