2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin canım çok sağol darısı seninkine olsun inşallah. Evet berbat birşeymiş bir tanesini zqten hepsini değil 3/2sini demişti doktor öyle yaptık.

Kızlar kilolar ne alemde. Ben mi hızlı kilo veriyorum normal mi. 55 günlük bebeğim. 15 kilo verdim eski halime döndüm. Her geçen gün iniyor kilommm
Cok sanslisin. Ben cok zor veriyorum, bogazda kistim biraz ama cok az veriyorum.
Dogum öncesi kiloma ulasmama 10 kilom var. Bi 8 kilo daha ideal kiloma. 18 kilo nasil gidicek bilmiyorum

bildiğin fitil üzerinde heykeltraş çalışması edasında :)

evet cnm ben sagiyorumya gunde 2 kez falan

Canim gazli bezle sarilmiyor da, mesela kalin bi gazli bezin uzerune bolca o merhemden surup pipinin uzerine kapatiyorum. Sonra bez bagliyorum. Oyle gosterdi doktor. Zaten her cis kaka yapmasinda pansumani yeniliyorum.
Ahh anladim ynlis okumusum, cis neysede kakada cok aglamisti yavrum onu hatırladım sen yazınca banyoya götürüp yikiyordum mecbur ilk banyosundan sonra rahatlamisti

Keske gunduz hic uyumadigindan 6dan sabaha kadaruyusalar o zaman uyutmamda dedigin gibo gündüz uyudug bi saat bile benim dinlnmem sayılıyor gece süte utandigi icin her turlu kalkiyorum bnim oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…