Aminn canim cok cok tesekkur ederimMubarek olsun canim hemen iyilesir kuzucuksimdi en iyi zamanda yaptirmissin emeklemeye baslayinca cok zor olurdu ,bizim mecbur 15aya kalmisti caninin acisini biliyordu Allah damatligina gostersin insallah
Renklimm ❤❤ Cok cok sagol. Darisi senin pasaya insallahTinybirdy , @Lostinparadise kizlar hayirli olsun sunnetleriniz ❤ bende yaptircam az daha buyusun die bekliom.
Oyy oy hic deme kuzumBenim isim gucim bokseninkide cis
En az iki litre su gerisi çay meyve suyu dört litre iyi olur diyorlar.Sıvı çok tüketince insan acıkmıyor.Mide doluyor yer kalmıyor.Meyve suları da şekerli.Şeker katmadan komposto yap daha iyi olur.Tmm canim farkedıyormu su olması sartmı ıllacay meyva suyu
Eğer ateşi çoksa iyi yapmışsınız aşıdan sonra ikş gün hastanede yatanları duydum ben sonuçta hastalık virüsü vücuda veriliyor.Sagol cnm icim rahat etmedi hastaneye geldik simdi
Bide 2.dogum kolay hizli olir derler kulliyeenn yalanhe ya o neydi oyle 3.5-4 cm ile 1 hafta gez gez evi tavaf et hastane koridorunu oyle koridorların dili olsa konuşsa evde esim yatsana derdi ben yürü yürü :) en son hastanede bi kadını tuttum dedim bu odalarda herkes yatiyor niye kalkip yürüseler ya kolay dogum icin dedim anam bileydim 1 hafta sonra doğuracağımı bende uyurdum bi tarafımı devirip :)
Hiiinanladim cmm ozaman zaten acilmasinin sana bi faydasi yokaçılmayacak ki zaten kreşle sözleşme haziranda bitiyordu bizim cnm ben evdeyim diye
Götürdüm götürmez miyim canm..evet ağlama şekli aynı .kopkırmızı yapıyor kendini..doktor kolik dedi..tahlilleri temiz çıktı...sıcak havlu yapıyorum birde zeytinyağı ile karnına ve poposuna masaj yapıyorum canm ..ağlama lrizi aynı şekilde anlattığım gibi..sen neler yapıyorsun..en önemlisi sabır canm ben yavaş yavaş alışmaya başladım bu duruma hep geçecek diye kendimi tesellie ediyorum doktor 3 aya kadar geçer dediBu akşam 20 dakika hiç durmadan ağladı ama bağıra çağıra nefesi kesiliyor hatta ağlarken . Senin nasıl ??? Ben ağlayıp duruyorum ya çok kötüyüm . Sen doktora götürdun mu ya da nneler deniyorsun evde
Çocuk kıyafetleri daha pahalı.Geçen gün ben de pançodan aldım indirime giren güzel şeyler vardı.Bir de trendyoldan alıyorum ben uyguna güzel şeyler var.Ben de acıyorum en fazla iki ay giyecek.Panço'dan sezon sonu alışveriş yaptık büyüğe, lcw'den uyguna geldi.
Ama sezon ürünleri pahalı, 2 ay giyecek anca.
Ben lcw'ye düşeyim yine
Bundan sonra sezon sonu bakmak lazım.
Teşekkür ettim.
Benimki de bazen sağıp veriyorum 100 ml içiyor üstüne emiyor bir dekizlar anne sütünü bi öğünde ne kadar vermeliyiz 2 aylik bebege az once 150 ml içti ama 2 saatlik açlık ile
Haziranda açılacak diyorlarkizim iyice arsız oldu ogle uykusu yapmıyor gece yatmıyor bin dereden su getirtiyor koltuk tepelerine çıkıp zıplıyor ne yapsam akillanmiyor güzellikle söylüyorum olmuyor kızıyorum olmuyor artik ne yapacagimi şaşırdım zıvanadan cikti yani ters ters cevaplar,agresif tavırlar korona beni mahvetti yani kres açılsaydı bi
Canım gaz sürekli oluyor ama sürekli sancı yapmaz çok olunca sancı yapıyor ve gazdan ağlıyor, genelde gün içinde biriktiği için akşam sancı yapıyor gün içinde de sürekli huysuz sürekli ağlıyor ama artık huyu bu diyoruz çok mız mız annem bi defa burnunu tuttu hafif kıyameti kopardı mesela, sürekli kucakta gezmek istiyor belim koptu, öyle yani gaz içinde biogaia kullan canım düzenli kullanırsan bi süre sonra faydası başlıyorKızlar bebeğiniz tüm gün gaz sancısı çekiyor mu? Yoksa belli saatlerde başlayıp bitiyor. Günün geri kalanını huzurlu mu geçiriyor.
Benim bebeğim de sürekli ağlıyor. İki akşamdır gazı olduğundan eminim. Ememiyor bile ağrıdan. Ama günün diğer kısmında da hep mızmız hep ağlamaklı. Acaba tüm gün gazı mı var az da olsa diye düşünüyorum.
Ve bebekleriniz gazı olduğunda uyuyabiliyor mu? Benimkinin özellikle gece uykularında bir problem yok. Gazı olsa uyuyamaz heralde diyorum.
bklm parayı biz peşin vermiştik ama iki aydır gidemiyor belki iki ay gelsin diyebilirlerHiiinanladim cmm ozaman zaten acilmasinin sana bi faydasi yok
3 saat uyudu 150 ml yeBenimki de bazen sağıp veriyorum 100 ml içiyor üstüne emiyor bir de
aman zor ya ins gider bu illetHaziranda açılacak diyorlar
Peki eskiden ne kadardı kusması şimdi ne kadar? Bir motimiumu nasıl verdin canım doktora onu da sorayım sürekli ilaç vermek istemiyorum ama artık yıldım burda herkes uykusuzluktan falan dert yanıyor benim tek derdim şu kusma bitsin uyumayım ağlasın falan demeye başşadım yıldım ya tek avuntum emiyorCanım evet azaldı, bir de motilium verdi yanında ikisini de günde 3 defa kullan dedi de ben pek düzenli kullanamadım daha
Canım yüsraya uyku eğitimi verdin mi? Esleme verecek misin? Ben 4 aylık olunca (1 temmuz) her akşam uyku rutini oluşturup kendi odasında beşiğinde yatırayım diyorum hedefim 9 da uymaya alışmasıEslem uyumustu 23.30 gibi. 12 den sonra yusrayi uyutmaya çalışmaya basladik. 12.30 gibi eslem uyandi :/ babasi yusrayi uyuttu. Bana gene uyku yok
Bizim o kadar olmuyor kuzum, yani gün içinde 5-6 kez avuç içinden biraz fazla kusuyordu ama hep ağzına gelir gibi oluyor nefesini felan çevirmeye çalışıyor o sürede, motilium bir şurup içinde bir şırınga gibi bişey var bebeğin kilosu kadar çekiyorsun o şırıngaya yazıyor aralıkları beslenme öncesi veriyorsun günde 3 kezPeki eskiden ne kadardı kusması şimdi ne kadar? Bir motimiumu nasıl verdin canım doktora onu da sorayım sürekli ilaç vermek istemiyorum ama artık yıldım burda herkes uykusuzluktan falan dert yanıyor benim tek derdim şu kusma bitsin uyumayım ağlasın falan demeye başşadım yıldım ya tek avuntum emiyor
Bu gece emerken komple çıkardı sütü uyku sersemi öyle uyumuşum benim kız kesinlikle emdiğinin 3 te birini kusuyor kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?