- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Benimki kolik canım çok zor çokSen de 8. Hafta atağında mısın canım bizde de bu hafta atak haftası aynı şeyleri yaşıyoruz zaten benim kızım hep zor yani uyanıksa ağlayacak mutlaka. Çok yüksek ağlamalarda yanında saç kurutma makinesi çalıştır canım o zaman susuyor Allah yardımcımız olsun
Canım evet azaldı, bir de motilium verdi yanında ikisini de günde 3 defa kullan dedi de ben pek düzenli kullanamadım dahaPeki kusma azaldı mı? Benimki hiç değişmedi
Kızlar grupta bebeği kolik olan var mı? Benden başka bu durumda olan var mı gerçekten çok merak ediyorum. Bu ne kadar gaz ya. Yazık yavruma çok üzülüyorumtüm gün sancı çekti resmen
Kızlar bebeğiniz tüm gün gaz sancısı çekiyor mu? Yoksa belli saatlerde başlayıp bitiyor. Günün geri kalanını huzurlu mu geçiriyor.Ben canım . Öldük bittik eşimle artık savaş veriyoruz resmen . Ağlaması ayrı uykusuz durması ayrı .ağlama derken de bağıra çağıra ağlama yani durdurmak imkansız sesimizi duymuyor bile o derece. Ne zaman geçer bilmem. Bu hafta atak haftası imiş bir de ekstra bu var. Üstüne üstlük ellerini parmaklarını emmeye başladı deli gibi . Değişik triplere girdi çocuk . Bir haftadır mahvolduk sırt ağrısından ölüyorum. ☹☹☹
Persentil 2 sayfada baktım biri fazla demiş biri normal demiş oyğzden anlamadım ama hemsire normal dediHer bebegin gelisimi kendine hastır. Persentilde normal sinirdaysa sorun yoktur
Akşam 9 dan sonra artıyor ağlamadı mızmızlıgı bazen yapsada rahatlamıyor kucagıma emzirme pozisyonunda tutuyorum gazı varsa emmiyor aglıyor emzik verıom agzına pışpış yapıp yğksek sesle ooooyyy oyyy dıorum benim sesim onu bastırıyor bazen susuyor bazen susmuyor ama çoğu zaman ağlamaktan yorulup uykuya dalıyor uykuda daha rahat gaz yapıyor bı bakıyorum pıtpıtlıyor ama uyanıksa o pıtpıta ağlıyorKızlar bebeğiniz tüm gün gaz sancısı çekiyor mu? Yoksa belli saatlerde başlayıp bitiyor. Günün geri kalanını huzurlu mu geçiriyor.
Benim bebeğim de sürekli ağlıyor. İki akşamdır gazı olduğundan eminim. Ememiyor bile ağrıdan. Ama günün diğer kısmında da hep mızmız hep ağlamaklı. Acaba tüm gün gazı mı var az da olsa diye düşünüyorum.
Ve bebekleriniz gazı olduğunda uyuyabiliyor mu? Benimkinin özellikle gece uykularında bir problem yok. Gazı olsa uyuyamaz heralde diyorum.
En iki ayına 10 Gün varken gittik 5 kiloyduKız anaları 2. Ayda bebişleriniz kaç kiloydu bir önceki aya göre kaç gram almıştı acaba
Benim tam 2 aylık 5 kg cıktı yanlıs hesaplamısım kilosu normal cıktıEn iki ayına 10 Gün varken gittik 5 kiloydu
Sakın sakınEki Görüntüle 2635597
Neler duyacaz daha yarebbim
Başka zamanda derlerki ana ile bebe ilişkisi haydaaaa
Gece uyuyor canım gündüz de şöyle böyle . Ama akşam 5-6 gibi başlıyor ve çılgınca ağlıyor hatta sesi kısıldı bu akşam. Durmadan 20 dk ağladı kriz ağlaması gibi düşün. Evde son çare pusete koydum salladım o şekilde uyudu. Genel olarak akşam kriz ağlaması oluyor. Gündüz neşeli arada mızmız . Gece de uyuyor .Kızlar bebeğiniz tüm gün gaz sancısı çekiyor mu? Yoksa belli saatlerde başlayıp bitiyor. Günün geri kalanını huzurlu mu geçiriyor.
Benim bebeğim de sürekli ağlıyor. İki akşamdır gazı olduğundan eminim. Ememiyor bile ağrıdan. Ama günün diğer kısmında da hep mızmız hep ağlamaklı. Acaba tüm gün gazı mı var az da olsa diye düşünüyorum.
Ve bebekleriniz gazı olduğunda uyuyabiliyor mu? Benimkinin özellikle gece uykularında bir problem yok. Gazı olsa uyuyamaz heralde diyorum.
senin oglusunun adı neydi cnm bir gun var aralarında :)Bizde cok iyiyiz hemde cokk. O kdar cok iyiyizki hic uyku yok . .bizde kizimla dun karsiisnda mezdeke oynadik carlinin melekleri hosuna gitti sasirdi heyecanlandi baya tepindi bizi izlerken . Masallah mustafa kagan kankimize ♥
bence uzun kollu zıbın ile yatır geceleri sabaha karşı 4-5 gibi serin olurKızlar burası iyice ısındı, ev 25-26 derece civarında geziyor şuanda, bebeğimi kısa kollu zıbınla yatırmalı mıyım sizce?
Gaziantep burası kuzum pek serinliğini göremedim ama haklısın uzun kollu zıbınla yatırayım ne olur ne olmazbence uzun kollu zıbın ile yatır geceleri sabaha karşı 4-5 gibi serin olur
ince uzun kolcular oluyor ya hani 25-26 derece ideal sabaha karşı o 23 e düşerse üşür,yatarken kan akışı yavaşladığı icin insanlar üşürler o yuzden dedim cnmGaziantep burası kuzum pek serinliğini göremedim ama haklısın uzun kollu zıbınla yatırayım ne olur ne olmaz
BaZen gunduzde oluyo bizim. Ayaklarini cekiyo, yumruklarla vuruyo bana emerken. Tut birak yapıyo. Ozellikle saat 10 sonrasi basliyo. Ama bazi gecelerdede oluyor. Bugun aguline surup aldim bakalım ne olcakKızlar bebeğiniz tüm gün gaz sancısı çekiyor mu? Yoksa belli saatlerde başlayıp bitiyor. Günün geri kalanını huzurlu mu geçiriyor.
Kac kg dogdu, kac gunluk boy kg ne?Persentil 2 sayfada baktım biri fazla demiş biri normal demiş oyğzden anlamadım ama hemsire normal dedi
Haklısın kuzum benim öyle yapayım ben deince uzun kolcular oluyor ya hani 25-26 derece ideal sabaha karşı o 23 e düşerse üşür,yatarken kan akışı yavaşladığı icin insanlar üşürler o yuzden dedim cnm
Anne sütünde miktar belirlemek cok zor. Mama olsa hesaplama formulu var. Ama anne sutunu hemen sindirebilirler. Misal ben bi kere 110 vermistim icti 2 saat sonda tekrar emdi. Gecen gece 3 saat acliktan sonra 80 icti uzerine 3 saat daha uyudhkizlar anne sütünü bi öğünde ne kadar vermeliyiz 2 aylik bebege az once 150 ml içti ama 2 saatlik açlık ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?