2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mubarek olsun canim hemen iyilesir kuzucuk simdi en iyi zamanda yaptirmissin emeklemeye baslayinca cok zor olurdu ,bizim mecbur 15aya kalmisti caninin acisini biliyordu Allah damatligina gostersin insallah
Aminn canim cok cok tesekkur ederim Hepimizin yavrularimizin gelinliklerini damatliklarini gostersin gostersin Rabbim Bize doktor da oyle soyledi. Hareketlendikce zorlanacaktir dedi. Biz de karari isin ehline biraktik ☺

Bide 2.dogum kolay hizli olir derler kulliyeenn yalan . Benimde 30. Haftadan beri nst de dogum sancim cikiyordu ne barmaklar yedimde acilma olmadi kuru kuru sanci gittim geldim

Götürdüm götürmez miyim canm..evet ağlama şekli aynı .kopkırmızı yapıyor kendini..doktor kolik dedi..tahlilleri temiz çıktı...sıcak havlu yapıyorum birde zeytinyağı ile karnına ve poposuna masaj yapıyorum canm ..ağlama lrizi aynı şekilde anlattığım gibi..sen neler yapıyorsun..en önemlisi sabır canm ben yavaş yavaş alışmaya başladım bu duruma hep geçecek diye kendimi tesellie ediyorum doktor 3 aya kadar geçer dedi

Panço'dan sezon sonu alışveriş yaptık büyüğe, lcw'den uyguna geldi.
Ama sezon ürünleri pahalı, 2 ay giyecek anca.
Ben lcw'ye düşeyim yine
Bundan sonra sezon sonu bakmak lazım.
Teşekkür ettim.
Çocuk kıyafetleri daha pahalı.Geçen gün ben de pançodan aldım indirime giren güzel şeyler vardı.Bir de trendyoldan alıyorum ben uyguna güzel şeyler var.Ben de acıyorum en fazla iki ay giyecek.

Haziranda açılacak diyorlar

Canım gaz sürekli oluyor ama sürekli sancı yapmaz çok olunca sancı yapıyor ve gazdan ağlıyor, genelde gün içinde biriktiği için akşam sancı yapıyor gün içinde de sürekli huysuz sürekli ağlıyor ama artık huyu bu diyoruz çok mız mız annem bi defa burnunu tuttu hafif kıyameti kopardı mesela, sürekli kucakta gezmek istiyor belim koptu, öyle yani gaz içinde biogaia kullan canım düzenli kullanırsan bi süre sonra faydası başlıyor

Canım evet azaldı, bir de motilium verdi yanında ikisini de günde 3 defa kullan dedi de ben pek düzenli kullanamadım daha
Peki eskiden ne kadardı kusması şimdi ne kadar? Bir motimiumu nasıl verdin canım doktora onu da sorayım sürekli ilaç vermek istemiyorum ama artık yıldım burda herkes uykusuzluktan falan dert yanıyor benim tek derdim şu kusma bitsin uyumayım ağlasın falan demeye başşadım yıldım ya tek avuntum emiyor
Bu gece emerken komple çıkardı sütü uyku sersemi öyle uyumuşum benim kız kesinlikle emdiğinin 3 te birini kusuyor kesin

Eslem uyumustu 23.30 gibi. 12 den sonra yusrayi uyutmaya çalışmaya basladik. 12.30 gibi eslem uyandi :/ babasi yusrayi uyuttu. Bana gene uyku yok
Canım yüsraya uyku eğitimi verdin mi? Esleme verecek misin? Ben 4 aylık olunca (1 temmuz) her akşam uyku rutini oluşturup kendi odasında beşiğinde yatırayım diyorum hedefim 9 da uymaya alışması
Yeğenlerim 9 da uyur yengem abim 12-1 e kadar dizi gilm izler kitap okur ben şu an bulaşıkları makineye bile koyamıyorum o yattığı an bayılıyorum yatağa
Uyku eğitimi dediyse hogg yöntemi yani ağlatma falan yok yanında elini tutup falan

Bizim o kadar olmuyor kuzum, yani gün içinde 5-6 kez avuç içinden biraz fazla kusuyordu ama hep ağzına gelir gibi oluyor nefesini felan çevirmeye çalışıyor o sürede, motilium bir şurup içinde bir şırınga gibi bişey var bebeğin kilosu kadar çekiyorsun o şırıngaya yazıyor aralıkları beslenme öncesi veriyorsun günde 3 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…