2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebeğimde küçük küçük döküntüler çıktı vücut ve kollarda dr una gönderdim alerjiye benziyo değişik bişi yedinmi dedi. Yemedim. Kuruyemiş yeme bu ara dedi
Takip et biraz artarsa ilaç kullanırız dedi. Geçer mi kızlar ya ne yapmam lazım

Canım benim bebeğim alerjik şuanlık süt ve yumurta diye tahmin ediyoruz birşey dokunursa hem kakası hem cildi değişiyor, senin belki hassasiyettir. Ilk defa yediğin bir gıda fln oldu mu? Çilek fln da alerji yaparmış mesala

Erkek bebek anneleri. Bebeğimin altını açınca bazen işiyor. İşeyip bitirene kadar ağlıyor. Sonra bir rahatlama geliyor sanırım ve susuyor. Acaba çişini yaparken bir ağrısı sızısı mı var diyorum. Bu durumu yaşayan var mı

Valla 20 kg almıstım ilk 10 kiloyu 10 günde verdim ama kalan bana yapıştı eski kıyafetlere hala giremiyorum hamileyken aldıgım kotu giyiyom hala moralim bozuluyor ozman
Bende bol kesim olan tisörtleri giyiyorum, tam oturuyor üstüme. Pantalon desen 40-42 beden.
Ceketimin önünü kapatamiyorum.
Evde leslie yapiyorum her gün yarim saat. Virüs nediyle disariyada cikmiyorum fazla. Hareket fazla yok.

Yusra gece beslenmesini keseli 1 sene olcak. Gecen yil ramazan bayramiydi. Ama yok uyku yok arkadaş tamamen alışkanlık. Birazda suan kiskancliktan
Kızım en geç bir gibi uyurdu sabah sekizde kalkardı iki aylıkken bile gece mama yediremedim tabi sabaha kadar kalkardı ama hemen uyurdu yine pışpışlayınca..

Sağlık ocağında tartılmadım ama sanırım 400 gr kadar almış sanırım. Az mı bilmiyorum.gece uyandırmuyorum kendisi uyanmıyorsa yanlış yapıuorım...
En az 600 gr alması gerekiyor diye biliyorum ben bir sor doktoruna bence.Kızım mama alıyordu sadece gece yiyordu sabaha kadar kalkmazdı ama mama daha besleyici ya kilosu iyiydi hep.

O kadar yorgunum ki sabah 5 sen beri doğru dürüst uyumadı 5 dakikan10 dakika bu ne zaman düzelir arkadaşlar
Benimki de aynı.Her çocuk farklıdır şu zaman bu zaman diyemiyoruz maalesef.Ama en azından bir altı aylık olunca bir düzen tutturmuş oluyor.

Emzirirken kolay gider kilolar diyorlar ama alakasi yok.
Kuzenim dikkat et ben doğumdan sonra 14 kg aldım dediSüt olsun diye yemiş durmuş ben de öyleyim şu an napacağımı şaşırdım süt yapıcı şeylerin çoğu kilo aldırıyor.Şu bira maya tableti iki gün dört tane aldım deli gibi açtı iştahımı bugün ikiye düşürdüm.Bir altı ayı bulsaydım hayırlısıyla.Ek gıdalarla dengeleriz sonuçta.

Kuruyemis tüketiyorum, dedigin gibi bol kalorili.
Bogazdan fazla kismayida korkuyokorkuyorum süt azalcak diye. Aksam 6-7den sonra birsey yemiyorum. Iki gündür kücük tabaga koyuyorum yemegimi. Tabagi dolu görünce beyine cok sinyali gitsin diye.

Ay insallah catlak olmamistir biz yusra da anlayamadik catlak olmus. Hala krem kullaniyoruz. Bence dra gostermende fayda olur devam ederse
Çatlak olmuşsa ben anlayabilir miyim bakarak ? Mutlaka sorucam 3 aylık kontrolünde

Yusra gece beslenmesini keseli 1 sene olcak. Gecen yil ramazan bayramiydi. Ama yok uyku yok arkadaş tamamen alışkanlık. Birazda suan kiskancliktan

Iyi yediyse bazen hic uyanmiyor ama bu aralr cok nadir oluyor yemek yerken onunla olgilendigim icin isteyerek yemiyorki yaninda kaliyim 2gundur saldim bende yoksa en kotu 2kere kalkiyor yakinda onuda unutturmak istiyorum

Valla kusması kabız olmasından iyidir

Bende bol kesim olan tisörtleri giyiyorum, tam oturuyor üstüme. Pantalon desen 40-42 beden.
Ceketimin önünü kapatamiyorum.
Evde leslie yapiyorum her gün yarim saat. Virüs nediyle disariyada cikmiyorum fazla. Hareket fazla yok.
Valla onceden 1 saat leslie yapardım şimdi 10 dk yapamıyorum bi ter içinde kalıyorum bide sürekli bebekle ugrasınca bebek uyudugunda azcık dinlenmek istiyorum spor yapasım gelmiyor bunu kırmam lazım daha önce leslie ile baya dış hatlarım incelmişti

Yok canım bizde öyle birşey olmuyor . Her seferinde mi ağlıyor

Aynen canım o muz konusunu duymustum. Bende ilk oglumda yeme konusu husranlı olunca ikinciye buyuk bir heves ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…