2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Diyetten dolayı sütüm azalıyo napcam ben

Kızlar sünnet oldu hiç ağlamamıştı eve geldik ağlamaya başladı doktor fitil verin demişti. Fitil ilk defa verdim bir kaç defa dışarı çıktı zor soktum sonra 2 dakika sonra kakasını yaptı yaa offf

Fitil bezinde yok erimiş falands görmedim. Erimese komple kakasıyla çıkardı heralde dimi tekrar atmiyim kızlar fitil? Ay bana yardım eisn elim ayağım birbirine girdi ya çok zormuş fitil atmak fwkn

Fitil verince zaten kakalarını yaparlar genelde kakayla çıkmamışsa erimiştir merak etme.

Fitil bezinde yok erimiş falands görmedim. Erimese komple kakasıyla çıkardı heralde dimi tekrar atmiyim kızlar fitil? Ay bana yardım eisn elim ayağım birbirine girdi ya çok zormuş fitil atmak fwkn
Ben de şurup içirmeyi yeğlerim hayırlı olsun sünnetiniz biz de bayramdan sonra yaptırıcaz kısmetse.

Bu akşam 20 dakika hiç durmadan ağladı ama bağıra çağıra nefesi kesiliyor hatta ağlarken . Senin nasıl ??? Ben ağlayıp duruyorum ya çok kötüyüm . Sen doktora götürdun mu ya da nneler deniyorsun evde

Evet yaz için soruyorum canım.
Evde geçireceksek birkaç parça yeter zaten
Dediğin siteye de bakayım.

Panço'dan sezon sonu alışveriş yaptık büyüğe, lcw'den uyguna geldi.
Ama sezon ürünleri pahalı, 2 ay giyecek anca.
Ben lcw'ye düşeyim yine
Bundan sonra sezon sonu bakmak lazım.
Teşekkür ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…