- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
Amin canım çok sağol darısı seninkine olsun inşallah. Evet berbat birşeymiş bir tanesini zqten hepsini değil 3/2sini demişti doktor öyle yaptık.Canim cok gecmis olsun .hayirli olsin sunmetide Allah damatliginida gostersin insallah. . Canim fitili atmadan onca makarina krem sur yumusasin daha kolay girer. Ve ben inceltio kucultuyordum cunku cok berbat bisey. Bicakla kenarlarini yontuyordum boyunu kisaltiyordum
Insallah canim. Aa tamam cnm ben hepsi die dusundumAmin canım çok sağol darısı seninkine olsun inşallah. Evet berbat birşeymiş bir tanesini zqten hepsini değil 3/2sini demişti doktor öyle yaptık.
Cok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.Kızlar kilolar ne alemde. Ben mi hızlı kilo veriyorum normal mi. 55 günlük bebeğim. 15 kilo verdim eski halime döndüm. Her geçen gün iniyor kilommm
Aynı durumdayım senle 20 kgmun gitmesi lazımCok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.
Dogum öncesi kiloma ulasmama 10 kilom var. Bi 8 kilo daha ideal kiloma. 18 kilo nasil gidicek bilmiyorum
Gider inşallah merak etme.Cok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.
Dogum öncesi kiloma ulasmama 10 kilom var. Bi 8 kilo daha ideal kiloma. 18 kilo nasil gidicek bilmiyorum
yani öyle olacak gibi cnmBen olsam göndermem zaten mecbur olanlar gönderir.
evet sabah ve gun içi sık istiyorlarBenimki belli olmuyor bazen dört saat bazen bir saat gece ve sabah sık aralıklarla istiyor benimki
bildiğin fitil üzerinde heykeltraş çalışması edasında :)Canim cok gecmis olsun .hayirli olsin sunmetide Allah damatliginida gostersin insallah. . Canim fitili atmadan onca makarina krem sur yumusasin daha kolay girer. Ve ben inceltio kucultuyordum cunku cok berbat bisey. Bicakla kenarlarini yontuyordum boyunu kisaltiyordum
evet cnm ben sagiyorumya gunde 2 kez falanKusmaya ekstra formül bendende gelsin. Önsütünüz çok olabilir o yüzden emxirmeden önce biraz sağım yapıp verin mutlaka. Uyumadıysa hemen kaldırın geğirtin bi 10-20 dk ayakta tutun. Ben bisüre yaptım iyi geldi kusmaları bitti. Ama şmdi göğüslerim ağrıdığı için sağım yapamıyorum.
bu 2020 mart bebeleri hem hassas hem kuduruklar :)Evet benim buyuk oglusta daha iyi uyurdu sımdıkı sıpam hıc uyumuyor gıbı
bildiğin fitil üzerinde heykeltraş çalışması edasında :)
anayım ben ana ana :)cunku anayiz
Iyiki goturnusum ates asidan degil idrar yolu enfeksiyonundanmisEğer ateşi çoksa iyi yapmışsınız aşıdan sonra ikş gün hastanede yatanları duydum ben sonuçta hastalık virüsü vücuda veriliyor.
Ahh anladim ynlis okumusum, cis neysede kakada cok aglamisti yavrum onu hatırladım sen yazıncaCanim gazli bezle sarilmiyor da, mesela kalin bi gazli bezin uzerune bolca o merhemden surup pipinin uzerine kapatiyorum. Sonra bez bagliyorum. Oyle gosterdi doktor. Zaten her cis kaka yapmasinda pansumani yeniliyorum.
Yusrayi tutmak imkansiz su donemde. Gunduz uyutuyoruz yoksa dayanamam. Ama yavas yavas kendi birakacak gibi. İki gun aksam saat 6da uyudu. Cok sacma uykulari var. O yuzden gece gec uyuyor. Bugun simdi uyuttum. En azindan 11den sonra uyutmaya calisirim gece
Amin canım çok sağol darısı seninkine olsun inşallah. Evet berbat birşeymiş bir tanesini zqten hepsini değil 3/2sini demişti doktor öyle yaptık.
Geçmiş olsun çok erkek miydi seninki?Erkekse sünnet öneriyor doktorlar.Iyiki goturnusum ates asidan degil idrar yolu enfeksiyonundanmis
Benim de 15 kilo gitse iyi olacak 77 şu an.69la hamile kaldım.Cok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.
Benim kız sekiz yaşından sonra aralıksız uyumaya başladı kolay gelsinYusra 1 haftadir direnmeye basladi. Belki boylesi daha hayirli olur. Ama ne zaman erken yatsa gece kalkiyo bu defa. Kesintisiz uykusu yokkiii :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?