2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki kolik canım çok zor çok ses müzik ne yapsak boş

Kızlar grupta bebeği kolik olan var mı? Benden başka bu durumda olan var mı gerçekten çok merak ediyorum. Bu ne kadar gaz ya. Yazık yavruma çok üzülüyorum tüm gün sancı çekti resmen
Kızlar bebeğiniz tüm gün gaz sancısı çekiyor mu? Yoksa belli saatlerde başlayıp bitiyor. Günün geri kalanını huzurlu mu geçiriyor.

Benim bebeğim de sürekli ağlıyor. İki akşamdır gazı olduğundan eminim. Ememiyor bile ağrıdan. Ama günün diğer kısmında da hep mızmız hep ağlamaklı. Acaba tüm gün gazı mı var az da olsa diye düşünüyorum.

Ve bebekleriniz gazı olduğunda uyuyabiliyor mu? Benimkinin özellikle gece uykularında bir problem yok. Gazı olsa uyuyamaz heralde diyorum.

Akşam 9 dan sonra artıyor ağlamadı mızmızlıgı bazen yapsada rahatlamıyor kucagıma emzirme pozisyonunda tutuyorum gazı varsa emmiyor aglıyor emzik verıom agzına pışpış yapıp yğksek sesle ooooyyy oyyy dıorum benim sesim onu bastırıyor bazen susuyor bazen susmuyor ama çoğu zaman ağlamaktan yorulup uykuya dalıyor uykuda daha rahat gaz yapıyor bı bakıyorum pıtpıtlıyor ama uyanıksa o pıtpıta ağlıyor

Gece uyuyor canım gündüz de şöyle böyle . Ama akşam 5-6 gibi başlıyor ve çılgınca ağlıyor hatta sesi kısıldı bu akşam. Durmadan 20 dk ağladı kriz ağlaması gibi düşün. Evde son çare pusete koydum salladım o şekilde uyudu. Genel olarak akşam kriz ağlaması oluyor. Gündüz neşeli arada mızmız . Gece de uyuyor .

Bizde cok iyiyiz hemde cokk . O kdar cok iyiyizki hic uyku yok . .bizde kizimla dun karsiisnda mezdeke oynadik carlinin melekleri hosuna gitti sasirdi heyecanlandi baya tepindi bizi izlerken . Masallah mustafa kagan kankimize
senin oglusunun adı neydi cnm bir gun var aralarında :)

Kızlar burası iyice ısındı, ev 25-26 derece civarında geziyor şuanda, bebeğimi kısa kollu zıbınla yatırmalı mıyım sizce?

kizlar anne sütünü bi öğünde ne kadar vermeliyiz 2 aylik bebege az once 150 ml içti ama 2 saatlik açlık ile

biz biraz düzeldik teyzeler 9 bugün de gece uykusu başladı az once bi 150 ml anne sutu içti bugun ilk kez biberon ile verdim , yatmadan veriyorum ki derin ve rahat uyku yapsin muhtemelen sabah 4-5 gibi uyanır ya da ben lavobuya kalkarsan 2-3 gibi yine emzirir yatiririm

Gaziantep burası kuzum pek serinliğini göremedim ama haklısın uzun kollu zıbınla yatırayım ne olur ne olmaz
ince uzun kolcular oluyor ya hani 25-26 derece ideal sabaha karşı o 23 e düşerse üşür,yatarken kan akışı yavaşladığı icin insanlar üşürler o yuzden dedim cnm

BaZen gunduzde oluyo bizim. Ayaklarini cekiyo, yumruklarla vuruyo bana emerken. Tut birak yapıyo. Ozellikle saat 10 sonrasi basliyo. Ama bazi gecelerdede oluyor. Bugun aguline surup aldim bakalım ne olcak

kizlar anne sütünü bi öğünde ne kadar vermeliyiz 2 aylik bebege az once 150 ml içti ama 2 saatlik açlık ile
Anne sütünde miktar belirlemek cok zor. Mama olsa hesaplama formulu var. Ama anne sutunu hemen sindirebilirler. Misal ben bi kere 110 vermistim icti 2 saat sonda tekrar emdi. Gecen gece 3 saat acliktan sonra 80 icti uzerine 3 saat daha uyudh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…