2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebişleriniz memede doyduğunu anlayıp bırakıyorlar mı? Ya da ne zaman doyduklarını anlayacaklar? Benimki 2 aylık oldu olacak. Saatlerce emse anlamıyor doyduğunu ve bırakmıyor memeyi ben zorla bıraktırıyorum. Emmesi bitince kusuyor fazla emdiğinde.

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuZu?
Akşam ikinci kez ağlaya ağlaya kaka yaptı yine sepsert elimden birşey gelmedi çok üzüldüm
Sonra rahatladı sanki çünkü sürekli sıkıyordu kendini yapmak için inşallah bir daha tekrarlamz
Size makat çatlağo için ne verdi de ya da ne dedi?
Aijoo makat çatlağı olabilir dedi de

Bizimde var bize de damla verdi. Ben internetten masaj öğrendim onu da yapıyorum sizde yapın. Çünkü gözyaşı kanalıyla alakalı bi durum. Kapalı olabilir. Mutlaka yapın...

Bizde güne sırtına kadar kaka ile başladık yastık çarşaf ne varsa geçti hepsine müthiş..

Göz yaşı damarı tıkalıylrncnm masaj yspman lazım

Bacım masaj da yap mutlaka. Ben emzirirken yapıyorum. Bizim sağ gözde var. Atlatması lazım yoksa 9.aydan sora ameliyatla açıyolarmış kanalı ..

Canım karışım bir krem yapmıştı 10 gün kullan demişti bir de günde 2 kere ılık suya Oturt demişti tabi ben onu yapabildim sayılmaz fırsat bulamadım yani haftaya 3.ay kontrolü var soracağım geçmiş mi diye

Kızlar günaydın nazın bacaklarında böyle döküntüler oldu bugün çok daha fazla Dr msj attım başına gelen varmı

Bugun esimle cilginligin dibini gordukk 2cocukla kalktik salonu degistirdik hem duvar kagidi hem boya yaptik simdi tum ev toplanicak boyanin kurumasini bekliyoruz
Canim aslinda evet biraz cilginlik olmus Daha dogrusu cesaret olmus. Ama ben boyle farkli aktiviteleri rahatlatici buluyorum. Temizlik bile olsa. Mesela balkon yikarken ya da bazi mutfak islerime kizimi da dahil edince hem kizim rahatliyor hem de bende islerimi yapmis olmanin verdigi sakinlik oluyor ☺

Gunaydin canim. Benim kizimin yanaginda olmustu tam boyle puturlu bi kizariklik. Aile hekimi bakip bi merhem vermisti. Sadece 1-2 kez ince tabaka seklinde surdum ve gecmisti hemen. Merhemin ismi Eumovate idi. Mavi renkli olaniydi. Ama yine de doktora gostermeden hicbir ilac kullanma sen. S Semos3858

Son düzenleme:
Çok tşkler canım dermaya benziyor ama korktum birden dün banyoda bir iki taneyi sabah kalkınca çoğalmış resminde attım Dr şu illet yüzünde bir kontrole gidemiyorum ya ben böyle kurallara uyupta uymayanlar gördükçe çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…