- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Canım ben de bunu merak ediyorum doktorum bize bıraktı araştırın dedi sanki 9. Ayda ve 12. Ayda 2 doz menectra yaptırsak mantıklı gibi geldiHerkese merhaba
Gerilere gidip okuyamıyorum. Herşey yolundadır inşallah.
Menenjit aşılarının takvimi ile ilgili ne dedi doktorunuz? A ve B grubu için...
Bize de doktor nimenrix ve bexero yazmış kağıda. Uygulama zamanlarını eklemiş. Bunu araştırın kafanıza yatarsa yapalım dedi. Yahu bilgilendirme yapmak bu kadar mı zor diyemedim tabi. Bexsero her koşulda uygulanacak zannımca. Nimenrix 3 doz, menectra ise 2 dozmuş. Bana da 2 doz alması daha mantıklı geldi. 1 kere daha ateşiydi, huysuzluğuydu telaş yapmaz insan. Ebe ise genelde nimenrix yapıyoruz 3 ve 5.ay ama 5 ve 7 de de yaparız diyor. Çıkamadım işin içinden. Çarşamba günü başka bir doktor randevumuz var. Ona da geleceğiz, aşı alalım mı gelirken diye mesaj attım. Gelince konuşuruz demiş. Muhtemelen Menectra önerecek diye düşündümCanım ben de bunu merak ediyorum doktorum bize bıraktı araştırın dedi sanki 9. Ayda ve 12. Ayda 2 doz menectra yaptırsak mantıklı gibi geldi
Nimenrix de öneriliyor
Osman gönülalın meningokok aşısıyla ilgili bir videosu var
Ama şu iyidir demiyor sadece 9. Aydan sonra bağışıklık daha fazla olur diyor
İnşallah canım biran korktum yakın çevremde hiç egzamaya rastlamadım acaba egzama mı diye düşündümNemlendirici ile geçer gibi duruyor. Bizim oğlanda da oldu. Önce Linola kullandık. Çok etkili gelmedi. Sonra Bioderma Atoderm Baume ile rahatladı çocuk
Bana da bilgi verir misin? Bir de çevremdekilere sorayım onlar ne yaptırmış bebeklerine sana haber vereyimBize de doktor nimenrix ve bexero yazmış kağıda. Uygulama zamanlarını eklemiş. Bunu araştırın kafanıza yatarsa yapalım dedi. Yahu bilgilendirme yapmak bu kadar mı zor diyemedim tabi. Bexsero her koşulda uygulanacak zannımca. Nimenrix 3 doz, menectra ise 2 dozmuş. Bana da 2 doz alması daha mantıklı geldi. 1 kere daha ateşiydi, huysuzluğuydu telaş yapmaz insan. Ebe ise genelde nimenrix yapıyoruz 3 ve 5.ay ama 5 ve 7 de de yaparız diyor. Çıkamadım işin içinden. Çarşamba günü başka bir doktor randevumuz var. Ona da geleceğiz, aşı alalım mı gelirken diye mesaj attım. Gelince konuşuruz demiş. Muhtemelen Menectra önerecek diye düşündüm
Akşama da çay yanına kahvaltılık yiyin nolacakKizlar temizlik isini nasil yapiyorsunuz? Evin her yeri daginik. Ayni zamanda yerler yapis yapis. Buzdolabi, kapilar petekler cok pis durumda. Nasil yetisicem bilmiyorum. Halilarim desen ne siz sorun ne ben soylim. Kizim surekli dagitiyor her odayi her seyi. Oglum sabahtan beri yeni uyudu. 1 kase ayakta zorla pilav yedim. Onu bile nasil yediysem karnim agriyor. Aksama yemek yok. Siz soyleyin simdi ne yapayim ben. Dinleneyim mi, yemek mi yapayim. Temizlik mi yapayim..
Tabi haber veririm. Arkadaşım 9.aydan sonra Menectra yaptırmış. Başka da çevremde küçük çocuğu olan yokBana da bilgi verir misin? Bir de çevremdekilere sorayım onlar ne yaptırmış bebeklerine sana haber vereyim
Eslemde oyleydi 2.5 aydan sonra sut inisi hizlandi arada kendi birakmaya basladiKızlar bebişleriniz memede doyduğunu anlayıp bırakıyorlar mı? Ya da ne zaman doyduklarını anlayacaklar? Benimki 2 aylık oldu olacak. Saatlerce emse anlamıyor doyduğunu ve bırakmıyor memeyi ben zorla bıraktırıyorum. Emmesi bitince kusuyor fazla emdiğinde.
Ne sürsem fayda eder?
İçinde iltihap olabilir canım bence doktora götürİşediği zamanlar dikkat ettim de evet hep ağlıyor.
Maşallah canımBiz bugün 3 aylik olduk :) çok şükür
Ahh canim ben bide kizin kisliklari doktum oglan uyumuyor . Ve asiri derecede uykum var sizacak gibiyimKizlar temizlik isini nasil yapiyorsunuz? Evin her yeri daginik. Ayni zamanda yerler yapis yapis. Buzdolabi, kapilar petekler cok pis durumda. Nasil yetisicem bilmiyorum. Halilarim desen ne siz sorun ne ben soylim. Kizim surekli dagitiyor her odayi her seyi. Oglum sabahtan beri yeni uyudu. 1 kase ayakta zorla pilav yedim. Onu bile nasil yediysem karnim agriyor. Aksama yemek yok. Siz soyleyin simdi ne yapayim ben. Dinleneyim mi, yemek mi yapayim. Temizlik mi yapayim..
Kızlar bugün kusmuğu bebeğimin genzine kaçtı sanırım Tam anlayamadık kıpkırmızı oldu burnundan geldi kusmuğu nefes alamadı çok kötü olduk ters çevirip sırtına vurduk yine nefes alamadı salladık falan kendine geldi Bu durumu yaşayan var mı acaba bebeğim solunumdan dolayı doğduğunda 15 gün hastanede yatmıştı bununla ilgisi olabilir mi 2 aylık olacak ilk defa böyle birşey yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?