Ben olsam göndermem zaten mecbur olanlar gönderir.aman zor ya ins gider bu illet
Yarım fitil veriliyor zaten diye biliyorum ben hepsini değil.Canim cok gecmis olsun .hayirli olsin sunmetide Allah damatliginida gostersin insallah. . Canim fitili atmadan onca makarina krem sur yumusasin daha kolay girer. Ve ben inceltio kucultuyordum cunku cok berbat bisey. Bicakla kenarlarini yontuyordum boyunu kisaltiyordum
Uyku eğitimi vermedim yusraya. Esleme yapmaya kalkissamda ablasının sesinden nasil uyur bilmiyorum. İlk cocukta denenebilir. Ben o konuda da hatali davrandim. Ne zaman istiyosa o zaman uyusun dedim. O be zaman uyursa bende oyle uyurdum. Ama suan ceffasini cekiyorum hâla
Canim gazli bezle sarilmiyor da, mesela kalin bi gazli bezin uzerune bolca o merhemden surup pipinin uzerine kapatiyorum. Sonra bez bagliyorum. Oyle gosterdi doktor. Zaten her cis kaka yapmasinda pansumani yeniliyorum.Canim gazli bezle sardilar mi? Bizimki gazli bezi cikartmasi zor oluyor yapisiyor diye hic sarmadilar bezinin icinde acikti oyle ,pisik kremini pipinin degdigi yere sürmüştüm bikac gun sonra beze yapışmaması icin
mamadan kaynaklı pamukcuk doğduğundan beri mama ile besleniyo ve dogdugundan beri pamukcukla bas ediyorumMama veren anneler bebeklerinizin dilinde beyazlık var mı benimki de dilinde bi beyazlık var pamukçuk mu mamadan mı bilemedim
Yok kuzum burda uyutmaya çalışırken demek istemiş...annem de hep der uyuyan bebeğe bakilmazUyurken bakmayacaksin cnm bebisine bakacagin zamanlar emzirirken oynarken vs.
Yusrayi tutmak imkansiz su donemde. Gunduz uyutuyoruz yoksa dayanamam. Ama yavas yavas kendi birakacak gibi. İki gun aksam saat 6da uyudu. Cok sacma uykulari var. O yuzden gece gec uyuyor. Bugun simdi uyuttum. En azindan 11den sonra uyutmaya calisirim geceGunduz uyuyor mu cnm yusra ? Gunduz uykusunu yaptirmassn yada a uyuyup uyandirmaz uyku saatini one çekemez misin biraz rahatlardin uyku eğitimi bizimde yokama hep ayni saatte odaya goturuyorum isigi kapatıyorum uykusu olmasa bile vucudu aliskin oldugu icin yarim saat anca dayanıyor ,oynuycaksa zipliycaksa yinede odada yapiyor
Benimki de mama alio. Hep beyaz aynen. Mama sonrasi birkac yudum Su verince gecio ama.. gecmezse ve bebek huysuzsa pamukcuk demekmis sanirim.Mama veren anneler bebeklerinizin dilinde beyazlık var mı benimki de dilinde bi beyazlık var pamukçuk mu mamadan mı bilemedim
Tsk ederim rabbim bagislasin insallahEczaci maflor icin kabizsa kabizliga ishalse oshala iyi geliyor gaza faydasi yok dedi. Bende biogaia aldim. Memnunum . 72 gunluk benim bebiste
Benim geçmedi ve dün huysuzdu karbonatla sildim sanki rahatladı biraz daha iyi sanırım pamukçukBenimki de mama alio. Hep beyaz aynen. Mama sonrasi birkac yudum Su verince gecio ama.. gecmezse ve bebek huysuzsa pamukcuk demekmis sanirim.
Benim büyük kızım 4 yaştan sonra bıraktı öğle uykusunuYusrayi tutmak imkansiz su donemde. Gunduz uyutuyoruz yoksa dayanamam. Ama yavas yavas kendi birakacak gibi. İki gun aksam saat 6da uyudu. Cok sacma uykulari var. O yuzden gece gec uyuyor. Bugun simdi uyuttum. En azindan 11den sonra uyutmaya calisirim gece
Yusra 1 haftadir direnmeye basladi. Belki boylesi daha hayirli olur. Ama ne zaman erken yatsa gece kalkiyo bu defa. Kesintisiz uykusu yokkiii :'(Benim büyük kızım 4 yaştan sonra bıraktı öğle uykusunu
Bir damla vardi mikostatin sanirim o etkili. Esleminde dilinde var bisey ama dra da gidemiyoruz kiBenim geçmedi ve dün huysuzdu karbonatla sildim sanki rahatladı biraz daha iyi sanırım pamukçuk
Pasiflora diye bitkisel şurup var çocuklara da veriliyor diye duymuştum uyku içinYusra 1 haftadir direnmeye basladi. Belki boylesi daha hayirli olur. Ama ne zaman erken yatsa gece kalkiyo bu defa. Kesintisiz uykusu yokkiii :'(
Evet o Damla’dan da aldık günde kaç kez veriliyor acabaBir damla vardi mikostatin sanirim o etkili. Esleminde dilinde var bisey ama dra da gidemiyoruz ki
O kadar uykusuz kaldim vermedim, asla da vermem. Alerji suruplari uyku yapar denir ama hic etkilemedi zaten yusrayi. Ne bitki cayi vermisimdir ne ilac. Yeterince ilac alıyor zaten cocukPasiflora diye bitkisel şurup var çocuklara da veriliyor diye duymuştum uyku için
Reçete de yazar sanirim suan bilemiyorumEvet o Damla’dan da aldık günde kaç kez veriliyor acaba
Rica ederim. Amiin cumlemizin evladiniTsk ederim rabbim bagislasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?