2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Herkese merhaba
Gerilere gidip okuyamıyorum. Herşey yolundadır inşallah.
Menenjit aşılarının takvimi ile ilgili ne dedi doktorunuz? A ve B grubu için...

Herkese merhaba
Gerilere gidip okuyamıyorum. Herşey yolundadır inşallah.
Menenjit aşılarının takvimi ile ilgili ne dedi doktorunuz? A ve B grubu için...
Canım ben de bunu merak ediyorum doktorum bize bıraktı araştırın dedi sanki 9. Ayda ve 12. Ayda 2 doz menectra yaptırsak mantıklı gibi geldi
Nimenrix de öneriliyor
Osman gönülalın meningokok aşısıyla ilgili bir videosu var
Ama şu iyidir demiyor sadece 9. Aydan sonra bağışıklık daha fazla olur diyor

Bize de doktor nimenrix ve bexero yazmış kağıda. Uygulama zamanlarını eklemiş. Bunu araştırın kafanıza yatarsa yapalım dedi. Yahu bilgilendirme yapmak bu kadar mı zor diyemedim tabi. Bexsero her koşulda uygulanacak zannımca. Nimenrix 3 doz, menectra ise 2 dozmuş. Bana da 2 doz alması daha mantıklı geldi. 1 kere daha ateşiydi, huysuzluğuydu telaş yapmaz insan. Ebe ise genelde nimenrix yapıyoruz 3 ve 5.ay ama 5 ve 7 de de yaparız diyor. Çıkamadım işin içinden. Çarşamba günü başka bir doktor randevumuz var. Ona da geleceğiz, aşı alalım mı gelirken diye mesaj attım. Gelince konuşuruz demiş. Muhtemelen Menectra önerecek diye düşündüm

Bana da bilgi verir misin? Bir de çevremdekilere sorayım onlar ne yaptırmış bebeklerine sana haber vereyim

cnm bu egzama,kizimda da bende de oğlumun da yüzünde var kuru tutmayacaksın dr bize hipokort,hametan karıştırıp sürdürdüğü hep gece yatmada sabah uyanınca sürüyoruz 1 hafta duzenli kullanıp bırakılacak banyoda kesememek yasak,sicak su yasak,deterjan yasak vücuda sabun vs

cnm bu egzama,kizimda da bende de oğlumun da yüzünde var kuru tutmayacaksın dr bize hipokort,hametan karıştırıp sürdürdüğü hep gece yatmada sabah uyanınca sürüyoruz 1 hafta duzenli kullanıp bırakılacak banyoda kesememek yasak,sicak su yasak,deterjan yasak vücuda

Kizlar temizlik isini nasil yapiyorsunuz? Evin her yeri daginik. Ayni zamanda yerler yapis yapis. Buzdolabi, kapilar petekler cok pis durumda. Nasil yetisicem bilmiyorum. Halilarim desen ne siz sorun ne ben soylim. Kizim surekli dagitiyor her odayi her seyi. Oglum sabahtan beri yeni uyudu. 1 kase ayakta zorla pilav yedim. Onu bile nasil yediysem karnim agriyor. Aksama yemek yok. Siz soyleyin simdi ne yapayim ben. Dinleneyim mi, yemek mi yapayim. Temizlik mi yapayim..

Dinlen bence boşver bi ara yardımcı kadın çağırırsın virüs bitince
Akşama da çay yanına kahvaltılık yiyin nolacak

Eslemde oyleydi 2.5 aydan sonra sut inisi hizlandi arada kendi birakmaya basladi

Ahh canim ben bide kizin kisliklari doktum oglan uyumuyor . Ve asiri derecede uykum var sizacak gibiyim . Bazen hepsi ust uste geliyor butun isler ve butun daginikliklar

Geçmiş olsun insan çok korkuyor
Benim bize de olmuştu 15 günlükken falan
Ben hemen burnunu emdim bir kaç kere burnunu temizlemek için çünkü nefes alamadı
Daha sonra Dr götürdük biz gidene kadar solunumu normale döndü ama Dr Gine’de bir 10 dk oksijen verdi iyiki burnunu emmişim yoksa kesinlikle nefes alamaz dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…