2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
1 2 haftadır ekmegı tamamen kestim.dıyet konusunu oturtabıldım lesliyede bugun basladım 15 dk ile ama diz Kırma hareketi dıkıslerımi acıttı yaaa hafif hafif yaptım bende. Ama ıyı geldi valla kemiklerim kendine geldi sımdı ben bi basladım ya daha pesını bırakmam gazı aldım tililili

Kızlar bugün kusmuğu bebeğimin genzine kaçtı sanırım Tam anlayamadık kıpkırmızı oldu burnundan geldi kusmuğu nefes alamadı çok kötü olduk ters çevirip sırtına vurduk yine nefes alamadı salladık falan kendine geldi Bu durumu yaşayan var mı acaba bebeğim solunumdan dolayı doğduğunda 15 gün hastanede yatmıştı bununla ilgisi olabilir mi 2 aylık olacak ilk defa böyle birşey yaşadık

İyi akşamlar çok girip takip edemiyorum herkes iyidir umarım annemgidince tek başın kalınca zor oldu benim için birşey soracağım kızım bazı akşamlar çığlık atıp ağlıyor ve çok zor susuyor neden olabilir dr a gittik geçen kont gazı var dedi bio gaia kullanıyorduk sab.. Adını hatırlayamadım ondan verdi ama neden ağlıyor böyle bende ağladım sonra susunca yıkadık yıkanırken iyi sonra çıkınca giydirmek istedim ağlıyor ev 28 derece atletle yatıyor üstünü giydirirken kıyameti kopartıyor bende bıraktım uyudu üşürmü acaBa tüm moralim sıfır çok üzüldüm

Bizimde bazen tıkanıyor çok tazikli gelince bende iki parmağımla sıkıyorum çok gelmesin diye sırtına vurunca geçiyor hafif açılı dik emzirin daha rahat olur

Ben hamilelikten önce ekmek pilav makarna tarzı seyler hiç yemezdim biran once kesmem lazım benimde hatta yarın kesiyorum ve bi aksilik olmazsa leslie yapmaya başlayayım bari 1 mil yapayım inşallah dinimiz amin

28 derece sıcak bence ben kombi yanıyorken bile 25 derecede tuttum evi şimdilerde hava ısındı kapattım ama yine 24 25 bandında gazdan ağlıyordur uykusundan uyanıyordur gaza pek yapacak birşey yok zamanla düzelecekmiş

Bişey yanmıyor suan canım bizim ev jeotermalli ve acayip ısınıyor ama kapalı şuan

Her zaman kafası yan olacak şekilde yatırın. Emzirdikten sonra 15-20 dk yatırmayın dik tutun. Onunla alakası yok, benim oğlum emerken genzine süt kaçıyor, biz de ters çevirip sırtına hafif hafif vuruyoruz, kendine geliyor. Allah korusun hepsini. Ben bir de Ayetel Kürsi oluyorum hep yatırırken. Yan da yatırabilirsiniz.

Canm bizim yapacağımız tek şey sabretmek..bi hastalığı yok diye şükür edelim geçecek...ve çoğu bebekte oluyor bu malsefe ...tek sen değilsin üzülmemeye ve alışmaya çakış bu duruma canm

Kızlar benım kuzum biliyorsunuz 7 gun yogunbakimda kaldı 8.gun eve geldik ve o zamandan beri ara ara sağ gozunde capaklanma oluyor doktora sormustum 10 gunluk kontrolune gıttıgımzde acık cay pansumanı yap demıstı acıkcası yapmadım gecmıs tı cunku. Ama bazen capaklanma devam ediyor bazen o gozunu uykudan uyanırken acmakta zorlanıyor hatta bugun hep yaşardı gözü kızardı iltihap gıbı oluyor kirpiklerine kadar bu neden olabılır ki

Ne yedim diye düşününce değişik bişi yok gibi. Çilek reçeli yemiştim ama bi hafta oldu. Kuruyemiş hep yiyorum. Arada abır cınur bisküvi yiyorum onlar yapar mı ki. Yumurta peynir her zaman yiyorum. Umarım hassasiyettir sıcaktan olmuştur. Alerji çok zor Allah yardımcın olsun senin de benim de

Kakası nasıl değişiyor benim hep aynı

Ever bir ayda ama yanlısta hatırlıuo olabilirim simdi evimde değilim tartılamıyorum. Ama o hesaplamaya göre sıkıntı yok. Bizde 2-4-6 ya da 1- 3-5 uyanıuoruz. En sonki uyanısta geri uyumak saatler sürüyor. Ama baktım artık gece uykuları daha uzun oluyomus

En az 600 gr alması gerekiyor diye biliyorum ben bir sor doktoruna bence.Kızım mama alıyordu sadece gece yiyordu sabaha kadar kalkmazdı ama mama daha besleyici ya kilosu iyiydi hep.
Doktorum yok malesef. Gittiğimiz doktor numarasını vermedi güya özelden doktor. Doktor arayışındayım. Sağlık ocağındaki hemşireyr sorarım belki yanıtlar.

Benim bebeğimin de gözleri çapaklı doğduğundan beri. Doktor 1 ay önce damla verdi ama hala geçmedi. Çarşamba günü kontolümüz var tekrar soracağım benim de çok kafama takılıyor. 2 aylık olacak hala çapaklanma sorunu bitmedi. Geçen hafta biter gibi oldu damlası bitince tekrar başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…