2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarım fitil veriliyor zaten diye biliyorum ben hepsini değil.

Mama veren anneler bebeklerinizin dilinde beyazlık var mı benimki de dilinde bi beyazlık var pamukçuk mu mamadan mı bilemedim

Gunduz uyuyor mu cnm yusra ? Gunduz uykusunu yaptirmassn yada a uyuyup uyandirmaz uyku saatini one çekemez misin biraz rahatlardin uyku eğitimi bizimde yokama hep ayni saatte odaya goturuyorum isigi kapatıyorum uykusu olmasa bile vucudu aliskin oldugu icin yarim saat anca dayanıyor ,oynuycaksa zipliycaksa yinede odada yapiyor

Canim gazli bezle sardilar mi? Bizimki gazli bezi cikartmasi zor oluyor yapisiyor diye hic sarmadilar bezinin icinde acikti oyle ,pisik kremini pipinin degdigi yere sürmüştüm bikac gun sonra beze yapışmaması icin
Canim gazli bezle sarilmiyor da, mesela kalin bi gazli bezin uzerune bolca o merhemden surup pipinin uzerine kapatiyorum. Sonra bez bagliyorum. Oyle gosterdi doktor. Zaten her cis kaka yapmasinda pansumani yeniliyorum.

Yusrayi tutmak imkansiz su donemde. Gunduz uyutuyoruz yoksa dayanamam. Ama yavas yavas kendi birakacak gibi. İki gun aksam saat 6da uyudu. Cok sacma uykulari var. O yuzden gece gec uyuyor. Bugun simdi uyuttum. En azindan 11den sonra uyutmaya calisirim gece

Mama veren anneler bebeklerinizin dilinde beyazlık var mı benimki de dilinde bi beyazlık var pamukçuk mu mamadan mı bilemedim
Benimki de mama alio. Hep beyaz aynen. Mama sonrasi birkac yudum Su verince gecio ama.. gecmezse ve bebek huysuzsa pamukcuk demekmis sanirim.

Benim büyük kızım 4 yaştan sonra bıraktı öğle uykusunu

Pasiflora diye bitkisel şurup var çocuklara da veriliyor diye duymuştum uyku için
O kadar uykusuz kaldim vermedim, asla da vermem. Alerji suruplari uyku yapar denir ama hic etkilemedi zaten yusrayi. Ne bitki cayi vermisimdir ne ilac. Yeterince ilac alıyor zaten cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…