biz de onu kullanmaya basladik 3. gun bugun 0.5 kismina kdr cekiosun agzinin icine sıkıyorsun o emiyorEvet o Damla’dan da aldık günde kaç kez veriliyor acaba
Gecmis olsun canim. Anneler anliyor cogu zamanIyiki goturnusum ates asidan degil idrar yolu enfeksiyonundanmis
Yusra gece beslenmesini keseli 1 sene olcak. Gecen yil ramazan bayramiydi. Ama yok uyku yok arkadaşKeske gunduz hic uyumadigindan 6dan sabaha kadaruyusalar o zaman uyutmamda dedigin gibo gündüz uyudug bi saat bile benim dinlnmem sayılıyorgece süte utandigi icin her turlu kalkiyorum bnim oglan
Oh masallahBugun esimle cilginligin dibini gordukk2cocukla kalktik salonu degistirdik hem duvar kagidi hem boya yaptik simdi tum ev toplanicak boyanin kurumasini bekliyoruz
Valla benim beklentim kalmadi artik. 2 sene sonra eslemde emmeyi birakinca otursunlar kendileri sabaha kadarBenim kız sekiz yaşından sonra aralıksız uyumaya başladı kolay gelsin
Yanak ici ve damaklarida kontrol edin sadece dildeyse o bolgeye sıkın. Ama damak ve yanak icinde varsa tekrarlar. Bizim bir kez olmuştu bir daha olmamiştibiz de onu kullanmaya basladik 3. gun bugun 0.5 kismina kdr cekiosun agzinin icine sıkıyorsun o emiyor
Cidden etkili. Nette de yazıyor zaten. Buara yine başladık ama dediğim gibi acaip sızlıyor yapamıyorum o yüzden...evet cnm ben sagiyorumya gunde 2 kez falan
Canım gavisconu kullanmaBizim o kadar olmuyor kuzum, yani gün içinde 5-6 kez avuç içinden biraz fazla kusuyordu ama hep ağzına gelir gibi oluyor nefesini felan çevirmeye çalışıyor o sürede, motilium bir şurup içinde bir şırınga gibi bişey var bebeğin kilosu kadar çekiyorsun o şırıngaya yazıyor aralıkları beslenme öncesi veriyorsun günde 3 kez
Ay insallah catlak olmamistirCanım gavisconu kullanma
Ben 10 gündür veriyordum dışkısı koyulaşmıştı fakat kabızlık değildi
Bugün saatlerce ıkındı ağlaya ağlaya en sonunda biraz kaka yaptı ama nasıl katı anlatamam yavrum onu çıkarana kadar poposu kanamış
O kadar moralim bozulduki
Çay kaşığıyla zeytin yağı verdim şimdi uyuyor ama bağırsağındaki birikmiş kakalar nasıl çıkıcak aklım çıkıyor
Sen de verme bence senin zeynebin de çok zorlanıyor alerjiydi vs derken daha da yorma
Anaaa erkekmiydi hasatınHasatcım kız anaları demiş
Hiç demeeeebu 2020 mart bebeleri hem hassas hem kuduruklar :)
Sağlık ocağında tartılmadım ama sanırım 400 gr kadar almış sanırım. Az mı bilmiyorum.gece uyandırmuyorum kendisi uyanmıyorsa yanlış yapıuorım...Kız anaları 2. Ayda bebişleriniz kaç kiloydu bir önceki aya göre kaç gram almıştı acaba
Pazartesi tarti günüm bakalim bu hafta ne kadar verdim.Benim de 15 kilo gitse iyi olacak 77 şu an.69la hamile kaldım.
Emzirirken kolay gider kilolar diyorlar ama alakasi yok.Aynı durumdayım senle 20 kgmun gitmesi lazım
Aaaa şaşırdım çok canım neden öyle yapmış ki, zaten veremiyorum canım benimki tükürüyor o yüzden bugün hiç denememiştim, doktor bize gavisconun yanında laktazm da vermişti acaba öğütsün diye mi, kullanmayım o halde canım ben deCanım gavisconu kullanma
Ben 10 gündür veriyordum dışkısı koyulaşmıştı fakat kabızlık değildi
Bugün saatlerce ıkındı ağlaya ağlaya en sonunda biraz kaka yaptı ama nasıl katı anlatamam yavrum onu çıkarana kadar poposu kanamış
O kadar moralim bozulduki
Çay kaşığıyla zeytin yağı verdim şimdi uyuyor ama bağırsağındaki birikmiş kakalar nasıl çıkıcak aklım çıkıyor
Sen de verme bence senin zeynebin de çok zorlanıyor alerjiydi vs derken daha da yorma
Al benden de o kadar. 65le hamile kaldim. 85le doguma girdim. Su an 75 im. Boyum 165. Ama istedigim kilo, 56 fln. 55 diilCok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.
Dogum öncesi kiloma ulasmama 10 kilom var. Bi 8 kilo daha ideal kiloma. 18 kilo nasil gidicek bilmiyorum
1 ayda mı 400 gram ? Doktorun dediğine göre günlük minimum 20 gram almıs olması lazım gğn sayısıyla 20 yi çarp eğer azsa kilo az almıştır demişti bizimki emip yatıo 4 gibi yeniden emiyo bide sabah 6 bucuk 7 de kalkıo gece kalkması 1 kere 4 saati buldugu oluo bazen uyudugu bazende 3 saatte uyanıoSağlık ocağında tartılmadım ama sanırım 400 gr kadar almış sanırım. Az mı bilmiyorum.gece uyandırmuyorum kendisi uyanmıyorsa yanlış yapıuorım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?