2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Keske gunduz hic uyumadigindan 6dan sabaha kadaruyusalar o zaman uyutmamda dedigin gibo gündüz uyudug bi saat bile benim dinlnmem sayılıyor gece süte utandigi icin her turlu kalkiyorum bnim oglan
Yusra gece beslenmesini keseli 1 sene olcak. Gecen yil ramazan bayramiydi. Ama yok uyku yok arkadaş tamamen alışkanlık. Birazda suan kiskancliktan

Canım gavisconu kullanma
Ben 10 gündür veriyordum dışkısı koyulaşmıştı fakat kabızlık değildi
Bugün saatlerce ıkındı ağlaya ağlaya en sonunda biraz kaka yaptı ama nasıl katı anlatamam yavrum onu çıkarana kadar poposu kanamış
O kadar moralim bozulduki
Çay kaşığıyla zeytin yağı verdim şimdi uyuyor ama bağırsağındaki birikmiş kakalar nasıl çıkıcak aklım çıkıyor
Sen de verme bence senin zeynebin de çok zorlanıyor alerjiydi vs derken daha da yorma

Ay insallah catlak olmamistir biz yusra da anlayamadik catlak olmus. Hala krem kullaniyoruz. Bence dra gostermende fayda olur devam ederse

Kız anaları 2. Ayda bebişleriniz kaç kiloydu bir önceki aya göre kaç gram almıştı acaba
Sağlık ocağında tartılmadım ama sanırım 400 gr kadar almış sanırım. Az mı bilmiyorum.gece uyandırmuyorum kendisi uyanmıyorsa yanlış yapıuorım...

Aaaa şaşırdım çok canım neden öyle yapmış ki, zaten veremiyorum canım benimki tükürüyor o yüzden bugün hiç denememiştim, doktor bize gavisconun yanında laktazm da vermişti acaba öğütsün diye mi, kullanmayım o halde canım ben de

Cok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.
Dogum öncesi kiloma ulasmama 10 kilom var. Bi 8 kilo daha ideal kiloma. 18 kilo nasil gidicek bilmiyorum
Al benden de o kadar. 65le hamile kaldim. 85le doguma girdim. Su an 75 im. Boyum 165. Ama istedigim kilo, 56 fln. 55 diil ramazan ayi, esim oruc tutuyo die, tatlisna kadar hergun yapinca, yiyorum bende. Aslinda ckk sicak iki gundur burasi. Ramazan gecince sicaktan bi seyde yiyemem zaten. Olmazsa karpuz diyeti yapariz

PeRRieR sen gecen ole yazinca merak ettim. Acayip hevesliyim ek gida konusunda zaten. Bi suru siparis verdim mama kasigidir, tabagidir vs vs die. Oglum da istahli masallah. Dun slaatalik yiyordum. Ogluma da yalattim
Baya sevdi normalde ek gidaya baslarken, sebzelerden baslamak gerekiyormus. Meyve sekerli olunca, meyvenin tadini bilen cocuk, sebzeyi yemezmis.
Bi de, muz ikiye bolunce cikan icindeki siyah uzun cizgiyi alip da bebege yedirince kabiz olmasini engelliyormus galiba. Bunu da paylasiym dedim

Kizlar simdi yaz gelio ya, sinekler bizim kuzulari isirirlar. Zaten pembecik, tombicik etleri var, tam yemelik. Yapabilecegimiz bi sey var mi tedbiren ? Isirirsa, o kasinti mahveder kuzulari die aklima geldi. Bugun dehset sicak , zibin+sort giydik biz de.

Sağlık ocağında tartılmadım ama sanırım 400 gr kadar almış sanırım. Az mı bilmiyorum.gece uyandırmuyorum kendisi uyanmıyorsa yanlış yapıuorım...
1 ayda mı 400 gram ? Doktorun dediğine göre günlük minimum 20 gram almıs olması lazım gğn sayısıyla 20 yi çarp eğer azsa kilo az almıştır demişti bizimki emip yatıo 4 gibi yeniden emiyo bide sabah 6 bucuk 7 de kalkıo gece kalkması 1 kere 4 saati buldugu oluo bazen uyudugu bazende 3 saatte uyanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…