Aminn cumlemizin yavrularimizin insallah ❤ Ben de cok korkuyordum ama pipi ucu baya darmis bizimkinin. Gercekten cisini yaparken zorlaniyordu agliyordu. Onun icin one almak zorunda kaldik biraz. Darisi sizin yakisiklilara insallah canim saglikla selametleAyyyy canim masallah Allah damatliginida gostersin. Darisi bize insallah ben cok istiyorum ve korkuyorum oglumum cani cok kiymetli herseye nazlanip agliyor şükü kesilince napar bilmem
Canım 6da randevumuz. Of içim çok tuhaf çok korkuyorum acele etmesemiydim acaba diyorum bir yandan. Bir yandan biticek kurtulcak diyorum inşallah canı çok acımaz ya6 aya kadar devam edebilir deniyor
Braun thermoscan kesinlikle alın
Öncelikle şöyle anane babanne birinden altın küpes gelse
Ben de seneye ya 1 buçuk yaşında deldiricem erken deldirmeyince kulağında delik olmayan bir sürü kişi tanıyorum erken iyi delik de kapanmaz okula falan gidince mecbur küpe takamıcak
Geçmiş olsun canım naptınız?
Şimdi delik duruyormu
Bence de canım iştahlı çocuk kaç ayda verirsen ver başlar yemeye ama iştahsızsa zor
Bir de tatile bile emzirirken gidince çok kolay aç bir mzir ama ek gıdada gidince ne yicek aklın şaşıyo diyolar
Ben şimdş fotoğraf çektirmek için giyindirdim salopetlerden ama ayacıkları üşüdü çorap giydirdim. Dışarı çıkıcaz değiştircem üstünüde artık kalın değilde ince alt falan giydiririm bugünden sonra. Diğer türlü pişiyor sanki kuzum.İstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
Ayy maşallah canım. Dikişli mi oldu? Bizde bugün olucazda klempli yöntem varmış dikişsiz lokal anestezi ile ondan olcak. Off nasıl olcak çok ağlıycak mıGunaydin teyzoslarr. Biz Carsamba gunu sunnet oldukk, bi masallahinizi alirizAslinda Carsamba gunu olduk ama o andan itibaren telefonu elime cok nadir aldim. Sunnet isi zormus yaa. Her an cani aciycak diye diken ustunde duruyorum resmen. Pansuman ve fitil verdi doktor. Zamanini gecirmiyorum. Ona ragmen dun gece cok agladi oglum. Cok aciyordu Ama gun gectikce daha da iyi olacak insallah ☺
Canım bizde de gaviscon infant var nasıl veriyorsun sen onu? Ben biraz sütümü sağıp içine katıp karıştırıyorum ama tükürüyor sıpa kaşıkla verince, biberonla da zaten zor güç bela emziriyorum beni bırakır diye VeremiyorumAdet görmedim ama kahve leke geliyor normal doğum yaptım dün doktora gittik sıkıntı yokmuş normalmiş
Kusma hep ama hep var hem emmeden sonra kusar hem de ne kusma hendi üstü benim üstüm battaniyesi kusmuk içinde kalıyor doktor gaviscon infant verdi onu da kusuyor ben de ne zaman geçer diye bekliyorum 75 günlük kızım
Sagligina kavustu desene canim cok sevindimAminn cumlemizin yavrularimizin insallah ❤ Ben de cok korkuyordum ama pipi ucu baya darmis bizimkinin. Gercekten cisini yaparken zorlaniyordu agliyordu. Onun icin one almak zorunda kaldik biraz. Darisi sizin yakisiklilara insallah canim saglikla selametle
Kac cc ile karistitiyodun cnmCanım bizde de gaviscon infant var nasıl veriyorsun sen onu? Ben biraz sütümü sağıp içine katıp karıştırıyorum ama tükürüyor sıpa kaşıkla verince, biberonla da zaten zor güç bela emziriyorum beni bırakır diye Veremiyorum
Bizimki dikisli oldu. Lokal anestezi. Ameliyathanede yaptilar orada ne kadar agladi bilmiyorumAyy maşallah canım. Dikişli mi oldu? Bizde bugün olucazda klempli yöntem varmış dikişsiz lokal anestezi ile ondan olcak. Off nasıl olcak çok ağlıycak mı
Evet cok sukur canim ☺ Bence simdi daha rahat cis yapiyor ama bu kez de cis yaptikca yakiyor herhalde, yine agliyorSagligina kavustu desene canim cok sevindim. Insallah canim
10cc canımKac cc ile karistitiyodun cnm
aynen gavisconBence de atak haftasındasınız.
Reflü yeğeniminki aşağı yukarı yaşına kadar sürmüştü, çok kusuyordu.
Doktor toz gibi bir ilaç vermişti.
üzülme canım haturlamıcak öyle düşünBenim eşimde reflü var ona mı çekti acaba diyorum. Ağzından sanki bardaktan dökülür gibi süt akıyor, biz üzülüyoruz o aksine gülümsüyor.
Üzülme cnm hatırlamıcakCanım 6da randevumuz. Of içim çok tuhaf çok korkuyorum acele etmesemiydim acaba diyorum bir yandan. Bir yandan biticek kurtulcak diyorum inşallah canı çok acımaz ya(
Babamda o kadar dikkat ediyorsunuz bizle bile görüşmüyorsunuz niye şimdi yaptırıyorsunuz sünneti ne aceleniz var dedi benim moralim bozuldu.
Ben sütü sağmaya vaktim olmuyo kaynamış soğumuş 2 tatlı kalığı suyla karıştırıp çay kaşığıyla veriyorum ama onu da kusuyorCanım bizde de gaviscon infant var nasıl veriyorsun sen onu? Ben biraz sütümü sağıp içine katıp karıştırıyorum ama tükürüyor sıpa kaşıkla verince, biberonla da zaten zor güç bela emziriyorum beni bırakır diye Veremiyorum
bizimki de bir haftayı geçkince oyle cnm:) dis bende olabilir kizim da böyleydi çıkardı 3 ayda bklm hayirlisiSelam kizlar bebisler nasıl. Bizimki el sürekli ağızda elini yiyor da yiyor. Salya artışı da var. İki aylık bebede dış çıkartma belirtileri nedir ya
Aminn cumlemizin yavrularimizin insallah ❤ Ben de cok korkuyordum ama pipi ucu baya darmis bizimkinin. Gercekten cisini yaparken zorlaniyordu agliyordu. Onun icin one almak zorunda kaldik biraz. Darisi sizin yakisiklilara insallah canim saglikla selametle
Bizimki dikisli oldu. Lokal anestezi. Ameliyathanede yaptilar orada ne kadar agladi bilmiyorumSonrasinda agladi tabi. Bol bol emzir ve kucaginda gezerek sakinlestirmeye calis canim. Zaten agri kesici fitil ve gazli bez uzerine surulup pipi uzerine koyulan bi merhem vermisti. Ilaclari duzenli kullan canim. Belki farkli ilac verir ve kullanim zamanlarini detaylica aciklar.
Evet o sozu biliyorum canim.Canım karnını ınce Bı bezle ört yınede. Uyuyanın ustune kar yagar derler. Corabı bugu n bende cıkardım. Sen emzırıyomuydun su vermek riskli degılmı sen bılırsın yınede tabi ama. Benjm herıfte gecen su verdı bir ıkı kere verme dedım Allah korusun Cok buyuk risk diyorlar.
Bugun ilk defa 30 verdim bende. Kafa acayip terlio, ev fena oldu su an valla. Bu kadar sicakta normal. Bi de mama alio benim yavrum yaBende rotadan veri veriyorum su azcik iciyo 10 ml max
Ay arkadaşım sorma hava yanıyor bizim evin içi aman aman sıcak olmuyor gibi geliyor bana termometre 25 diyor ama ben uyanınca ince yelek giydiriyorum hala deli gibiİstanbulda yasayan analarım dıger bolgelerın hava durumunu bılmedıgım ıcın sadece size soruyorum hava Cok sıcak olmaya basladı ev yanıyor diyebilirim... Bebelere yarım kollu giydirmeye basladınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?