2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ölümün ne olduğunu biliyor mu? Benimki birkaç gündür ben ölecek miyim, sen ölecek misin? Gibi sorular soruyor. Şimdiye kadar ölümü bilmiyordu. Son zamanlarda izlediği şeyleri takip edemiyorum, etkileniyor sanırım. Seninki şaka konusu bile yapmış maşallah ama ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir.

Anne sütünde miktar belirlemek cok zor. Mama olsa hesaplama formulu var. Ama anne sutunu hemen sindirebilirler. Misal ben bi kere 110 vermistim icti 2 saat sonda tekrar emdi. Gecen gece 3 saat acliktan sonra 80 icti uzerine 3 saat daha uyudh
Anne sütünde miktar belirlemek cok zor. Mama olsa hesaplama formulu var. Ama anne sutunu hemen sindirebilirler. Misal ben bi kere 110 vermistim icti 2 saat sonda tekrar emdi. Gecen gece 3 saat acliktan sonra 80 icti uzerine 3 saat daha uyudh
bklm ne zaman uyanacak

kizim iyice arsız oldu ogle uykusu yapmıyor gece yatmıyor bin dereden su getirtiyor koltuk tepelerine çıkıp zıplıyor ne yapsam akillanmiyor güzellikle söylüyorum olmuyor kızıyorum olmuyor artik ne yapacagimi şaşırdım zıvanadan cikti yani ters ters cevaplar,agresif tavırlar korona beni mahvetti yani kres açılsaydı bi

benim ki de geçen baya büyüklü küçüklü çıldırdılar kahvalti hazırlıyorum su kardeşinin emziğini ver agzina dedim verdi artik ağlama sinirli ya annem aramızdan ayrıldı diyor

Fitil bezinde yok erimiş falands görmedim. Erimese komple kakasıyla çıkardı heralde dimi tekrar atmiyim kızlar fitil? Ay bana yardım eisn elim ayağım birbirine girdi ya çok zormuş fitil atmak fwkn
Fitili ne icin verdi doktor?
Büyük oglum 19 aylikken sünnet olmustu, hic fitil vermemisti??

Bilmiyor canim bilmediginden yapiyor. Markete gitmek gibi bisey zannediyor .aciklamadim bende . Nasil takip edeceksinki 2cocuk

Gonderecekmisin canim ben olsam gondermem

3380 doğdu 3170 hastaneden cıktı simdi 5 kg 59 cm
Eslemde 3355 dogdu 1 hafta sonra kuvezden 3180 çıktı. 1 aylikken 4 kg idi. 2 aylikken tartamadik, 2.5 aylikken aşı oldu 5700 gr 59 cmdi. Haftaya carsamba 3. Ay izlemi var. Kiyaslamak cok iyi olmasada normal persentildeler tam gaz emmeye devam :))

Orhan cinar canim .cinar diyoruz ♥. Ne bekledik dogurmak icin git gel fit gel
he ya o neydi oyle 3.5-4 cm ile 1 hafta gez gez evi tavaf et hastane koridorunu oyle koridorların dili olsa konuşsa evde esim yatsana derdi ben yürü yürü :) en son hastanede bi kadını tuttum dedim bu odalarda herkes yatiyor niye kalkip yürüseler ya kolay dogum icin dedim anam bileydim 1 hafta sonra doğuracağımı bende uyurdum bi tarafımı devirip :)

Cok benzermiş bebişlerin kilolar iyi iyi

Herkese günaydıınnn. 5.45 uyanış bakalım kapanış kaç olacak. Dün gece 11e kadar direndi uyumamaya en sonunda pes ettim bıraktım uyudu. Keşke hep kendi kendine uyusa rahat etsem. Şimdide uyusun diye sallıyorum ama bana mısın demiyor..

Ben de yarim saat salladim uyumadi. Birkez daha memede sansimi deniyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…